• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik belirtilerinde uyku

• Konu Sahibi Konu Sahibi Isge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Isge

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
79
Puanlar
48
Kizlar adet gecikmemin 4. Gunundeyim testlerim pozitif cikiyor ama anlayamadigim bi nokta var gunlerdir anormal derecede uyuyorum oturdugum koltukta aninda uykuya daliyorum kendimi her an uyurken buluyorum erken gebelik belirtilerinde bunu yasayan oldu mu aranizds

Kizlar adet gecikmemin 4. Gunundeyim testlerim pozitif cikiyor ama anlayamadigim bi nokta var gunlerdir anormal derecede uyuyorum oturdugum koltukta aninda uykuya daliyorum kendimi her an uyurken buluyorum erken gebelik belirtilerinde bunu yasayan oldu mu aranizds
Ben yaşadım Canim oğlumda devamlı uyuyordum her an uyku özelikle karnım tok olunca 🤣

Bende oğlumda hep uyudum kızomda uyku bilmedim şimdi yeni öğrendim ve uykum oluyor uyumak ne güzel 😀

Bende oğlumda hep uyudum kızomda uyku bilmedim şimdi yeni öğrendim ve uykum oluyor uyumak ne güzel 😀
Amaan uyusam.ne olacak koyu pozitif cikan testler azcik soluk cikmaya basladi umutlar bitti

Ah ne bileyim koyu koyu cikan testler acik renkli cikiyo ama bosuna ugrasmis olmam mi kanla
Hayır pazartesi ver bakalım değere cuma tekrar verirsin iki kere artışa bakılır belli olur mesela her kaset veya her erken gebelik bir olmuyor mesela bende öyle oldu hepsinin hassasiyeti farklı

Hayır pazartesi ver bakalım değere cuma tekrar verirsin iki kere artışa bakılır belli olur mesela her kaset veya her erken gebelik bir olmuyor mesela bende öyle oldu hepsinin hassasiyeti farklı
Bakalim dusecegiz pesine:)

At tüm testleri bana
IMG-20260102-WA0022.webp

Eklentiler

• image-1767362526990.webp
    image-1767362526990.webp
    87,5 KB · Görüntüleme: 33
Attim diger testlerin silikligini alttakinden baz alip degerlendirebilirsin evde degilimde atamadim hepsini

Back
X