Erken gebelik belirtileri

lilaortanca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2016
100
30
48
Kızlar merhaba,ben daha yeni üyeyim kullanımını falan yeni yeni çöZüyorum.Ve lütfen beni biri bilgilendirsin.Adetim 3gün gecikince 7ağustosta hamile oldugumu öğrendim daha çok çok yeni dedi doktor ve öğrendiğim günün akşamında da kanamam başladı. dr yerleşme kanaması olabilir dedi ama ertesi gün ve sonraki günlerde normal adet gibi oldum ve internetten araştırdıgım kadarıylada düşük yaptıgımı anladım.doktora gittipimde o da aynısını dedi ve öylelikle son buldu gebelik.sonrasında korunma falan olmadı.yumurtlama günümü hesaplayıp o günlerde ilişki olmasına özen gösterdim.ve ilişkiden 5–6gün sonra bende hafif hafif mide bulantısı baş dönmesi olmaya başladı.ve bel ağrısı ile kasık ağrısı,ayaklarımda üşüme(ki ben kolay kolay üşümem) oluyor.ama şu alt karın bölgemde sancı var sanki adet olacakmışım gibi.bende adet günümde olur sadece böyle şeyler.ama bel agrım ve kasık ağrım bariz belli bir şekilde.biraz ayakta durup iş yapıyım hemen yoruluyorum.sizce hamile olabilirmiyim.Düşük yaptıgım gebelikte de ilişkiden 1hafta sonra mide bulantım baş dönmem olmuştu,istifra edecek kadar midem bulanıyordu ama ben hayatta hamile değilimdir 1haftada beliritimi olur demiştim ama hamileymiştim.şimdide yine hafif hafif nide bulantım,bel ve kasık ağrım baş dönem olunca bilemedim acaba diyorum.Çok uzun oldu ama lütfen biri bisey desin lütfennnnnn!!

cevap versiğin için teşekkürler inşallah hamileyizdir.sende varmı belirtiler
Var ama bilmiyorum tatlim bugun adetimin 5. gunu halen gelen giden yok gelmesinde zaten
Hep uyku istegi
Sol kasigimda batma
Bas donmem
Bulantim varbacaklarim sisti
Tum vucudum agriyor
Adetime 8-9 gun kala pembe akintim olmustu
Oyle iste

sonucunuz ne oldu okuyunca merak ettim

okuduğum şeyler kadarıyla hamilesin bence,inşallah gönlüne göre olur canım
Merhaba bende aranızda yeniyim pek bilmiyorum bu siteyi nasıl kullanacagımı ama bi soru sormak istiyorum ..
Adetim 4 gün gecikti . Normalde göğüs ağrım cok fazla olur anlarım hemen olacagımı . Ama bu ay hiç ağrımadı ve bembeyaz akıntımda var kafam çok karıştı sizce hamilemiyimdir ? Test yapmam gerekir mi şimdiden yoksa daha bekleyeyim mi

Merhaba kızlar ..
Hala adet olamadım 10. Gün bugün ama kan testi yaptırdım koca bir negatifff acaba stresten mi olmuyorum anlamadım .. hiç bi adet belirtimde yok ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ne umutlarla gitmiştim

Allah gönlünüze göre versin, stresten uzak durun biraz belki de geç döllenme olmuştur

Kızlar merhabalar benim adetime üç gün var fakat aşırı bir gaz ve kabızlık var gece de bi ateş bastınuyandım fakat göğüslerde bi şişme falan yok test yaptım su normal ucuz olanlardan negatif cıktı sizce bu bi belirti ılabilir mi?bide tam karnımın altında sol tarafta bariz bi şişme var acaba?

Kızlar merhaba, 2 buçuk yıldır evliyim. Anne olmayı düşünüyorum. adetime 5 gün var. bel ve karın ağrısı çekiyorum. hamile miyim adet mi olcam? başka hiçbir belirti yok yalnız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…