100 ya şafi25 haftalik ikizlerini bugun doğum yapan sevgililaiyka ve bebekleri için dua edelim .Bebekleri hayata sımsıkı tutunsun ve bu süreci kolaylıkla atlatsınlar insallah.
*Ayetel Kursı
*Fatiha
*Ya Şafî
*Ya Kadir
*Yasin_i Serif
*Fetih Suresi
Hangisini ne kadar okuyabilirseniz sayiyla belirtin .Allah razi olsun
Bende 200 tane okurum canımLaiyka arkadasimizin bebeğinde bugun bağırsak sorunu cıkmış ve bu gece kritikmis .
Ayrica yine bir arkadasimiz ikizlerini erken dogum yapti .Onların da duaya ihtiyaci var.
Iki arkadaşımız ve bebekleri icin 2000 Ya Şafi c.c okuyalim bugün .Destek olur musunuz arkadaslar Allah rizasi icin ?
Kalan 800 ne?Kalan 800 (bitince baska dua ile devam edeceğiz)
Canim yazmıştım görmedin sanirim .Ya Şafi c.c kalan 600Kalan 800 ne?
Ben hepsini okuyayım siz yeni duaya geçin bitirince yazarım.Canim yazmıştım görmedin sanirim .Ya Şafi c.c kalan 600
Canım bitti 600 tane. Şifa olur inşallah.Canim yazmıştım görmedin sanirim .Ya Şafi c.c kalan 600
Ismini ekledim canim hemen .Bugun cok okumaliyiz .Her iki arkadasimiz icin de zor bir gece olacak .Amin insallah canim Allah senden razı olsun , bu arada Laiyka' nin ismi Neslihan
Allah razi olsun canim benim. Rabbim kabul etsin .Afilim92 ben 1000 ya Şafi okudum ama siz bitirmişsiniz Allah kabul etsin. Ayrtel kursi okuyunca yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?