10 gun kala belirti görüp belirtilerden 1 hafta sonra kan testinde negatif olduysa bence gebelik olmayabilir.Bat tarihime 10 gun kala kasiklarimda sol bacagimsa ve basimda agri var goguslerimde ve uclarinda hassasiyet olustu ve gobegime karnima sancilar girmeye basladi normalde adete 2 gun kala olusurdu bu agrilar daha snra 6 gun kala idrar kokusu farkli ve 2 3 damla kahverengi akintim oldu 4 gun kala gobek agrim devam ettigi icin gittim kanda gebelik testi negatif cikti kizlar son 3 fazla agrim kalmadi hafif belim ve cok az yine ghobegime giren sancilar devam ediyor ayni durumda olan gebelik öğrenen varmii ..
Hayirlis10 gun kala belirti görüp belirtilerden 1 hafta sonra kan testinde negati
Oncelikle cevap verdiginiz icin tesekkur ederim Hayırlısi olsun ilk defa boyle oldu bukadar belirti hissetim yada psikolojikdir bu siteyi baya takip ediyorum adete 4 kala bile kanda gebelik cikmayabiliyormus gec donllenme diye birsey duydum oylese smdi adete 3 var bekliyorum bir umut :/10 gun kala belirti görüp belirtilerden 1 hafta sonra kan testinde negatif olduysa bence gebelik olmayabilir.
Gec dollenme olduysa bu kadar erken belirti vermez diye bir mantik yürüttüm ben de. Cok tecrubeli degilim. 1 kere kimyasalım oldu sadece. Onda da adete 6 7 gun kala basladi belirtiler. Adetten iki gun once silik çizgi çıktı. Sabahina da regl oldum.Hayirlis
Oncelikle cevap verdiginiz icin tesekkur ederim Hayırlısi olsun ilk defa boyle oldu bukadar belirti hissetim yada psikolojikdir bu siteyi baya takip ediyorum adete 4 kala bile kanda gebelik cikmayabiliyormus gec donllenme diye birsey duydum oylese smdi adete 3 var bekliyorum bir umut :/
Hayirlis10 gun kala belirti görüp belirtilerden 1 hafta sonra kan testinde negati
Oncelikle cevap verdiginiz icin tesekkur ederim Hayırlısi olsun ilk defa boyle oldu bukadar belirti hissetim yada psikolojikdir bu siteyi baya takip ediyorum adete 4 kala bile kanda gebelik cikmayabiliyormus gec donllenme diye birsey duydum oylese smdi adete 3 var bekliyorum bir umut :/10 gun kala belirti görüp belirtilerden 1 hafta sonra kan testinde negatif olduysa bence gebelik olmayabilir.
Yaa hakkımızda hayırlısı olsun o zamanGec dollenme olduysa bu kadar erken belirti vermez diye bir mantik yürüttüm ben de. Cok tecrubeli degilim. 1 kere kimyasalım oldu sadece. Onda da adete 6 7 gun kala basladi belirtiler. Adetten iki gun once silik çizgi çıktı. Sabahina da regl oldum.
Adete 4 gün kala gebelik olsaydı kan testinde çıkması lazımdı diye düşünüyorum ..belki geç döllenme olabilirmi diyeceğim ama öylede olsaydı değer az da olsa yükselmiş olurdu..belirtiler psikolojik de olabilir ..yine takip edin bakalım inşallah istediğiniz gibi olurBat tarihime 10 gun kala kasiklarimda sol bacagimsa ve basimda agri var goguslerimde ve uclarinda hassasiyet olustu ve gobegime karnima sancilar girmeye basladi normalde adete 2 gun kala olusurdu bu agrilar daha snra 6 gun kala idrar kokusu farkli ve 2 3 damla kahverengi akintim oldu 4 gun kala gobek agrim devam ettigi icin gittim kanda gebelik testi negatif cikti kizlar son 3 fazla agrim kalmadi hafif belim ve cok az yine ghobegime giren sancilar devam ediyor ayni durumda olan gebelik öğrenen varmii ..
Kan testinde 1 hafta 10 gün önceye kadar çıkıyor gebelik varsa diye biliyorum. İçinizin rahat etmesi için bir kez daha kan testi verin istersenizBat tarihime 10 gun kala kasiklarimda sol bacagimsa ve basimda agri var goguslerimde ve uclarinda hassasiyet olustu ve gobegime karnima sancilar girmeye basladi normalde adete 2 gun kala olusurdu bu agrilar daha snra 6 gun kala idrar kokusu farkli ve 2 3 damla kahverengi akintim oldu 4 gun kala gobek agrim devam ettigi icin gittim kanda gebelik testi negatif cikti kizlar son 3 fazla agrim kalmadi hafif belim ve cok az yine ghobegime giren sancilar devam ediyor ayni durumda olan gebelik öğrenen varmii ..
Yarına kalmaz regl gelirKizlar merhaba
3 gun oncesi doktora gittim acilden giris yapıldığı icin daha öncesinde kadin doguma rand aldim ama agrim çokdu esimin ark hastanede calistigi icin saolsun yardımcı oldu doktor muayeneye aldi ultrasona girdim birsey cikmadi doktor 4 gun oncesinin kana bakarak gebelik yok enfeksiyon cikmis dedi gynomax xl fitil biteral adli hap verdi 3 gundur kullaniyorum olmam gereken adetin 2 ci günündeyim bugun fitil ile beraber yani beyaz akinti ile beraber pembe leke geldi hasta olacagim sandim ama gelen giden yok sizce neden olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?