- Konu Sahibi Akrtncieletnyosfnynylagug
-
Oncelikle anlatacaklarim biraz uzun olabilir ama lutfen yardimci olmanizi istiyorum.
Aslinda baktirdigim bir fal yuzunden etkilenerek bir suredir takinti yaptigim konular var.
Erkek arkadasimla 3 yillik bir beraberligimiz var. sevgiye dair hic bir problemimiz olmadi ki allah nazarlardan saklasin bunu kanitlicak bir cok fedakarliklar verdi. Yanliz gecenlerde baktirdigim bir falda bu yaz ailemle tanisicagi ve nisan yapilicagini soyledi. Sonrasinda tekrar bir fal baktirdigimda yine ayni sey spylendi. Ne evlilik delisi biriydim nede fala inanirdim. Ama 10 gundur ciddi anlamda bunu kafama takmaya basladim.
Ben 21 erkek arkadasim 23 yasinda. Ve benim okulum seneye bitiyo.
Problem su ki erkek arkadasim daha bu sene 2. sinifa geciyo ve okulu 4 yillik.
Ne sorumluluk nede is acisindan hic bir problem yok
Babasi kasayi seneye ona teslim ediyo.
Ve erkek arkadasim kesinlikle yasitlarindan cok cok daha olgundur.
Sormak istedigim soru su. Surekli evlilik ve gelecek hayalleri kuran biri. Cok mutluyuz hem asik hem en yakin arkadasiz. Kimseye ihtiyac duymuyoruz.
Ama onun okul problemi benim yasim..
Demek istedigim acelemi ediyorum
Bu fal ve okulumdaki kizlarin evlilik meraki beni cok etkiledi.
Sizce erkek arkadasimi nasil bu dusunceye sokabilirim ? Yada ben cikmaliysam bu dusuncedeb bana bir yol gosterirmisiniz?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oncelikle anlatacaklarim biraz uzun olabilir ama lutfen yardimci olmanizi istiyorum.
Aslinda baktirdigim bir fal yuzunden etkilenerek bir suredir takinti yaptigim konular var.
Erkek arkadasimla 3 yillik bir beraberligimiz var. sevgiye dair hic bir problemimiz olmadi ki allah nazarlardan saklasin bunu kanitlicak bir cok fedakarliklar verdi. Yanliz gecenlerde baktirdigim bir falda bu yaz ailemle tanisicagi ve nisan yapilicagini soyledi. Sonrasinda tekrar bir fal baktirdigimda yine ayni sey spylendi. Ne evlilik delisi biriydim nede fala inanirdim. Ama 10 gundur ciddi anlamda bunu kafama takmaya basladim.
Sormak istedigim soru su. Surekli evlilik ve gelecek hayalleri kuran biri. Cok mutluyuz hem asik hem en yakin arkadasiz. Kimseye ihtiyac duymuyoruz.
Sizce erkek arkadasimi nasil bu dusunceye sokabilirim ? Yada ben cikmaliysam bu dusuncedeb bana bir yol gosterirmisiniz?
Canım fala inanma falsız kalma demişler. :) ama sn falsız kal bence. Allah bilir neyin ne zaman olacağını. Kısmetinde varsa o kişi olır. Zamanımda bellidir zaten. Erkek arkadasın daha okuyormuş. Biraz sabredin. Daha güzel bir hayat için biraz sabır. Şimdi evlenseniz sevdiğin adam deli olacak senin için. Ev mi geçindirsin yoksa ders mi çalıssın yoksa en önemlisi seninle mi ilgilensin. Ya bebek olursa bir de. Sefil olursunuz Allah korusun. O yüzden fala inanma. Rabbim herşeyi bilir. Teslim olmak lazım.. :)
Falci sallamistir, bu ihtimali hic dusundun mu sekerim?Falcilar herkese ayni seyi soyluyor, sevgilin varsa, bu yaz nisan, gelecek yaz dugun var diyorlar.
Sallamasyon bir fal yuzunden niye bunlari dusunuyorsun, ortada evlilik teklifi bile yok. Ortada olmayan bir durumu oturup dusunmenin de bir alemi yok zaten. Evlilik teklifi olursa, iste o zaman oturur dusunursun, erken mi, evleneyim mi diye
Okulu bitmemis birine evlilik lafi acmamalisin. Zaten bence bir genc kiz kesinlikle evliligin e sini bile konusmamali, evlilik teklifi erkekten gelmeli. Diger turlusu bence cok itici, kendini kotu duruma dusurursun.
Sallayan falcilari okumak istersen seni fal topigine davet ediyorum
Sadece fallardan yola çıkarak neden kendinizi gerdiniz bu kadar?
Falcilarin dediği doğru olsa idi benim şu an üniversitedeki platonik askimla evlenmiş ve deniz kenarında bir ilde yaşıyor olmam gerekirdi.
Ve yine söyledikleri doğru olsaydı şu an bir kız bir erkek çocuk dogurmus olmalıydım.
Fakat, şu an acayip derecede bekar, gayet çocuksuz ve bir o kadar da denizle uzaktan yakından alakası olmayan bir ilde yaşıyorum.
En kötüsü de falciya göre güya kocam olacak deyyus başkasıyla evli :)
O laflara itimat etmeyin. Inancli biri misiniz bilmiyorum ama fala inanmak açık bir şekilde şirktir.
Evliliğin erken ya da gec olusuna gelince iki bireyin de ilk önce hayatlarını oturtması taraftariyim. Okullar biter, askerlik iş vs halledilir sonra sıkıntı olmadan evlenilir inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah. Suan bu konuyu konusuyo olmaktan bile utaniyorum. Ama cevremdeki kizlar ( okulda tanistigim bir takim insanlar ) evlilik konusunda cok istekliler ve ben bundan 1 yildir cok etkileniyorum 😔
falcılar da işlerini biliyor ha, 21-22 yaşındaki kızların evlilik delisi olduğunu çözmüşler. çok yazık ya. kociş de kociş.
Aslinda cok haklisiniz. Sizde erkek arkadasim gibi bakiyosunuz olaya. Ona bu konuyu acamiyorum ama surekli hayaller kuruyo evlilik uzerine ama ortada bisey yokbilmiyorum aslinda suan hem isinin patronu hemde okuyo ayri evi var yemegini yapiyo temizligini herseyi idare ediyo. Cocuk icin erken ama.. Bende o evin parcasi olamazmiyim? Cok mu hayalci bi tavir bu sizce ne dusunuyosunuz
Siz isteseniz bile aileniz müsaade etmez bence. Bize kalsa biz de beklemicez. Ama aileler de karar veriyor. Hayatta sadece biz yokuz. Ailelerimizi de düşünmek zorundayız. Belki şimdi o evde yaşamak istiyor olabilirsin. Ayrılmak istemiyr olabilirsin ama sen o eve ait olduğunda sevgilinin sorumlulukları daha da artacak. Bu durum onu sıkıntıya sokabilir
Afedersiniz ama 2 dir yorum yapiyosunuz. Tamam ben burda her dusunceye acik olarak bir yardim istedim. Ama sizinkisi yardim etmek falan degil alttan alttan hakaret. Size ozellikle evlilik delisi biri olmadigimi soyledim 3 yillik bir iliskim var ve evlilik tek tarafli bi dusunce degil. Yakin cevremdeki ailemdeki evlilikler biri 32 digeri 41 bizim ailede boyle bisey yok ve burdaki baska buyuklerim yada yasitlarimdan fikir almak. Allah askina rica ediyorum yardim etmek degilse amaciniz yazmayin. Duygusal olarak zarar veriyosunuz bana.
"Ama cevremdeki kizlar ( okulda tanistigim bir takim insanlar ) evlilik konusunda cok istekliler ve ben bundan 1 yildir cok etkileniyorum 😔"
bu yorumunuz üzerine yazdım ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?