• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken ergenlik şüphesi doktor tavsiyesi

Elakizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2020
116
98
48
39
Merhaba arkadaşlar. Kızım 6 buçuk yasinda tüylenme ve ter kokusi başladı. Doktor arıyoruz İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı . Çok gergin ve endişeliyim şu anda. :(

Merhaba arkadaşlar. Kızım 6 buçuk yasinda tüylenme ve ter kokusi başladı. Doktor arıyoruz İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı . Çok gergin ve endişeliyim şu anda. :KK43:
Benim de kızım 5.5 yaşında meme ucu acıyor dedi, internetten araştırınca erken ergenlik olabilir şüphesi ile hemen çocuk doktoruna götürdüm hormon testi yapılacak bende çok korkuyorum, süreç ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim

Benim de kızım 5.5 yaşında meme ucu acıyor dedi, internetten araştırınca erken ergenlik olabilir şüphesi ile hemen çocuk doktoruna götürdüm hormon testi yapılacak bende çok korkuyorum, süreç ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim
Sali gunu randevu aldık gideceğiz. 7 ay önce genital bölgede tüylenme için gitmiştik ama hormonlar normal çıkınca rahatlamıştik koku işi beni çok endişelendiriyor. İnşallah bişey çıkmaz. Bence endokrin doktoruna götürün daha detaylı bakarlar.

Sali gunu randevu aldık gideceğiz. 7 ay önce genital bölgede tüylenme için gitmiştik ama hormonlar normal çıkınca rahatlamıştik koku işi beni çok endişelendiriyor. İnşallah bişey çıkmaz. Bence endokrin doktoruna götürün daha detaylı bakarlar.
Burdan bizi de bilgilendirirseniz sevinirim, bizim hormon değerleri normal çıktı ama yine de endokrin doktoruna da gideceğiz

Ne yaptınız acaba? Bende hala randevu arıyorum

Benim kızım da 6 yaşında ter kokuyor bu ara ama çok çok koşuyor 🥹

Merhbaa. Doktor sıkıntı görmedi biz de yeni gidebildk..şükür ki muayenede bişey çıkmadı .ama kol altı ter kokuyor ben hala tedirginim açıkcasi. Siz ne yaptınız gidebildiniz mi
Bende endokrine gittim
Bendeki şikayeti özellikle belirttim (dedim kızım memem acıyor dedi, bende tomurcuklanma nasıl oluyor tam olarak bilmiyorum ama elleyince sanki hafif meme ucu elime nohut tanesi gibi elime geldi dedim, hatta bu arada randevu alıncaya kadar üzerine bir de alt ön dişimiz de çıktı o da genelde 6 yaş sonrası çıkarmış dedim, normal çocuk doktorum hormon değerleri istemişti onlarda zaten sıkıntı çıkmamıştı, endokrin doktoru da meme ve bazı yerlerini muayene etti ama bir sıkıntı görmedi)
Burda okudugum el grafisi yada rahim ultrasonyonu gibi şeyler çekilmedi, içim rahat mı değil ama doktor da bu belirtiler bize erken ergenlik dememize yetmez hormon değerleri de iyi çıkmış dedi, inşallah herşey iyidir rabbim yavrularımızı korusun🤲

Bende endokrine gittim
Bendeki şikayeti özellikle belirttim (dedim kızım memem acıyor dedi, bende tomurcuklanma nasıl oluyor tam olarak bilmiyorum ama elleyince sanki hafif meme ucu elime nohut tanesi gibi elime geldi dedim, hatta bu arada randevu alıncaya kadar üzerine bir de alt ön dişimiz de çıktı o da genelde 6 yaş sonrası çıkarmış dedim, normal çocuk doktorum hormon değerleri istemişti onlarda zaten sıkıntı çıkmamıştı, endokrin doktoru da meme ve bazı yerlerini muayene etti ama bir sıkıntı görmedi)
Burda okudugum el grafisi yada rahim ultrasonyonu gibi şeyler çekilmedi, içim rahat mı değil ama doktor da bu belirtiler bize erken ergenlik dememize yetmez hormon değerleri de iyi çıkmış dedi, inşallah herşey iyidir rabbim yavrularımızı korusun🤲
Bizde daha önce sağ el filmi çekilmişti. Sorun yoktu . Memesini sürekli kontrol ediyorum bişey yok ama dediğim gibi koku var . Açıkçası beim de içim rahat değil.rahim filmi de isteniyormus normalde . Doktor çok üstüne düşmezse diye tedirginim.. Allah'a emanet yavrular.. inşallah sizin kiziniznda da bişey yoktur. Ben başka bı doktora daha gitmeyi düşünüyorum. Sizin de içinize sinmediyse bir düşünün isterseniz.

Back