Siz bence hamilesiniz zaten çok silik çıkmış çünkü
SAT tarihinden itibaren 17. Gün
Kalkarken dönerken vs. Kasık krampı
Şiddetli bel bacak ağrısı başım sürekli ağrıyor ama daha çok ağrı
Mide bulanmasından çok yanma ekşime
Halsizlik her an bi yere kafamı koysam uyurum çok direniyorum uyumamak için .
18. Gün gündüz mide bulantısı
Gece ağzımın içi zehir gibi sanki deterjan yemişim + mide bulantısı
çok sevdiğim yumuşatıcı ve sıvı deterjan kokularından iğrenme 19. Gün şiddetli bel bacak ağrısı devam sürekli yaptığım işleri yapamıyorum bacaklarım titriyor resmen ağrıdan acıkıyorum çok açım canım şekerli şeyler istiyor tuzlu şeyler istiyor 21. Gün bi anda gelen vajinal akıntı saniyelik ama regl oldum sandım afedersiniz işemiş gibi geldi bi an + olarak vajinaya birşey batıyormuş gibi ara ara ağrı giriyor (Gece 23.30 civarı göğüslerden süt sıvı gelmesi oldu ) 22. Gün yine şiddetli göğüs ağrısı yumoş kokusundan bile anlık bi iğrenme tiksin me yemek yesem midem bulanıyor bazı zamanlar ama her zaman değil.
23. Gün bildiğiniz bir sersem gözümü açacak halim yok uyukluyorum resmen, Kasığımda ara ara kramp tarzı tatlı acılar, Şu havada üşüyorum eşim dalga geçiyo biz yanıyoruz sen üşüyosun diye yine ciddi göğüs sızlamaları..
24. Gün sabah bi gün önceden dayanamayıp test almıştım sabah yaparım diye art1lmed marka ama kaset olandan değil erken gebelik diye geçiyor testi denedim hayal meyal silik çizgi çıktı ama güvenemiyorum çoğu kişi bu testin yanılttığını söylemiş ama bu zamana kadar çok yaptım hep bembeyaz negatifti ben hiç yalancı pozitif gösterdiğini görmedim (kaset testi 1 kere yanılttı)