• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken dönemde düşük kalp atışının durması

BirNBirE

Guru
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2018
14.630
18.827
298
31
Maalesef can sıkıcı bir konu ama Sevincimi nasıl paylaştıysam bunuda paylaşmak istedim.

Perşembe gecesi şiddetli bir kanama geldi ağrım sızım yoktu ama kan boşaldı 6+5 teydim düşürdüm sandım doktora koştum ve bebeğin kalp atışını ilk kez gördüm duydum müşade altına aldılar ama kanama durmadı öğlen kesilir gibi oldu ve tekrar bakıldı rahim içi kan pıhtıları ve kanama bebeğimin kalbine baskı yapmış ve durdurmuş cumartesi sabah kürtaj oldum ve onu kaybettim çok üzgünüm acısı çok büyükmüş onu anladım
Başınıza böyle bişey geldi mi ?

2 bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Üstelik benim kanamam hiç birşeyim yoktu. rutin kontrole gittiğimde öğrendim ikisinde de ve o gün kürtaj oldum. acısının tarifi yok.

2 bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Üstelik benim kanamam hiç birşeyim yoktu. rutin kontrole gittiğimde öğrendim ikisinde de ve o gün kürtaj oldum. acısının tarifi yok.

Aklımdan çıkmıyor ilk gebeliğimdi çok üzgünüm rabbim hayırlısını versin bi daha yaşatmasın

Back