- 11 Haziran 2010
- 3.415
- 207
Yazın 2022 de erken doğum yaptım 30 haftalık fakat 29 ile uyumlu idi. ilk gebeliğimdi. aslında her şey yolunda giderken suyum gelmeye başladı. 4 ya da 5 hafta böyle gittik. ilk gebelik ben bir şey bilmiyorum doktorum zaten bilgilendirmedi su azalmış ultrasonda bunu bile söylemedi. enfeksiyon sebepli erken su gelişi ile hastaneye yattım ve doğum hastane yatışımdan1 hafta sonra oldu. bebeğimde hiçbir sorun yoktu. ben gaz sancısı yaşadığımı düşünüp hemşire ve doktor yönlendirmesi ile merdivenlerde yürüdüm. bu da doğumu hızlandırıyormuş.
sorum şu erken doğum yapanlar (benim gibi olan varsa özellikle merak ediyorum) sonraki doğumlarında ne yaptılar? süreç nasıldı?özel olarak aldığınız önlemler ya da dikkat ettim dediğiniz şeyler oldu mu? bana tavsiyeniz olur mu? direk perinatolog mu takip etti?
sorum şu erken doğum yapanlar (benim gibi olan varsa özellikle merak ediyorum) sonraki doğumlarında ne yaptılar? süreç nasıldı?özel olarak aldığınız önlemler ya da dikkat ettim dediğiniz şeyler oldu mu? bana tavsiyeniz olur mu? direk perinatolog mu takip etti?