Erken doğumdan sonra hamile kalanlar...

Çok sevindim inşallah kucagına almak nasip olur.çok zor süreçler olduğunu biliyorum.hamile kalirsam korkuyla geçicek biliyorum.kaçıncı haftadasin peki ben heyecanlandım senin adına :)
Benim kızım oldu şimdi 27 aylık ve ikizlerim var onlar da 7 aylık .çok şükür Allah bir aldı 3 verdi bir de abilerim var 4 tane oldular. Ben bebeğimi enfeksiyon sebebiyle kaybettim o yüzden diğer hamilelikte sık kontrol e gittim ve tahlil yaptırdım. Kızım da tekrar enfeksiyon oldu ve ilaç kullanımıyla geçti. Ben de tekrar yasarsam diye çok korkuyorum dum ama allAl tekrar yaşayamadı inşallah size de sağlıklı güzel evlatlar versin Rabbim.

Çok mutlu oluyorum bunları duyunca.gözlerim doluyo.Rabbim size bağışlasin maşallah.sizde pıhtılaşmaya bakmislarmiydi.bana her ihtimale karşı düşük doz iğne verceklermis.umrumda değil sagliklica kucagima aliyimda

Yok benim sadece enfeksiyon vardı. O yüzden sadece sık kontrol oldum hem özele hemde devlet hastanesi ne gittim.

Yok benim sadece enfeksiyon vardı. O yüzden sadece sık kontrol oldum hem özele hemde devlet hastanesi ne gittim.
Nasip olur hamile kalirsam hem ege üniversitesine hem özele gidicem.sagol cevap verdiğin için anca yaşayan birinden duyunca rahatliyorum

Ne enfeksiyonu oldnz peki bendede vardı enf degerim yuksekti bebegımn 25. Haftada kallbi durdu dah belli degil bikac haftaya cıkacak sonuclar.nasl korunucax enf dan aklım almıyor.nasl korundnz enf dan

Merhaba üstünden zaman geçmiş ama şuraya takıldım enfeksiyon yüzünden kaybettim yazmışsınız idrar yolu enfeksiyonu muydu

Merhaba üstünden zaman geçmiş ama şuraya takıldım enfeksiyon yüzünden kaybettim yazmışsınız idrar yolu enfeksiyonu muydu
Hayr canm kanamam geldi crp degerm yuksekti kanda enf bu da kesemı delmiş az az suyum geldi ve acık keseden fe bebege enf gecms rabbim kimseye yasatmasın 8 ay oldu ama acısı hıc gecmıyor

Hayr canm kanamam geldi crp degerm yuksekti kanda enf bu da kesemı delmiş az az suyum geldi ve acık keseden fe bebege enf gecms rabbim kimseye yasatmasın 8 ay oldu ama acısı hıc gecmıyor
Çok üzüldüm bilirim benim de 7 aya yakındı sebebi yok idrar yolu enfeksiyonu var ama o neden olur mu bilmiyorum kanda enfeksiyon doğum sonrası benim 5,35 ama doğum sonrası da enfeksiyon olabilirmiş gerçekten üzüldüm ama en azından sebebi belli ikinci hamilelikte muallakta kalmayacaksınız benim gibi suan benim neden oldu bilinmiyor rahim ağzı yetmezliği olabilir denildi hemen dikiş atarız diyorlar ama sebep o mu bilmiyorum basınız sağolsun Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin

Amin canm insallah

Merhaba üzerinden çok sene geçmiş ama birebir sizin yaşadıklarınızı yaşadım aynı şekilde kaybettim bebeğimi siz ne yaptınız tekrar bebeğiniz oldu mu sonrası sağlıklı ilerledi mi acınızı atlatabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…