- 4 Mart 2015
- 82
- 204
Çok sağol canım ben de standart mama alırdım herhalde bunu söylemesen iyi ki söyledin ben farkları olduğunu bilmiyordumben varım oğlum şuan 9 aylık sayılır 34+3 te suyum gelmesiyle doğum gerçekleşti 2300 doğdu ilk 2 gün küvezde kaldı sonra 3 gün evde sarılık ve beslenme bozukluğu nedeniyle tekrar 4 gün daha kaldı..
ilk günler çok ama çook zor prematürelerin hiçbiri sarılığı kolay atlatamıyor çünkü emme refleksleri yok denecek kadar az ve desteksiz beslenemiyorlar oğlum gününü doldurduğunda emmeye başladı zorlamayın sakın aç bırakmayın sık sık besleyin birşekilde yedirin emmiyosa biberon onuda almıyosa şiringa ile yeter ki sarılığı kolay atlatın.günlerini doldurana kadar neredeyse ağlamıyorlar bile siz bir bebek telsizi edinin ve başucuna koyun ben onunla nefeslerini bile takip ettim 1 ay...Mama olarak sma ile başladık oğlum mahvuldu kusmaktan meğer prematüre maması ayrı olurmuş standar mamalar onlara göre değilmiş APTAMiL PREMATİL hem prematüre maması hem çok iyi kilo yapıyor.ilk günler sütünüz olmaz aç bırakmayın bununla takviye yapın