@Prenssess Selam aleyküm öncelikle başınız sağolsun cennete evladınız sizi bekliyor.bende 4.tüp bebek denememde ikizlere gebe kaldım ilk haftalarda kanamam oldu ama geçti.20w Kadar bir problem yoktu sonra açılmam oldu derken iki kez serkulaj oldum 25+3 doğum yaptım serkulaj açılmadı çok iyi bir perinatolog yaptı risk alarak (ALLAH ondan razı olsun)ama Rahim ikiz gebeliğin gerginliğini kaldıramadı.zeynep im 13 gün yaşadı oğlum Aslan Zeyd de 84 gün yaşadı.700/800kg doğdular oğlum iyi gidiyordu 2kiloya ulaştı ama kalp deliği akciğerini maaff etti.akciğeri toparlamadi 84 gün dile kolay o yoğun bakım süreci (ağlaya ağlaya yazıyorum şuan)oğlum büyüdü çok güzel bir bebek oldu. yoğun bakım süreci müthiş yıpratıcı en son sepsisle kaybettik.18 Ocak 2026 oğlumda Melek oldu.ikisinide kucağımda kefenli Bir şekilde 1 saat yolculukla toprağa emanet ettik . bugün 53.günü ve içim paramparça tabiki isyan değil veren de o alan da o hamdolsun her kayıp anne kalbinde birer damga geçmiyorda.bugun doktorumla konuştum enaz 1 yıl dinlen dedi en iyisi de 18 ay bu süreçte toparlanmaya çalışacağız biraz dinlenin hele ki sezaryan ise