Erken evlilik dusuncesi

'Basit kızlar' tabiri pek hoş olmamış sanki. Gördüğünüz gibi şuan siz de evlilik düşüncesi içerisindesiniz.

Ahhhha çok güldüm deyyus nedir ya

Acaip derecede bekar ne demek, sen kaç yaşındasın şekerim

böyle diyince sevdim seni, çünkü bu forumda yanlış yaptığını kabul eden sayısı 3 falan :)
bence kariyerine falan odaklan, ilişkine de devam et. çevrendeki kızları boşver, ben 23 yaşındayım; arkadaşlarımdan birisi sözlendi, nişanlanıyor bu yaz (okulları yeni bitti). düğün muhabbeti falan yapıyor, yok bohça bilmemne diye seviniyor, biz de gülüyoruz yani çünkü çalışmayı da düşünmüyor, ooh koca buldum diye yapıştı resmen, komik duruyor sevindirikliği falan.

bence birlikte yaşama imkanınız varsa yaşayın ama evlenmeyi boşver şimdilik.

Dediklerinize katılıyorum.

Fakat fala inanmak kadar fal baktırmak da şirke girer. (Fala bakan da baktıran da tarzında hadisler mevcut)

Konu sahibine gelince,evlilik konusu için yaşınızın daha küçük olduğunu düşünüyorum.Hem erkek arkadaşınız da okuyormuş.Şu anda bir iş sahibi olması size rahatlık vermesin,evvela okulunu bitirmesi ve hatta askerlik vazifesini yerine getirmesi lazım.Çünkü okulu bitirip askerlik görevini yapmadan evlenseniz bile bu sefer asker yolu gözleyeceksiniz ve kk'da görüyorsunuzdur asker yolu bekleyenlerin endişelerini :26:

Uzun lafın kısası,bana sorarsanız çok erken daha.

Erkek arkadasın mezun olana kadar bekleyebilirsiniz
Cunku 3. Ve 4. Sinifta dersler agirlasiyor evliyken okumak ve ayni anda calismak zor gelir
Fallardan da bu kadar etkilenme
Cok etkileniyorsan fal baktirma
Bak aklina neler sokmuslar

Ben de erken evlenmek istedigim icin sana siddetle karsi cikamiyorum
Biz zor da olsa okullar bitene kasar bekledik
Ve bekle diyenlere de hak verdik
Cunku son iki senesi zor oluyor universitenin
Derslerden basini kaldiramiyorsun :)

'Basit kızlar' tabiri pek hoş olmamış sanki. Gördüğünüz gibi şuan siz de evlilik düşüncesi içerisindesiniz.

kariyer yapmak istemeyen ya da buna imkanı olmayan, okumamış kadınların erken evlenmek istemesi normal de; eğitimli bir kadının vizyonunun daha geniş olması gerektiği halde dünyayı kocadan ibaret zannedip, mezun olur olmaz evliliğe koşması biraz basitliğe kaçıyor bence.

konu sahibesi de bunun farkında en azından diye düşünüyorum. ama çevresindeki moda, hislerini etkilemiş, aklını karıştırmış.

Asla iki tarafin aileside boyle biseye izin vermez benim calismamam asla olabilicek bisey degil 😔 sanirim haklisin .. Ama ne yalan soyliyim bazen oyle bi an oluyoki hic gitmek istemiyoeum yanindan boyle aliyo ya kollarina 😊 oda oyle benden daha cok istekli hatta ama bu zaman gecmezmi hic :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben bitirmeden evlendim.

Cok cok cok haklisiniz kesinlikle sizin gibi dusunuyodum amacim evlenip evde oturmak asla degil 21 yasindayim ama kendimi ciddi anlamda yetistiriyorum. Fakat bilmiyorum.. Bi donemki kafam cok karisiyo bu dusunceleri yakin cevrem ve ailemlede paylasamiyorum

Ben de kadınların kendini geliştirmesinden yanayım, ama herkesin aynı düşüncede olmasını beklemek saçma. Hele de bizimle aynı şekilde düşünmeyenleri böyle yaftalamak daha saçma.
Herkesin amacı farklı bu hayatta. Kimi kariyeri önemser kimi de yuvayı. Yaş itibariyle ben de okulum biter bitmez evlenmeyi düşünüyorum, acuk geç kaldım
Ama dediğim gibi birine 'basit' demek bu kadar basit olmamalı. :)

Ne kadar sure beraberdiniz evlenmeden once? Lutfen anlatirmisiniz bide oncesinde ayni evde kalma gibi bir donem gecirdinizmi chnku benim babam boyle birseye musade edebilicek biri degil.. Zaman geciyomu peki ? Kusura bakmayin boguyorum sorularimla ama detay ogrenmek ostoyprim rica etsem

ben de ben de:) 20 yaşında evlendim pek de güzeldi valla.. ama herkeste aynısı olmaz

ben bitirmeden evlendim.

hıı ben de konuşuyorum ama benim de öyle olacak sanırım, ben yaşlanıyorum; okul bitmiyor bari kocam olsun

işte önemli olan yaş bence, bir de beraber yaşama imkanı olmayan insanlar hemen evlenmek istiyorlar onun da etkisi var. ama 21 yaşındaki üniversite öğrencisi kızın evlilik delisi olmasını, herkese potansiyel koca gözüyle bakmasını anlamıyorum. (konu sahibesine değil bu, böyle tipler var, koca bulsam da kurtulsam kafasında)

Estafurullah ne kusuru canim daha evlenmedik biz. Ayni evde de yasamiyoruz :)
Su an ikimiz de universite son siniftayiz
Ben 21 sevgilim de 23 yasinda
Herhalde 1 yil icinde evleniriz diye umuyoruz :)
22 ve 24 yaslarinda yani.
Okul bitince mesleklerimiz hazir insallah.

Zaman geciyor oyle ya da boyle
Zor olsa da geciyor :)

İliskimiz 5 yil 4 ay 6 gun oldu

Son düzenleme:

Canım ben 24 yaşında evlendim 1 buçuk senedir evliyim daha yapacak ne var ki dedim hayatta evliliğe çok hazır hissediyordum ama evlilik çok farklı ve kadının sorumluluğu çok fazla evlenme bu yaşta demiyorum erken evlenmeye güzel birlikte vakit geçirmek açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…