- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
Batta kac gun var 10 eylulde mi bak gununuzBen dün akşam yaptım kaset testlerden nerdeyse hic belli degildi ama ben gordum. Defalarca bembeyaz ciktigindan hemen anladimsonra erken gebelik yapip doktoruma attim hayirli olsun dedi. Dun gece hastaneler bostur diye gidip kan verdim carsamba gunu de kontrole gidicem. Dunku idrar ve bugunku idrar arasinda baya fark var ben 10 agustosta adet olmustum erken yumurtlama oldu
Kusura bakmayın erken yumurtlama ne demekBen dün akşam yaptım kaset testlerden nerdeyse hic belli degildi ama ben gordum. Defalarca bembeyaz ciktigindan hemen anladimsonra erken gebelik yapip doktoruma attim hayirli olsun dedi. Dun gece hastaneler bostur diye gidip kan verdim carsamba gunu de kontrole gidicem. Dunku idrar ve bugunku idrar arasinda baya fark var ben 10 agustosta adet olmustum erken yumurtlama oldu
Normal test yaptım. Yumurtlamadan bir hafta kadar sonraSiz kaçıncı günde test yaptınız bide normal test mi erken gebelik testi mi
Yumurtlama normalde adetten sonraki 14. gun diye insanlar bilirler ve bir 14 gun sonra adet oluruz. Ovulasyon testi kullanarak aslinda 9. Ve 10. Gun yumurtladigimi gordum. 10. Gun pik yaptigimi dusunursek 20 agustos 14 gun sonra 3 eylulde regli olmam lazimBatta kac gun var 10 eylulde mi bak gununuz
Yumurtlama normalde adetten sonraki 14. gun diye insanlar bilirler ve bir 14 gun sonra adet oluruz. Ovulasyon testi kullanarak aslinda 9. Ve 10. Gun yumurtladigimi gordum. Yaklasık 4 5 gun erken yumurtlamistimKusura bakmayın erken yumurtlama ne demek
Bata 3 gün var test yapmalı miyimYumurtlama normalde adetten sonraki 14. gun diye insanlar bilirler ve bir 14 gun sonra adet oluruz. Ovulasyon testi kullanarak aslinda 9. Ve 10. Gun yumurtladigimi gordum. Yaklasık 4 5 gun erken yumurtlamistim
Heee anladim allah bagislasin tekrar tesekkur ederimYumurtlama normalde adetten sonraki 14. gun diye insanlar bilirler ve bir 14 gun sonra adet oluruz. Ovulasyon testi kullanarak aslinda 9. Ve 10. Gun yumurtladigimi gordum. 10. Gun pik yaptigimi dusunursek 20 agustos 14 gun sonra 3 eylulde regli olmam lazim
Eğer dayanabiliyorsanız yapmayın benceBata 3 gün var test yapmalı miyim
Bnde 12 agustosta adet oldum bugun 19.gün inş bendede vardr belirtilernz nelerdi acabaBatta kac gun var 10 eylulde mi bak gununuz
6 gün oldu beklemem lazm biliyorum bakalım inş banada dua edinEger 25 agustosta ovulasyon pik yaptiysa hemen cikmayabilir canim. Benim 19 20 agustosta ovuslasyon testi pik yapmisti 29 agustos gecesi ogrendim en az bi 10 gun gerekiyor sanirim
İnşallah canım benim Allah isteyen herkese nasip etsin6 gün oldu beklemem lazm biliyorum bakalım inş banada dua edin
Erken gebelikte kesin çikar bence ama kaset testlerde de cikabilir silikte olsaselam kizlar benimde son 1 gün adet günüme ama cok bas agrim var ve gögüs sizlamasi bu bende adette yakin zamanlarda oluyordu ama bu seferki daha fazla sanki bilemedim vucut isim hep 37,4 ile 37,5 arasi merakla bekliyorum nolucaginitest yapsammi acaba yarin ?
Henuz bi belirti yok sadece sari bazende sutsu beyaz akintim okadarBnde 12 agustosta adet oldum bugun 19.gün inş bendede vardr belirtilernz nelerdi acaba
Canım ben tüm gebeliklerde 1 hafta başağrısıyla öğrendim.Hepsinde de ilk belirtim oydu.sonrada adet olacakmış sanıp bi türlü olmamakKızlar benim adetiminin 8-10gunleri arasında yumurtlama oldu sanırım o gece şiddetli sol kasik ve bel ağrısı yaşadım ertesi günde devam etti.
Ayrıca kuyruk sokumu ağrısı da eklendi buna.Bunlarin bazıları önceki gebeliğimde de oldu ama dünden beri ara ara basım ağrıyor normalde reg öncesi basım ağrır bu beni hüsrana uğrattı biraz...Reglime normalde 10-14 gün var erken yumurtladiysam 10gun fln var.
Gebelik belirtisi olarak baş ağrısı yaşayan oldumu?
Ek olarakta bugün ağız kuruluğu yaşıyorumBelirtilerim hem regl gibi hemde gebelik gibi.
Canım evet baş ağrısı yaşayanlar olmuş gebeliklerinde umarım öyledir dahada var bekleyip gorucez bakalımCanım ben tüm gebeliklerde 1 hafta başağrısıyla öğrendim.Hepsinde de ilk belirtim oydu.sonrada adet olacakmış sanıp bi türlü olmamak
Benmde beyaz akıntım var sadeceHenu
Henuz bi belirti yok sadece sari bazende sutsu beyaz akintim okadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?