- 27 Eylül 2023
- 8
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi sweetsugar1
-
Sadece karnımda bi gariplik hissediyorum midem yanıyor 1 kere sadece bulantı yaşadım onu da ona yormak istemedim ama bugün yapacağımKasıklarda küçük batmalar ve göğüslerde aşırı hassasiyet. Bi de yorgunum. Adetiniz gecikmiş test yapın
İlk hamileliğimde daha öğrenmeden önce midem yanıyo diye ha bire yoğurt yiyodum. Öncekinde ilk belirtim oydu bence bi yapınSadece karnımda bi gariplik hissediyorum midem yanıyor 1 kere sadece bulantı yaşadım onu da ona yormak istemedim ama bugün yapacağım
Yaaa hiç düşünmemiştim bakalım hayırlısı normal şartlarda 35 güne kadar normal gecikme olabiliyormuş sanırım bende pek hakim değilim ondan test yapmak istememiştim ama yapmak gerekiyormuşİlk hamileliğimde daha öğrenmeden önce midem yanıyo diye ha bire yoğurt yiyodum. Öncekinde ilk belirtim oydu bence bi yapın
Normal düzeninizde gecikme yoksa, bu sizin için farklıysa yapın tabiYaaa hiç düşünmemiştim bakalım hayırlısı normal şartlarda 35 güne kadar normal gecikme olabiliyormuş sanırım bende pek hakim değilim ondan test yapmak istememiştim ama yapmak gerekiyormuş
Acaba kasık batmalar tek taraflı mıydı? Bat yarın ama1 haftadır sol kasığımda ciddi ağrı oldu şimdi sağ sol gidip geliyor.Kasıklarda küçük batmalar ve göğüslerde aşırı hassasiyet. Bi de yorgunum. Adetiniz gecikmiş test yapın
Tekte olabilir iki taraflıda olabilir. Şu an yeni bi hamileliğimin başındayım ara ara kasık ağrılarım oluyor bazen tek taraflı bazen aynı anda. Bütün hamilelik sürecinde de devam eder bi küçük ağrı batmalarAcaba kasık batmalar tek taraflı mıydı? Bat yarın ama1 haftadır sol kasığımda ciddi ağrı oldu şimdi sağ sol gidip geliyor.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahTekte olabilir iki taraflıda olabilir. Şu an yeni bi hamileliğimin başındayım ara ara kasık ağrılarım oluyor bazen tek taraflı bazen aynı anda. Bütün hamilelik sürecinde de devam eder bi küçük ağrı batmalar
Ne zaman adet tarihiniz?Sağlıkla kucağınıza alın inşallahTestler beni hep yanıltığı için test yapmak istemiyorum ne olduğunu öğrenmek için adetin birkaç gün gecikmesini bekleyeceğim mecburen
Takvime göre yarınNe zaman adet tarihiniz?
Erken gebelik testiyle çıkar o zaman geç döllenme gibi bi durum yoksa. Ama 1 hafta beklemek daha temiz sonuç verir tabiTakvime göre yarın
Gecikmeyi bekleyeceğim sanırım daha garanti olsunErken gebelik testiyle çıkar o zaman geç döllenme gibi bi durum yoksa. Ama 1 hafta beklemek daha temiz sonuç verir tabi
İlk hamileliğimde o gaflete düşmüştüm. İlk 3 ay hiç hoş değildi. Şimdi ondan da erken öğrendim ama artık tecrübe ettiğinden sakin kalabiliyorumGecikmeyi bekleyeceğim sanırım daha garanti olsunerken öğrenip bir de beta artacak mı diye dertlenmek istemem çok stres yapıyorum
Ben beceremiyorum maalesef sakin kalmayıİlk hamileliğimde o gaflete düşmüştüm. İlk 3 ay hiç hoş değildi. Şimdi ondan da erken öğrendim ama artık tecrübe ettiğinden sakin kalabiliyorum
Çok normal bazı şeyler heyecan ister bu da öyle bişey hayırılısı olsun inşallahBen beceremiyorum maalesef sakin kalmayıklomen+ovitrelle kullandığım dönemde stresten kilo vermiştim
Amin inşallahÇok normal bazı şeyler heyecan ister bu da öyle bişey hayırılısı olsun inşallah
Aynisi bende de var siddetli mi sizin deTekte olabilir iki taraflıda olabilir. Şu an yeni bi hamileliğimin başındayım ara ara kasık ağrılarım oluyor bazen tek taraflı bazen aynı anda. Bütün hamilelik sürecinde de devam eder bi küçük ağrı batmalar
Hayır şiddetli değil. Bu tip küçük sancılar normalAynisi bende de var siddetli mi sizin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?