- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- Konu Sahibi Akrtncieletnyosfnynylagug
-
Ama boyle bir duruma benim babam asla musade etmez ? Sizin aileniz bu durumu ilk basta nasil karsiladi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasil bir surec rica etsem beni ciddiye alip anlatirmisiniz bunu duymaya cok ihtiyacim var cevremde boyle biri yok ve suan burda bunu yazmasaydim sizi tanimamis oluxaktim. Rica ediyorum
Estafurullah ne kusuru canim daha evlenmedik biz. Ayni evde de yasamiyoruz :)
Su an ikimiz de universite son siniftayiz
Ben 21 sevgilim de 23 yasinda
Herhalde 1 yil icinde evleniriz diye umuyoruz :)
22 ve 24 yaslarinda yani.
Okul bitince mesleklerimiz hazir insallah.
Zaman geciyor oyle ya da boyle
Zor olsa da geciyor :)
benim çevremde, arkadaşlarımda, okulumda hiç evlenen yok. :26: evlenme yaşı çok geç bizim okuyanlarda. ben de öyle düşünüyordum ama şartlar bunu gerektirdi.ha bir de benim annem de üniversite mezunu ve nerdeyse okul biter bitmez evlenmiş. o zamanlar daha normal tabi, ben 2010lu yıllardaki genç kızlar arasında tekrardan yükselen evlilik merakını eleştiriyorum.
demek ki böyle oluyor bir jenerasyon özgürlükçü, feminist; sonraki de anaç, ev kadını...
hıı ben de konuşuyorum ama benim de öyle olacak sanırım, ben yaşlanıyorum; okul bitmiyor bari kocam olsun
işte önemli olan yaş bence, bir de beraber yaşama imkanı olmayan insanlar hemen evlenmek istiyorlar onun da etkisi var. ama 21 yaşındaki üniversite öğrencisi kızın evlilik delisi olmasını, herkese potansiyel koca gözüyle bakmasını anlamıyorum. (konu sahibesine değil bu, böyle tipler var, koca bulsam da kurtulsam kafasında)
Cok mutlu sizin adiniza gercekten. Insallah cok cok mutlu olursunuz bi an once gecmesini bekliyorum bu surecin. Ama siz bitirmissiniz cok mutlu oldum inanin tum kalbimle soyluyorum :)
ha bir de benim annem de üniversite mezunu ve nerdeyse okul biter bitmez evlenmiş. o zamanlar daha normal tabi, ben 2010lu yıllardaki genç kızlar arasında tekrardan yükselen evlilik merakını eleştiriyorum.
demek ki böyle oluyor bir jenerasyon özgürlükçü, feminist; sonraki de anaç, ev kadını...
Tesekkur ederim sagol bu arada sormussun soylemesi unutmusum 5 yil 4 ay 6 gun oldu iliskimiz
Lisede baslamistik
Ama senin sevgilin cok gec baslamis unive daha 23 yasinda ve 2 ye geciyor
Sizin icin daha zor olacak beklemek
Sen napiyorsun okul fln?
benim çevremde, arkadaşlarımda, okulumda hiç evlenen yok. :26: evlenme yaşı çok geç bizim okuyanlarda. ben de öyle düşünüyordum ama şartlar bunu gerektirdi.
Kesinlikle problem tam olaeak bu zaten. Surekli is pesinde kosuyo kendi sirketleri. Bu yuzdende okulu boslamisti. Aslinda o donem ona cok kiziyodum isin basina zaten gecicegini okulunu aksatmamasini. Ama biliyorum beni kinicaksiniz ama bu defa okulu birakmasini ve ise odaklanmasini istedim icten ice. Cunku okulum bitiyo 1 senem kaldi ve bari soz kesilse en azindan aileler tanissa mantigindaydim.. Su ise bakinki ben tam bunlari dusunurken adam bu sene bolumunu gecti :) hangisi hayirliydi bilmiyorum ama umarim bu 3 yil cabuk gecer. Ben uni ogrencisiyim son senem moda okuyorum :)
sen birlikte yaşamışsın ama... birlikte yaşayıp evlenme kararı alabilen bir çifti eleştirmek saçma olur. benim tanıdıklardan 1 kişi evlendi, 1 kişi sözlendi. bunlar da hep kalburüstü okullarda okuyan kızlar. o yüzden bunlar böyle yapıyorsa, biraz daha durumu kötü, çok gezip görme imkanı bulamamış olanları falan tahmin edemiyorum.
Hmm ama univ mezunu olmazsa da uzun donem askerlik yapar bir de onu mu bekleyeceksin bence bitirsin okulunu
Yok ben kimseyi kınamam canım
Bari ustten ders alsin okulu erken bitirmeye calissin :)
Hele bir de evlenirseniz o okul hiic bitmez
Sen univ mezunu o lise mezunu olmasin bazi konularda denklik olmasi iyi olur :)
Valla adam zehir gercketen bunu tum kalbimle soyluyorum cok zeki her ortamda her yastan adanla muhattap olur maddi skintidada yok bakma lise uni mevzusu olayi yasanmaz ama ne biliyim bencillik iste evlenmek icin adam okumasin diyorum
Adam okusun okusun sen sorumluluk sahibi diyorsun ama
Universitesini bitiremeyen adama ben sorumluluk sahibi demem
O da derslerini calisacak disiplinli olacak ders sorumlulugu tasiyacak sıkıntı cekecek o okulu bitirecek
3 yıl olmus daha bak
Benim arkadas lise 1de basladilar lise bitti univ bitti mezun oldu esi hemen atandi 5 ay sonra ekimde evlendiler
Mutlular da masallah.
Bak adam mezun olmus 4 yilda ve hemen atanmis
İste sorumluluk budur tatlim
Haklisin ama is kendi isi olunca okumak biraz uni mezunuyum demek icin oluyo. Bak kac arkadasim var onlarda hep patron cocuklari ayni yastayiz. Adamlar kadin kiz icki eglenxe icin harciyo bizimki babanin gozune girmek evlenmek icin. O yuzden sorumluluguna diyecegim biset yok ama karar vermeli artik ya okumicak yada bi an once bitsin okul.. Beklemek istemiyorum ben artik onunla uyanmak icin 😔 aksam olunca o evden cikmak cok uzuyo artikgercekten...
Aslinda cok haklisiniz. Sizde erkek arkadasim gibi bakiyosunuz olaya. Ona bu konuyu acamiyorum ama surekli hayaller kuruyo evlilik uzerine ama ortada bisey yokbilmiyorum aslinda suan hem isinin patronu hemde okuyo ayri evi var yemegini yapiyo temizligini herseyi idare ediyo. Cocuk icin erken ama.. Bende o evin parcasi olamazmiyim? Cok mu hayalci bi tavir bu sizce ne dusunuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?