- 26 Kasım 2018
- 217
- 66
- 48
- 36
- Konu Sahibi Nermin3419
Hayırlı akşamlar kızlar aralık ayında boş gebelik geçirmiştim ve kürtaj olmuştum şimdi yine bebek istiyorum tabikide öncelikle hayırlı ve sağlıklı bir şekilde olur inşallah son adet tarihim 23 mayıstı ama reglim normalde 7 gün sürerdi mayısta 3 gün sürdü ve 6 Haziran ovülasyon tarihimde tabi bu takvime göre ve ogece yi ve öncesini ve sonrasınıda değerlendirdiktabi bende bu ay kasıklarımda kramp ve hafif ağrı oldu birde bağırsaklardaki şişdetli guruldama gaz çok oldu belimin alt kısmında hafif ağrı oluyor ve midemde de yanma hazımsızlık başladı yemek boruma doğru yanma oluyor bugün akşam yemekten sonra midem bulandı bir anda hemen lavoboya koştum sonra ben 11 Haziran da dayanamadım evde idrar testi yaptım çıkmadı ama..! Sonra şimdi süt gibi yapışkan akıntım başladı idrar çıkmadı ama kan vermedim çıkmaz yok diye idrar testi ne zaman yapılmalı reglim geçmelimi kızlar? Çok heyecanlı bekliyorum inşallah bu ay tutmuştur Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almayı cümlemize nasip etsin inşallah