- 1 Aralık 2021
- 887
- 388
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz yAni yumurtlamadan kaç gün geçtiMerhabalar hepinize sevgili anneler.
Hepimizin en cok kafasini kurcalayan bir konu. Nolur yardimmmm bata 3 gün var bel ve kasık ağrım başladı şiddetli normalde böyle olmaz. Gebe olma ihtimalim var mı tecrübeli Hanımlar tecrübelerinizi anlatir misiniz
Ben de pek bir değişiklik yok galiba ya . Ya da anlayamiyoruk tek belirtim meme hassasiyeti ve kasik bel ağrısıBnde bata üç gün kala öğrendim beni şüphelendiren belirti idrar renginin koyulugu ve kokusu olmuştu test yapınca da pozitif çıktı ztn
Evet 11 gün geçtiYumurtlama tarihinizi biliyor musunuz yAni yumurtlamadan kaç gün geçti
Aynı ben 2 gün daha bekle kuzuEvet 11 gün geçti
Merhaba canım şuan benimde bata 3 gün var doktor cuma günü test yap dedi 2 kimyasal oldu adetimin 18 günü progesteron ve aspirin kullanmamı şöyle 10 gün sonrada test yap dedi yarın ilaçların 10.gunu cuma gününde test yapcam ins poztifi görürüm belim ağrıyor biraz bacaklarımda dün çok ağrıdı ve nedense acayip şekilde karnım ağrıyor böyle adet ağrısı gibi değilde farklı ağrıyor ve gazım çok normal adetime 1 hafta kala göğüslerim siserdi açtırdı şuan hiç göğüslerim acımıyor kafama takıldı bu cokda umudum yok pozitif çıkacağına dair bı taraftan da sabırsızlıkla cuma gününü bekliyorum .bu yaşadıklarım belirti sayılır mı bilmiyorum ama ins hamişizdirMerhabalar hepinize sevgili anneler.
Hepimizin en cok kafasini kurcalayan bir konu. Nolur yardimmmm bata 3 gün var bel ve kasık ağrım başladı şiddetli normalde böyle olmaz. Gebe olma ihtimalim var mı tecrübeli Hanımlar tecrübelerinizi anlatir misiniz
Tamamdır zaten teste korkuyorumAynı ben 2 gün daha bekle kuzu
İnşallah ya benimde bir tek meme hassasiyetim cok az bu ay diğer aylarda farkliMerhaba canım şuan benimde bata 3 gün var doktor cuma günü test yap dedi 2 kimyasal oldu adetimin 18 günü progesteron ve aspirin kullanmamı şöyle 10 gün sonrada test yap dedi yarın ilaçların 10.gunu cuma gününde test yapcam ins poztifi görürüm belim ağrıyor biraz bacaklarımda dün çok ağrıdı ve nedense acayip şekilde karnım ağrıyor böyle adet ağrısı gibi değilde farklı ağrıyor ve gazım çok normal adetime 1 hafta kala göğüslerim siserdi açtırdı şuan hiç göğüslerim acımıyor kafama takıldı bu cokda umudum yok pozitif çıkacağına dair bı taraftan da sabırsızlıkla cuma gününü bekliyorum .bu yaşadıklarım belirti sayılır mı bilmiyorum ama ins hamişizdir
Teşekkürlerİdrar kokusu ve rengi ilk şüphelendiğim durum.Bir diğeride inanılmaz ağız kuruluğu olmuştu
Gebe misinizAynı ben 2 gün daha bekle kuzu
İlk gebeliğim , göğüs ucu halkası büyüdü. Belim de hayatımda olmadığı kadar ağrı yaşadım hatta en sonunda tutuldu 1 hafta izin almak zorunda kalıp sağa sola dahi hareket edemedim. Bögürtlenli yoğurt aldım 3 harfli marketten hayatımda hiç kusmamıştım öylece kustum. Ekşi birşey çok daha ekşi geliyor ağzıma dahi koyamıyordum . Kokular daha da artmıştı. Tabi koku iştahsızlık veya aşerme adet dönemide yaşadığım için dikkat etmedim. Bacak kaslarında çekilme hafif kasıklarda tek bir kasık tarafında ani sinirsel batmalar. Falan filan adet belirtileri ile aynıydı. Ve her gören sende birşey var . Bir değişiklik derdi. İnanılmaz sinirliydim. Aaa sonra gebeymişim Normalde çok sakinim.Merhabalar hepinize sevgili anneler.
Allah bağışlasın çok teşekkür ederim gayet güzel yazmissiniz ama ben bunlari her PMS de yaşıyorum 2 günüm kaldi cok sabirsizlaniyorum farkli olarak her ay ödem şişkinlik olurdu bu ay yokİlk gebeliğim , göğüs ucu halkası büyüdü. Belim de hayatımda olmadığı kadar ağrı yaşadım hatta en sonunda tutuldu 1 hafta izin almak zorunda kalıp sağa sola dahi hareket edemedim. Bögürtlenli yoğurt aldım 3 harfli marketten hayatımda hiç kusmamıştım öylece kustum. Ekşi birşey çok daha ekşi geliyor ağzıma dahi koyamıyordum . Kokular daha da artmıştı. Tabi koku iştahsızlık veya aşerme adet dönemide yaşadığım için dikkat etmedim. Bacak kaslarında çekilme hafif kasıklarda tek bir kasık tarafında ani sinirsel batmalar. Falan filan adet belirtileri ile aynıydı. Ve her gören sende birşey var . Bir değişiklik derdi. İnanılmaz sinirliydim. Aaa sonra gebeymişim Normalde çok sakinim.
Wallah tek şüphelendiği göğsüm olmuştu. Testide öyle yapmıştım. Yoksa 9 ay belim ağrıyor diyip yatarak geçip . AA hamileymişim derdim herhalde. Adet ile belirtiler aynı zaten ya. Herkesin adeti nasılsa öyle geçiyor başta. Göğsüm bana ait değildi doğum yapmış bir kişi gibi görünce şüphelendim. Adetim daha vardı bir iki gün. Yanlış hesapladım adeti herhalde o sırada. Ya bildiğin koyulaşmış bayağ bir göğüs ucu . Hassasiyet zaten adettede oluyordu. Uç falan çıkmıyordu. Büyümüştü halka ve koyuldu. İkincisini kaybettim. Ama ondada ondan anlamıştım. İlkti öyle tecrübe edince. Otomatikmen gene mi dedim . Çünkü değişik birşey di ya. Herkeste aynı olmaz bence. İnşallah güzel sağlıklı ve hayırlısı ile gelir.Allah bağışlasın çok teşekkür ederim gayet güzel yazmissiniz ama ben bunlari her PMS de yaşıyorum 2 günüm kaldi cok sabirsizlaniyorum farkli olarak her ay ödem şişkinlik olurdu bu ay yok
Henüz belli değil kuzum bende senin gibi bekliyorumGebe misiniz
Sizin bat ne zamanHenüz belli değil kuzum bende senin gibi bekliyorum