Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken doğum
- Konu Sahibi turizm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erken doğum (prematür)
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Aralık 2011
- 3.587
- 5.483
- 358
- 36
Merhaba öncelikle doğumunuz hayırlı olsun, geçen martta ; 32+3 2200 g bir oğlum oldu. Doğum yapmadan birkaç gün önce ciğer geliştirici iğneler yapılmıştı bana. Doğum sonrası solunum sıkıntısı çekmedik 10 gün kuvozde kaldı. Kilo 2000 g üstünde olması solunum sorunu olmaması bunda etkendi. Ne kadar kalır bilemeyiz siz bolca süt sağmaya odaklanın oraya süt götürün güzelce beslensin. Korkmayın kısa zamanda inşallah sağlıkla evine dönecek.Herkese merhaba arkadaşlar 32+2 erken doğum yaptım bebeğim 1940 gram ve 43 cm şuan küvözde solunum cihazı takılı sizce küvezde ne kadar kalır onu çok özlüyorum başına böyle bir şey gelen var mı
Korkuyorum ona bir şey olacak diyeMerhaba öncelikle doğumunuz hayırlı olsun, geçen martta ; 32+3 2200 g bir oğlum oldu. Doğum yapmadan birkaç gün önce ciğer geliştirici iğneler yapılmıştı bana. Doğum sonrası solunum sıkıntısı çekmedik 10 gün kuvozde kaldı. Kilo 2000 g üstünde olması solunum sorunu olmaması bunda etkendi. Ne kadar kalır bilemeyiz siz bolca süt sağmaya odaklanın oraya süt götürün güzelce beslensin. Korkmayın kısa zamanda inşallah sağlıkla evine dönecek.
Allah’ın izniyle hayırlısıyla hiçbir şey olmayacak hangi hastanede suan? Korkmayın sütünüz geldiyse ona ulaştırın bu çok önemliKorkuyorum ona bir şey olacak diye
Mersin’de özel hastanede doktoru falan çok iyi ama ne bileyim ciğerlerinde balgam olması beni çok korkutuyorAllah’ın izniyle hayırlısıyla hiçbir şey olmayacak hangi hastanede suan? Korkmayın sütünüz geldiyse ona ulaştırın bu çok önemli
Allah sizi korktuğunuza uğratmasın inşallah kısa zamanda kavuşursunuzMersin’de özel hastanede doktoru falan çok iyi ama ne bileyim ciğerlerinde balgam olması beni çok korkutuyor
İnşallah teşekkür ederim34+4 de doğum yaptım suyum sızıntı şeklinde gelmiş ve bitmiş doğum yarıyı geçmiş vaziyette hastaneye gittim
2150 gram doğdu kızım ödem gidince 1900 grama düştü küveze girmedi
Prematüre bebekler daha hızlı toparlıyorlar hiç korkmayın inşallah iyileşecek