pisikolojıkte olabılır gercekte olabılır canım,benım adetıme 6 gun varken ben ıdrar testı yapmıstım sonuc bellıydı yarın sende al yap belkı senınde hemen bellı oluradetime 4 günüm var bugnü saymazsak 3 bel batmam ,arada baş dönmesi kasık batması göğüs ağrısı
hepsi var :) acaba pskolojikmidir kızlar yardım edin..
Inanki hatirlamiyorum bi hatirladgm kasigimda batmam gerisi yok. Yinede saolarkadaşım sen zaten yakında bi doğum yapmışsın allah bağışlasın bi bebeğin var hamilelik belirtilerini daha iyi bilmen lazım
3 gün daha sabret bence kan testi yaptır garanti olsun
Yaptmda cikmadi cnm :) yokmudur ozamnpisikolojıkte olabılır gercekte olabılır canım,benım adetıme 6 gun varken ben ıdrar testı yapmıstım sonuc bellıydı yarın sende al yap belkı senınde hemen bellı olur
bellı olmaz canım kımının adete gecınce bellı olur benım erken bellı olmustu ümitsizlıge kapılma sakın 2-3 gun daha bekleYaptmda cikmadi cnm :) yokmudur ozamn
pisikolojıkte olabılır gercekte olabılır canım,benım adetıme 6 gun varken ben ıdrar testı yapmıstım sonuc bellıydı yarın sende al yap belkı senınde hemen bellı olur
rabbım bebek sahıbı olmak ısteyen tum kullarının kucagını bran once doldursun ıslhBen yaptm belki cikar diye adetime 6 gun kalasi. Bu ay cok yoruldm byramtemizligi kislik hazirligi o yuzden o nnegatifide gorunce tamamen umudumu kybettm suan 4 gun var adetime hic bi belirtimde yok cok kabullendim bu ayi ilk ayim ondan heralde :)
Insllah insallaaah rabbim herkese nasip etsin. Bende cok bekleme insrabbım bebek sahıbı olmak ısteyen tum kullarının kucagını bran once doldursun ıslh
Kızlar benim de sorum var size en son 5 eylulde regl oldum 5 gun sürdü bugün 10 ekim hala regl olmadım zaten cok düzensiz benimki dun sabah idrar testi yaptım negatif çıktıyaklasik iki haftadir kasigimda sanci var adet olacakmışım gibi bugunde kasigimin sol kismina surekli sanci giriyor. Sizce ihtimal var mıdır?
Canim adetin duzensizse bu kdr gecikme olabilir bide stres cok buyuk etken kafana taktikca gecikir bi adacayi ic bnceKızlar benim de sorum var size en son 5 eylulde regl oldum 5 gun sürdü bugün 10 ekim hala regl olmadım zaten cok düzensiz benimki dun sabah idrar testi yaptım negatif çıktıyaklasik iki haftadir kasigimda sanci var adet olacakmışım gibi bugunde kasigimin sol kismina surekli sanci giriyor. Sizce ihtimal var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?