merhaba hanımlar. Direkt konuya gireceğim. 3 aydır gebelik deniyoruz. Bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım 23 Şubat ilk ilişki oldu 26 Şubat yumurtalama günümdü o gün de dahil gün aşırı 2 marta kadar ilişki yaşadık. Gün gün belirtiler su şekilde başladı
3 Mart mide yanması + ağrıması +yorgunluk uyku hali
4 mart bacak ağrısı + yorgunluk + mide yanması + süt beyazı akıntı
5 Mart sabahı mide bulantısı hafif baş dönmesi aşırı halsizlik ve bacak kasık ağrısı + aşırı uyku hali + süt beyaz akıntı ve gece sıcak basması uykusuz sabaha kadar
6 Mart uyku + halsizlik + kasık ağrısı + süt beyaz akıntı ve ayakta durduğumda bacak ağrısı halsizliği + ara ara bulantı + hafif koku hassasiyeti
7 Mart beyaz akıntı + kasık ağrısı + göğüslerde hafif iğne batması + aksama doğru bacaklarda halsizlik ve ağrı
7 mart sabahı gebelik testi yaptım ve negatifti
Sizce hamile olabilir miyim bana benzer belirtileri olan var mıydı?
3 Mart mide yanması + ağrıması +yorgunluk uyku hali
4 mart bacak ağrısı + yorgunluk + mide yanması + süt beyazı akıntı
5 Mart sabahı mide bulantısı hafif baş dönmesi aşırı halsizlik ve bacak kasık ağrısı + aşırı uyku hali + süt beyaz akıntı ve gece sıcak basması uykusuz sabaha kadar
6 Mart uyku + halsizlik + kasık ağrısı + süt beyaz akıntı ve ayakta durduğumda bacak ağrısı halsizliği + ara ara bulantı + hafif koku hassasiyeti
7 Mart beyaz akıntı + kasık ağrısı + göğüslerde hafif iğne batması + aksama doğru bacaklarda halsizlik ve ağrı
7 mart sabahı gebelik testi yaptım ve negatifti
Sizce hamile olabilir miyim bana benzer belirtileri olan var mıydı?