- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.245
- 198
- Konu Sahibi Akrtncieletnyosfnynylagug
Ama boyle bir duruma benim babam asla musade etmez ? Sizin aileniz bu durumu ilk basta nasil karsiladi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nasil bir surec rica etsem beni ciddiye alip anlatirmisiniz bunu duymaya cok ihtiyacim var cevremde boyle biri yok ve suan burda bunu yazmasaydim sizi tanimamis oluxaktim. Rica ediyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
müsaade ettiklerini kim söyledi.
sevgilim benim için yaşadığım şehre taşınmıştı. birkaç yıl yalnız yaşadı. sonra ben aile içi facialar yaşadım. arkama bile bakmadan gitmeme sebep olacak şeyler yaptılar. ben de arkama bile bakmadan çıktım gittim. geçen ay da bu durum bizi bazı açılardan zorladığı için evlendik. iki yıl beraber yaşamanın sonucunda.
bu arada ben 24 yaşındayım. evden ayrıldığımda 22 yaşındaydım. ben evden ayrılmadan önce de sevgilim yalnız yaşadığı için ve ev okulumun yanında olduğu için sık sık hatta her gün geliyordum. yani temelli tanışınca da evlenince de benim için pek değişiklik olmadı. o yüzden nasıl bir süreç dersen, çok normal bir süreç. öyle geleneksel insanlar da değiliz zaten. her şey standart. aileler nedeniyle bazen evcilik oynuyor, gelenekselleşiyoruz o kadar.