400 aldım kaldı 5001000 Ya Selam c.c
100 aldim kalan 900
300 okudum400 aldım kaldı 500
o zaman bitmiş200 okudum kalan 300
Kalan 0300 okudum
Masallah canim Rabbim kat kat fazlasini versin dualarimizin .Hemen yenisini yaziyorum .o zaman bitmiş
Amin inşallahMasallah canim Rabbim kat kat fazlasini versin dualarimizin .Hemen yenisini yaziyorum .
Olsun canım iyi yapmışsın öyle de okunur zaten bilmeyenlere rahatlık olur en azından , bu arada 20 okudum kaldı 170Kizlar Arapca yazım ekleyemedim kusura bakmayın. Bilmeyenler icin Türkçe okunus ekledim .
Ben giremedim işlerim vardı maşaAllah çpk güzel dualar okumuşsunuz Rabbim kabul etsinBugün okunan dualar :
Ya Şafî c.c 2000
Ayetel Kursi 500
Fatiha 500
Ya Varis c.c 707
Ya Şekur c.c 526
Ya Kadir c.c 1000
Kelime-i Tevhid 2700
Ya Selam c.c 1000
Inşirah 200 (tamamlanmadi)
***laiyka (neslihan ) Z Zelichka (zuleyha) nin bebekleri icin şifa istiyoruz Allah'im .Sen o minik kalpleri annelerine bağışla .Acılarını gösterme. Her geçen saniye güçlenerek büyümelerini nasip et .En kisa zamanda yuvalarina dönmeyi ve huzurla büyümelerini nasip et.Amin.
Şuan seni teselli edecek tek cümle yok. Rabbim sana iman gücü nasip etsin, bir gün evlatlarına kavuşma ve onları büyütme imkanının olduğu ihtimaline sarıl.İkinci bebeğimizide kaybettik. Dua eden herkese teşekkürler
Çok geçmiş olsun .2hafta önce aynı durumu ben de yaşadım hem de 2.kez.benim bebeklerimin biri 3saat biri 5saat yaşadı .ne söylense boş ,seni avutmayacak biliyorum ama şefaatçimiz olacaklar inşallah rabbim bir daha yaşatmasın gerçekten çok zorİkinci bebeğimizide kaybettik. Dua eden herkese teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?