- 17 Eylül 2017
- 36
- 9
- 1
- 31
- Konu Sahibi Yakamozzz61
Arkadaslar erken doğum yaptım bugün 45 gün oldu yeniden hamile kalmak istiyorum benim gibi olan ve kısa zamanda tekrar hamile kalanlar varmı lütfen yazin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acı derken ? Bebeğinizi mi kaybettiniz ?Acimi biraz olsun hafifletirm diye hemen istiyorum doktorum korunma demişti benim gibi olanlar varmı merak ettim
Bebeginizi kayip mi ettiniz? E soylesenize biz ne bilelim? Yine de bence bekleyin. Aciyi hafifletsin diye cocuk sahibi olunmaz ki. Cok gecmis olsun bu aradaAcimi biraz olsun hafifletirm diye hemen istiyorum doktorum korunma demişti benim gibi olanlar varmı merak ettim
Acimi biraz olsun hafifletirm diye hemen istiyorum doktorum korunma demişti benim gibi olanlar varmı merak ettim
basin saolsun kalirsin ama vucdunu once toparla hamile.kaldin dielim bunada bisey olcak stresinide griebilirsin istersen bi doktorla gorus ona gore kararini ver canimArkadaslar erken doğum yaptım bugün 45 gün oldu yeniden hamile kalmak istiyorum benim gibi olan ve kısa zamanda tekrar hamile kalanlar varmı lütfen yazin
Sürekli size denk geliyorum okuduğum başlıklarda, demek ki insanlar aynı şeyleri yaşayınca düşünceler de aynı yönde olabiliyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Ben de sezeryanla erken doğum yaptım 21 gün yaşadı yavrum 2 hafta oldu daha 40’ım çıkmadı Ama vucüdumun bunu kaldırabileceğini bilsem hiç korunmam.. Ama öyle olmuyor malesef.. Tekrar annelik duygusunu yaşamak istiyor insan , beklememek istiyor... Ama riske atmamak için en az 6 ay beklemek lazım hem kendin hem doğacak olan bebeğin için.. Ben henüz kontrole gitmedim bakalım bana ne söylecek doktorum. Ama herkesin hikayesi farklı seni en iyi senin doktorun bilir.. Umarım herşey istediğiniz gibi olur..Canım doktor krunmana gerek yok dedi ama hem istiyorum hemde dediğin gibi korkuyorum hakkımızda hayırlısı artık dogru zamanda olur inşallah
Merhaba banada enfeksiyon dediler erken doğum sebebi olarak 24 haftalik doğum yaptim.tekrar gebe kalabildinizmi.bende çok istiyorum bu ay 4.ay ama olmuyorEvet canim bende seni cok iyi anliyorum benimki normal oldugu icin doktor korunmana gerek yok dedi ama simdide olmuyo 3 aydir deniyoruz. Senin ki kac haftalikti. Insallah sende kisa zamanda tekrar anne olursun Allahim kimseye yasatmasin evlat acisini cok zor
Ben 26 haftalık doğum yaptım nişan ayinda Mayıs ayında kaybettik bebeğimi Eylül ayında tekrar hamile kaldım bu Arda korunmadik. Ben de enfeksiyon sebebiyle erken doğum oldu.Merhaba banada enfeksiyon dediler erken doğum sebebi olarak 24 haftalik doğum yaptim.tekrar gebe kalabildinizmi.bende çok istiyorum bu ay 4.ay ama olmuyor
Çok sevindim inşallah kucagına almak nasip olur.çok zor süreçler olduğunu biliyorum.hamile kalirsam korkuyla geçicek biliyorum.kaçıncı haftadasin peki ben heyecanlandım senin adına :)Ben 26 haftalık doğum yaptım nişan ayinda Mayıs ayında kaybettik bebeğimi Eylül ayında tekrar hamile kaldım bu Arda korunmadik. Ben de enfeksiyon sebebiyle erken doğum oldu.