Gebeliğe Hazırlık Erken Gebelik Belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa haşimato tek başına bile sıkıntı diye biliyorum ben

Bakalım hsg de ne çıkacak yok canım anestezisiz çektireceğim ben ama düşme olsa gebelik de olurdu bence ya bazılarında düşmüyormuş hiç
Canım sen bilirsin ama anesteziliyle arada çok fiyat farkı yoksa anestezili çektir istersen eğer tüplerde falan tıkanıklık varsa canın yanabilir ben uyandığımda bile ağrım vardı bnm adet sancısı gibi yarım saate falan geçmişti ama canın çok tatlı değilse sıkıntı olmaz herhalde bnm biraz tatlı da
Onu öğrenmek için her ay tahlil yaptırman lazım düşüp düşmediğini bilemezsin yoksa canım

Bunu öğrendiğim de iyi oldu tekrar yaptırayım tahlil....iş yerine gelirim tekrar diye anestezili yaptırmak istemiyorum bu arada cumartesi çektiremiyorum doluymuş pazartesi de süreyi geçmiş oluyormuşum yumurtlama döneminden önce çekiliyormuş....önümüzdeki aya kaldı adet bitiminden sonraki gün çekiyoruz diyor ülkede bu kadar aynı anda adet olduğum insan var mı :)

Aynen işte canım yani bende engel tek bişey değil bi kaç şey birden var maalesef ilacı düzenli kullanıyorum en son ki değerle gebelik mümkün demişti doktor
sende oluyor zaten de önemli olan sağlıkla ilerlemesi galiba canım ya sağlıkla ilerler inşallah....

Evet adet olduğun sürece yaptır istersen
Çekecek başka yer yok mu ki başka özellerle konuş istersen canım bide anestezili olunca sadece işlem sırasında uyuyacak kadar veriyorlar işlem bitince uyanıyorsun sadece bi 5 10 dk sersemlik oluyo o kadar sonra normal hayata devam edebiliyorsun

sende oluyor zaten de önemli olan sağlıkla ilerlemesi galiba canım ya sağlıkla ilerler inşallah....
Evet işte olması da güzel bişey en azından hamile kalabiliyorum ama işte sağlıklı devam etmiyor inşaallah bundan sonra sağlıklı bir şekilde devam eder de kucağıma da almak nasip olur

aaaa ben onu da yatış olur falan diye düşündüm başka yere gidemiyorum iş yerinde izin sıkıntı onu ara da falan yaptıracaktım :/ o yakın ve diğer yerlerden de pahalı ah ah dert bir değil ki....

aaaa ben onu da yatış olur falan diye düşündüm başka yere gidemiyorum iş yerinde izin sıkıntı onu ara da falan yaptıracaktım :/ o yakın ve diğer yerlerden de pahalı ah ah dert bir değil ki....
Yok canım yatış olmuyo dediğim şekilde oluyo uyandığında hepsi bitmiş oluyo
Keşke yarım gün falan izin alabilsende bu ay yaptırabilseydin ama hayırlısı belkide onu beklerken bide bakmışsın önümüzdeki ay hamilesin

az evvel burada hemşire bir arkadaş yazmış değerlerimin altına yorum estadiol çok yüksek lh kritik demiş.... bilmiyorum..

Sor

Sorma ya 21 eylülde randevu var daha
Ooo çok varmış daha bu arada forumlarda gezerken aklıma geldi bnm bi ara Lh 28 küsür çıkmıştı Dr o zaman bana glifor verdi normalde şeker ilacı ama Lh hormonunu da düzenliyormuş bi süre kullandım sonrasında düzeldi ama benm baya yüksekti o zaman yani o değerle korkma sen Allah'ın izniyle bişey olmaz bnm ki şu an bile yine yüksek seninkinden

Bilmiyorum canım kadın doğum hemşiresiymiş yazan arkadaş sıkıntı dedi değerlerime

Bilmiyorum canım kadın doğum hemşiresiymiş yazan arkadaş sıkıntı dedi değerlerime
Yani canım kendi yaşadıklarımı söyledim bende e2 de çok yüksek değil bence bnm 150 lilerde falan çıktığı bile oldu ve Lh öyle çıktıktan 2 sonra falandı herhalde kimyasal da olsa gebeliğim oldu doktorla görüşene kadar çok fazla kafana takıp stres yapma bence ben o değerlerle kaldıysam sende kalırsın inşaallah

Merhaba ne yaptın canım tekrar doktora gittin mi enfeksiyon için
Canım acile doktora gittim o da farklı antibiyotik ve probiyotik verdi ishal falan salgın varmış herkes öyleymiş enfeksiyon için de ilaç kullanıyorum öyle yani 21 eylülde kadın hastalıkları da kontrol eder büyük ihtimal smear falan alır orada da belli olur. Sen ne yaptın var mı değişiklik?

Anladım canım geçmiş olsun keşke randevu daha erkene olabilseydi ama hayırlısı
Bende çok değişik oldu bu ay adet anlamadım 2 gün sancı çektim hiç böyle uzun sürmezdi sancı dün de vardı biraz sonra bi parça düşürdüm ağrı kesildi düşüklerde de hep öyle oluyodu parça düşüne kadar sancı çekiyodum düşünce rahatlıyodum belki yine çok çok yeni vardı bi daha gebelik testi yaptırmadım ama varsa da gitti zaten hayırlısı değilmiş ovulasyona başladım bugün bnm bazen adetin son günleri çatlama oluyo bi ara tesadüfen Dr muayenesinde öğrendim bakalım ne zaman olacak yumurtlama merak ediyorum bende

bende yarın başlayacağım ovülasyona ama bu ay ara mı versem diyorum bilemiyorum da doktor görsün bakalım bir en olmaz dediğimiz zamanda oluyor ya bir de :) kısmet hayırlı haber gelir inşallah ama bir sorunun var mı bu kadar düşük olması da sağlıklı değil doktorun ne diyor?

Hayırlısı olsun canım sen bilirsin bu ay kafamı dinliyim diyorsan öyle yap takip etmeyi bırakıp o ay kalanda çok var :) işte pıhtılaşma olabilir canım ondan dolayı oluyodur büyük ihtimalle eşime izin verirlerse haftaya memlekete gidicez işte sonuçları alıcam bakalım o zaman netleşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…