• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken dogum yapanlar 8. Ayda dogum yapanlar yardimm

roseanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
2.038
2.493
133
Bursa
Mrb arkadaslar 34. Haftadayim erken dogum riskim oldugu icin hastanede yatiyorm bu haftalarda dogum yapan arkadaslar lutfen yazin ne gibi problemler yasaniyor

Son düzenleme:
Hic bisey yapmadin ama cok yuruyorm geziyorm onun olacagni sanmiyorm doktor bol yuruyus veriyor aslinda hicbir sikayetim yoktu rutin kontrol icin geldim bugun nst cekildi kasilma varmis cok simdi ilac veriyorlar bu gece burdaym doktor erken dogm riski oldugunu soyledi dogum olursa bebek 1 hafta flan yogun bakimda kalabilirmis

Hic bisey yapmadin ama cok yuruyorm geziyorm onun olacagni sanmiyorm doktor bol yuruyus veriyor aslinda hicbir sikayetim yoktu rutin kontrol icin geldim bugun nst cekildi kasilma varmis cok simdi ilac veriyorlar bu gece burdaym doktor erken dogm riski oldugunu soyledi dogum olursa bebek 1 hafta flan yogun bakimda kalabilirmis

ALLAH yardımcın olsun canım İNŞALLAH zamanında doğar bebeğin ama suyun gelmedıyse nişan gelmedıyse rahimde açılma yoksa erken doğum olasiliğin çok az ama tabi en doğrusunu doktorlar bilir...

Back