- Emoji Skoru
- 79
- Puanlar
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaşadım Canim oğlumda devamlı uyuyordum her an uyku özelikle karnım tok oluncaKizlar adet gecikmemin 4. Gunundeyim testlerim pozitif cikiyor ama anlayamadigim bi nokta var gunlerdir anormal derecede uyuyorum oturdugum koltukta aninda uykuya daliyorum kendimi her an uyurken buluyorum erken gebelik belirtilerinde bunu yasayan oldu mu aranizds
Amaan uyusam.ne olacak koyu pozitif cikan testler azcik soluk cikmaya basladi umutlar bittiBende oğlumda hep uyudum kızomda uyku bilmedim şimdi yeni öğrendim ve uykum oluyor uyumak ne güzel![]()
Kan verdin miAmaan uyusam.ne olacak koyu pozitif cikan testler azcik soluk cikmaya basladi umutlar bitti
Yok boyle olunca vermedim demekki yok diyeKan verdin mi
Olur mu canım ver günün geçtimi her test aynı olmuyorYok boyle olunca vermedim demekki yok diye
Ah ne bileyim koyu koyu cikan testler acik renkli cikiyo ama bosuna ugrasmis olmam mi kanlaOlur mu canım ver günün geçtimi her test aynı olmuyor
Hayır pazartesi ver bakalım değere cuma tekrar verirsin iki kere artışa bakılır belli olur mesela her kaset veya her erken gebelik bir olmuyor mesela bende öyle oldu hepsinin hassasiyeti farklıAh ne bileyim koyu koyu cikan testler acik renkli cikiyo ama bosuna ugrasmis olmam mi kanla
Bakalim dusecegiz pesine:)Hayır pazartesi ver bakalım değere cuma tekrar verirsin iki kere artışa bakılır belli olur mesela her kaset veya her erken gebelik bir olmuyor mesela bende öyle oldu hepsinin hassasiyeti farklı
Düş için rahat ederBakalim dusecegiz pesine:)
Ben cizgileri silik gorunce bittim ya simdi umudum hic kalmadiDüş için rahat eder
At tüm testleri banaBen cizgileri silik gorunce bittim ya simdi umudum hic kalmadi
At tüm testleri bana
Nr güzel çıkmış üzülme kan takibini yaptır kaset zaten geç algılarAttim diger testlerin silikligini alttakinden baz alip degerlendirebilirsin evde degilimde atamadim hepsini
Attim diger testlerin silikligini alttakinden baz alip
Soyle soyliyim.diger yaptiklarim erken gebelik testiydi ayni marka bunun kadar renkli cikmadi silik silik cikti fotolari yoktu atamadimNr güzel çıkmış üzülme kan takibini yaptır kaset zaten geç algılar
Ama idrarda far edebilir hepsi sabah ilk idrar ilemiSoyle soyliyim.diger yaptiklarim erken gebelik testiydi ayni marka bunun kadar renkli cikmadi silik silik cikti fotolari yoktu atamadim
Koyu cikanlar gun ici silik cikanlar sabah benim hep oyle cikiyo yeni bisey de degil :)Ama idrarda far edebilir hepsi sabah ilk idrar ilemi
Kan ver bakalım sonuca göre bakalım g0nün geçtimiKoyu cikanlar gun ici silik cikanlar sabah benim hep oyle cikiyo yeni bisey de degil :)