• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik 8 gün kala

bebek3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2022
22
2
1
40
merhaba bayanlar size birşey sormak istiyorum ben 29 ocakta erken gebelik testi yaptım pozitif ama iki çizgide çok net çikti ama 30 ocakta yine yaptım negatıf 31 ocakta yaptım Necatif adetime daha 7 gün var hamile olabilirlimiyim benim gibi böyle durum yaşayan var mi🥺

merhaba bayanlar size birşey sormak istiyorum ben 29 ocakta erken gebelik testi yaptım pozitif ama iki çizgide çok net çikti ama 30 ocakta yine yaptım negatıf 31 ocakta yaptım Necatif adetime daha 7 gün var hamile olabilirlimiyim benim gibi böyle durum yaşayan var mi🥺
testlerde sorun olabilir çünkü erken gebelikler genelde 6 günden itibaren sonuç veriyor çok erken yapmışsınız adetinize yakın farklı marka erken gebelik ve kaset testlerle tekrar test yapın

Kan testi yaptır cnm pozitif de net kırmızı çizgi mi yoksa kuruma çizgisi de sen pozitif mi zannettin acaba çünkü ertesi gün negatif çıkması imkansız bı testlerin resmini atsana cnm mrk ettim

testlerde sorun olabilir çünkü erken gebelikler genelde 6 günden itibaren sonuç veriyor çok erken yapmışsınız adetinize yakın farklı marka erken gebelik ve kaset testlerle tekrar test yapın
Ama yaptığım testte 10 gün önceden yapabilirsiniz 99.8 doğruluk payı var diyo 🥺
Kan testi yaptır cnm pozitif de net kırmızı çizgi mi yoksa kuruma çizgisi de sen pozitif mi zannettin acaba çünkü ertesi gün negatif çıkması imkansız bı testlerin resmini atsana cnm m
Kan testi yaptır cnm pozitif de net kırmızı çizgi mi yoksa kuruma çizgisi de sen pozitif mi zannettin acaba çünkü ertesi gün negatif çıkması imkansız bı testlerin resmini atsana cnm mrk ettim
Çok net iki kirmizi çizgi vardi resim atıyorum ikiside birinde var birinde yok

Eklentiler

• 3E6F6C1A-EF60-4D74-8284-8C61D386A152.jpeg
    3E6F6C1A-EF60-4D74-8284-8C61D386A152.jpeg
    60,4 KB · Görüntüleme: 124
Back