Merhaba kızım 9 yaşında erken adet oldu endokrin uzmanı bir yılda 13 cm uzamış dedi normal deyilmiş 34 kg 143 boyu ben igneler yaptırmakta çok kararsızım siz nasıl bir yol izlediniz yardım edermisinizKızım aralıkta 8 yaşında olacak.fiziksel olarak yasitlarindan ileride..en son tahlillerde doktor belki 3 ay sonra iğneyle başlayabiliriz dedi..bu ignenin ne gibi yan etkilerini gördünüz?ben özellikle boy uzamasını yavaslattigini okudum.gerçekten öyle mi?çocuklarınız yılda kaç cm uzadı?
Kızım aralıkta 8 yaş olacak.34 kilo 142 cm boyu var.ben haftaya salı günü gideceğim..3 ay önce gittiğimizde , hormonları sınırda belki igneye başlarız demişti.bakalım ne diyecek.kızım yılda 10 cm uzuyor sizin kızınız gibi.ben erken adet olsun istemiyorum.iğne derse baslarimMerhaba kızım 9 yaşında erken adet oldu endokrin uzmanı bir yılda 13 cm uzamış dedi normal deyilmiş 34 kg 143 boyu ben igneler yaptırmakta çok kararsızım siz nasıl bir yol izlediniz yardım edermisiniz
Merhaba son kontrole gittiniz,mi acaba...bizde aynı süreçteki.kızım 8 yaşında kemik yaşı ileri çıktı ama diğer tüm testlerde sıkıntı yok ...haftaya lhrh testi yapılıp ona göre karar verilecek..bizi neler bekliyor çok tedirginimKızım aralıkta 8 yaş olacak.34 kilo 142 cm boyu var.ben haftaya salı günü gideceğim..3 ay önce gittiğimizde , hormonları sınırda belki igneye başlarız demişti.bakalım ne diyecek.kızım yılda 10 cm uzuyor sizin kızınız gibi.ben erken adet olsun istemiyorum.iğne derse baslarim
Evet gittik..değerleri biraz yüksek..sınırda dedi..kemik yaşı büyük..göğüs büyümesi ve genital bölgede kullanma var..koltuk altı killanma yok..boyu uzun....doktor ergenlik hızlı ilerliyor dedi...iğne verdi ergenligi durdurmak için..her ay olacak...Merhaba son kontrole gittiniz,mi acaba...bizde aynı süreçteki.kızım 8 yaşında kemik yaşı ileri çıktı ama diğer tüm testlerde sıkıntı yok ...haftaya lhrh testi yapılıp ona göre karar verilecek..bizi neler bekliyor çok tedirginim
Bizimde göğüs büyümesi var koltuk altı ve genital tüylenme arttı...bakalım nasıl sonuçlanacak...bana da çok hızlı ilerliyormuş gibi geliyor....iğne hakkında bir bilginiz varmı ve nerdensiniz..ben ank gaziye gidiyorzEvet gittik..değerleri biraz yüksek..sınırda dedi..kemik yaşı büyük..göğüs büyümesi ve genital bölgede kullanma var..koltuk altı killanma yok..boyu uzun....doktor ergenlik hızlı ilerliyor dedi...iğne verdi ergenligi durdurmak için..her ay olacak...
Sakarya egitim arastirmaya gidiyoruz ..birkaç yıl kullanacak sanirrim. Sonuçlarını kullanınca gorecegizBizimde göğüs büyümesi var koltuk altı ve genital tüylenme arttı...bakalım nasıl sonuçlanacak...bana da çok hızlı ilerliyormuş gibi geliyor....iğne hakkında bir bilginiz varmı ve nerdensiniz..ben ank gaziye gidiyorz
Sizin dehaso4 degeriniz kaç?bizim 162 doktor biraz yüksek dediBizimde göğüs büyümesi var koltuk altı ve genital tüylenme arttı...bakalım nasıl sonuçlanacak...bana da çok hızlı ilerliyormuş gibi geliyor....iğne hakkında bir bilginiz varmı ve nerdensiniz..ben ank gaziye gidiyorz
Çok teşekkürler bizimde perşembe som bir test kaldıSakarya egitim arastirmaya gidiyoruz ..birkaç yıl kullanacak sanirrim. Sonuçlarını kullanınca gorecegiz
Dehasoz ne canım anlayamadım....kamdan bakılan mı ona göre sistemden bakimSizin dehaso4 degeriniz kaç?bizim 162 doktor biraz yüksek dedi
Evet doktor bbakmistir diye dusunuyorumDehasoz ne canım anlayamadım....kamdan bakılan mı ona göre sistemden bakim
Tsh4 mü demek istedinizSizin dehaso4 degeriniz kaç?bizim 162 doktor biraz yüksek dedi
Hayır dehaso4 bakilmadimiTsh4 mü demek istediniz
Galiba bugün yapılan test oHayır dehaso4 bakilmadimi
Galiba bugün yapılan test o ....koldan 0.dk 30.dk 60.dk.ve 90.dk da kan alınıyor
Uyarı testi buGaliba bugün yapılan test o
Dehaso4 diye bişe bakılmadı uyarı testi yapıldı lh ve lsh bakıldıUyarı testi bu
Sanırım iğne tedavisine başlanacak....sizinki aylıkmıUyarı testi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?