- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.104
- 248
- Konu Sahibi Akrtncieletnyosfnynylagug
-
Ozaman cok mahcup oldum cok ozurdilerim 😔 gercekten cok gerginim sartlar uygun degil yasim ve onun okulu ama ben basit kizlar gibi evlilik diye cildiriyorumya aileler tanissadami olmuyo, ben neden boyle oldumm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sadece fallardan yola çıkarak neden kendinizi gerdiniz bu kadar?
Falcilarin dediği doğru olsa idi benim şu an üniversitedeki platonik askimla evlenmiş ve deniz kenarında bir ilde yaşıyor olmam gerekirdi.
Ve yine söyledikleri doğru olsaydı şu an bir kız bir erkek çocuk dogurmus olmalıydım.
Fakat, şu an acayip derecede bekar, gayet çocuksuz ve bir o kadar da denizle uzaktan yakından alakası olmayan bir ilde yaşıyorum.
En kötüsü de falciya göre güya kocam olacak deyyus başkasıyla evli :)
O laflara itimat etmeyin. Inancli biri misiniz bilmiyorum ama fala inanmak açık bir şekilde şirktir.
Evliliğin erken ya da gec olusuna gelince iki bireyin de ilk önce hayatlarını oturtması taraftariyim. Okullar biter, askerlik iş vs halledilir sonra sıkıntı olmadan evlenilir inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ozaman cok mahcup oldum cok ozurdilerim 😔 gercekten cok gerginim sartlar uygun degil yasim ve onun okulu ama ben basit kizlar gibi evlilik diye cildiriyorumya aileler tanissadami olmuyo, ben neden boyle oldumm
Sadece fallardan yola çıkarak neden kendinizi gerdiniz bu kadar?
Falcilarin dediği doğru olsa idi benim şu an üniversitedeki platonik askimla evlenmiş ve deniz kenarında bir ilde yaşıyor olmam gerekirdi.
Ve yine söyledikleri doğru olsaydı şu an bir kız bir erkek çocuk dogurmus olmalıydım.
Fakat, şu an acayip derecede bekar, gayet çocuksuz ve bir o kadar da denizle uzaktan yakından alakası olmayan bir ilde yaşıyorum.
En kötüsü de falciya göre güya kocam olacak deyyus başkasıyla evli :)
O laflara itimat etmeyin. Inancli biri misiniz bilmiyorum ama fala inanmak açık bir şekilde şirktir.
Evliliğin erken ya da gec olusuna gelince iki bireyin de ilk önce hayatlarını oturtması taraftariyim. Okullar biter, askerlik iş vs halledilir sonra sıkıntı olmadan evlenilir inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
'Basit kızlar' tabiri pek hoş olmamış sanki. Gördüğünüz gibi şuan siz de evlilik düşüncesi içerisindesiniz.
böyle diyince sevdim seni, çünkü bu forumda yanlış yaptığını kabul eden sayısı 3 falan :)
bence kariyerine falan odaklan, ilişkine de devam et. çevrendeki kızları boşver, ben 23 yaşındayım; arkadaşlarımdan birisi sözlendi, nişanlanıyor bu yaz (okulları yeni bitti). düğün muhabbeti falan yapıyor, yok bohça bilmemne diye seviniyor, biz de gülüyoruz yaniçünkü çalışmayı da düşünmüyor, ooh koca buldum diye yapıştı resmen, komik duruyor sevindirikliği falan.
bence birlikte yaşama imkanınız varsa yaşayın ama evlenmeyi boşver şimdilik.
ben bitirmeden evlendim.kariyer yapmak istemeyen ya da buna imkanı olmayan, okumamış kadınların erken evlenmek istemesi normal de; eğitimli bir kadının vizyonunun daha geniş olması gerektiği halde dünyayı kocadan ibaret zannedip, mezun olur olmaz evliliğe koşması biraz basitliğe kaçıyor bence.
konu sahibesi de bunun farkında en azından diye düşünüyorum. ama çevresindeki moda, hislerini etkilemiş, aklını karıştırmış.
kariyer yapmak istemeyen ya da buna imkanı olmayan, okumamış kadınların erken evlenmek istemesi normal de; eğitimli bir kadının vizyonunun daha geniş olması gerektiği halde dünyayı kocadan ibaret zannedip, mezun olur olmaz evliliğe koşması biraz basitliğe kaçıyor bence.
konu sahibesi de bunun farkında en azından diye düşünüyorum. ama çevresindeki moda, hislerini etkilemiş, aklını karıştırmış.
kariyer yapmak istemeyen ya da buna imkanı olmayan, okumamış kadınların erken evlenmek istemesi normal de; eğitimli bir kadının vizyonunun daha geniş olması gerektiği halde dünyayı kocadan ibaret zannedip, mezun olur olmaz evliliğe koşması biraz basitliğe kaçıyor bence.
ben bitirmeden evlendim.
önce birlikte yaşarsın uzun süre. sonra aileler zaten evlenin diye tutturur. oldu bitti. ben öyle yaptım.
Erkek arkadasın mezun olana kadar bekleyebilirsiniz
Cunku 3. Ve 4. Sinifta dersler agirlasiyor evliyken okumak ve ayni anda calismak zor gelir
Fallardan da bu kadar etkilenme
Cok etkileniyorsan fal baktirma
Bak aklina neler sokmuslar
Ben de erken evlenmek istedigim icin sana siddetle karsi cikamiyorum
Biz zor da olsa okullar bitene kasar bekledik
Ve bekle diyenlere de hak verdik
Cunku son iki senesi zor oluyor universitenin
Derslerden basini kaldiramiyorsun :)
Nasil bir surec rica etsem beni ciddiye alip anlatirmisiniz bunu duymaya cok ihtiyacim var cevremde boyle biri yok ve suan burda bunu yazmasaydim sizi tanimamis oluxaktim. Rica ediyorum
ben bitirmeden evlendim.
Ben de kadınların kendini geliştirmesinden yanayım, ama herkesin aynı düşüncede olmasını beklemek saçma. Hele de bizimle aynı şekilde düşünmeyenleri böyle yaftalamak daha saçma.
Herkesin amacı farklı bu hayatta. Kimi kariyeri önemser kimi de yuvayı. Yaş itibariyle ben de okulum biter bitmez evlenmeyi düşünüyorum, acuk geç kaldım
Ama dediğim gibi birine 'basit' demek bu kadar basit olmamalı. :)
ben de ben de:) 20 yaşında evlendim pek de güzeldi valla.. ama herkeste aynısı olmaz
Ne kadar sure beraberdiniz evlenmeden once? Lutfen anlatirmisiniz bide oncesinde ayni evde kalma gibi bir donem gecirdinizmi chnku benim babam boyle birseye musade edebilicek biri degil.. Zaman geciyomu peki ? Kusura bakmayin boguyorum sorularimla ama detay ogrenmek ostoyprim rica etsem
Afedersiniz ama 2 dir yorum yapiyosunuz. Tamam ben burda her dusunceye acik olarak bir yardim istedim. Ama sizinkisi yardim etmek falan degil alttan alttan hakaret. Size ozellikle evlilik delisi biri olmadigimi soyledim 3 yillik bir iliskim var ve evlilik tek tarafli bi dusunce degil. Yakin cevremdeki ailemdeki evlilikler biri 32 digeri 41 bizim ailede boyle bisey yok ve burdaki baska buyuklerim yada yasitlarimdan fikir almak. Allah askina rica ediyorum yardim etmek degilse amaciniz yazmayin. Duygusal olarak zarar veriyosunuz bana.
Peki okuyomusunz ve esinizde sizin yaslardamiydi ? Allah nazarlardan korusun ailenizi :) insallah hep cok mutlu olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?