Maşallah bebeğine canım. Peki erken doğacağına dair bi belirti yaşamış mıydın?19 mayista dogum yaptim 36 haftalik dogdu oglum 2kilo 800 gram dogdu kuveze alinmadi dikkat et kendine canim stres yapma
Neye göre sana yakın dedi acaba. Bende o haftaya gelsem sağlıklaKasilma vardi sadece karnimda sertlesme oluyodu ama doktor kontrolunde dogumun cok yakin diyince biraz endise yaptim korktum acikcasi aksamina lekem geldi
Bebeğinin gelişimi nasıl canım? Benim ki hep haftasıyla uyumlu yada 4 gün ilerde BAzı ölçümleri. Orta kiloda bi bebek. 32. Haftada 1950 gr civariydı. Bide bunun düşme payı var. Şimdi tam 34 oldukBen yarin 35+0 olucam dr dikislerimi alacagini soyledi yarin icin
Dikisleri alirsa zaten dogum baslayacak
Bebegi tutan dikisler bende.
Bi sknti yasamam ins. Icim rahat ama.
Kilo gelişimi önde mi gidiyordu yoksa olmadı gereken kiloda mıydı? İlk kızım zayıf doğdu 38+5 olmasına rağmen 2820 doğdu. Bide Şen'de erken Doğum neden oldu belirtin var mıydı35+ sezeryan oldum canım 2200 gr dı kuveze girmedi şükür
Suyum bitmişti canım benim gelişimi 3 hafta geri çıkıyordu hep ama sorunsuz oldu şükürKilo gelişimi önde mi gidiyordu yoksa olmadı gereken kiloda mıydı? İlk kızım zayıf doğdu 38+5 olmasına rağmen 2820 doğdu. Bide Şen'de erken Doğum neden oldu belirtin var mıydı
Maşallah canım inşlh benim bebeğimde sorunsuz dünyaya gelirSuyum bitmişti canım benim gelişimi 3 hafta geri çıkıyordu hep ama sorunsuz oldu şükür
Malesef benim kızım o kadar çıkmıyor ölçümlerdeBas ve karin kismi 2 hafta onde,bacaklar.ve diger kisimlar normal haftasinda.diyordu dr. 32. Hafta kontrolumde.
2300 kg di ozaman.
Inşallah canım sağlıkla hayırlısıyla gelsinMaşallah canım inşlh benim bebeğimde sorunsuz dünyaya gelir
Değişik bi psikolojideyim onu kucağıma alamama korkusu var. İlk gebeliğimde hala düzelmemiş bir psikolojiyle hamile kaldım o kadar korkarak geçirmiştim her günümü . Doğru söylüyorsun umarım sağlıklı şekilde kucağıma alırımCanım o belli olmuyor kimisi 1.5 kilo doğup küveze girmez kimisi 4 kilo 40 haftalık doğar küveze girer daha çok sağlıkla ilgili bi durum maşallah bebeginizin kilosu iyi inşallah küveze girmez. Girersede küvez kötü bi şey değil canım benim oğlum akciğer enfeksiyonu olduğu için 3 gün küvezde kalmıştı iyileşti çok şükür çıktı
Kilonun onemi.varmi.Malesef benim kızım o kadar çıkmıyor ölçümlerde
Inşallah canım bende yaşadım aynı şeyleri gebelik kolestazıyla 36 haftalık sezeryan oldum şimdi bebeğim 7 aylık geri dönüp bakınca çok sükrediyorum inşallah sende kolay atlatırsın bugünleriDeğişik bi psikolojideyim onu kucağıma alamama korkusu var. İlk gebeliğimde hala düzelmemiş bir psikolojiyle hamile kaldım o kadar korkarak geçirmiştim her günümü . Doğru söylüyorsun umarım sağlıklı şekilde kucağıma alırım
Haklısın canım ne bilirim 2 kilo altı küveze giriyor falan yazıyor heryerde. Bende onun için kiloya taktım. Yoksa hep sağlıklı olsun diyen bir anneyim . Umrumda değildir kaç kilo tombul mu değil mi.Kilonun onemi.varmi.
Cigerleri organlari gelissin yeterki.
Ben normal.zamaninda dogmusum 9 aylik ama 800 gr.
Saglikliymisim yani.
Amin canım saol desteğin için Allah kuzularımıza sağlıklı uzun ömür versin acılarını göstermesinInşallah canım bende yaşadım aynı şeyleri gebelik kolestazıyla 36 haftalık sezeryan oldum şimdi bebeğim 7 aylık geri dönüp bakınca çok sükrediyorum inşallah sende kolay atlatırsın bugünleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?