• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken doğum

gullssuummm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2022
3
1
1
29
Meraba ben 6 ay önce 20 haftalık erken dogum yaptim bebek yasiyordu ama dogum baslamisti daha sonra patolojide genetik bozukluk çıktı tıbbi genetige yönlendirdiler ve test sonucumda pıhtılasma cikti arastirma hastanesindeki doktor cok buyuk bir sorun değil dedi simdi tekrar hamileyim 6. Haftadayim suanki gittigim doktorum kalp atisi duyduktan sonra iğneye baslayalim bence dedi sizce ne yapmaliyim tekrar aynı seyi yasamaktan cok korkuyorum sonucumu yükledim

Eklentiler

• 79AEC467-6BB5-4010-BC5A-60328EF5A670.jpeg
    79AEC467-6BB5-4010-BC5A-60328EF5A670.jpeg
    87,7 KB · Görüntüleme: 32
Yanı sonucuna baktım ama bişey anlamadım anlasam da doktor değilim sonuçta yanlış bişeyle yönlendirmek istemem. Eğer gittiğin doktorun tedavisi içine sinmiyorsa başka doktorlarla görüş onların fikrini al burda fikir almak için yazmışsın tabiki yazıcaksın ama kafanı karıştırma farklı doktor görüşleri seni daha çok rahatlatır

Pıhtılaşmanız var. İyi bir hematoloji doktoruna da sonuçlarınızı gösterim. İğnenin dozunun ayarlanması çok önemli.inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi.

Meraba ben 6 ay önce 20 haftalık erken dogum yaptim bebek yasiyordu ama dogum baslamisti daha sonra patolojide genetik bozukluk çıktı tıbbi genetige yönlendirdiler ve test sonucumda pıhtılasma cikti arastirma hastanesindeki doktor cok buyuk bir sorun değil dedi simdi tekrar hamileyim 6. Haftadayim suanki gittigim doktorum kalp atisi duyduktan sonra iğneye baslayalim bence dedi sizce ne yapmaliyim tekrar aynı seyi yasamaktan cok korkuyorum sonucumu yükledim
Doguma kadar bende hem igne hem asprin kullandim. Doktoruna guvenmelisin artik cogu kiside pihtilasma sorunu var ve bu ilaclar kullaniliyor. Ben oksapar 4000 kullaniyodum snra piyasada bulamadik muadili baska bir igneden devam ettim kisa bir sure. İhmal etmemelisin cok onemli.

Back