• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken doğum sebepsiz

Edacnr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
1.820
974
123
34
Merhaba ben on gün önce erken doğum yaptım 27. Hafta da o ana kadar gayet normal bir hamilelik sürem vardı tehlikem yoktu birden suyum geldi iki cm açılmam vardı acilen sevk ettiler beni Erzurum’a orda çocuğum bir hafta yaşadı 🔥 erzıncan da da özele gidiyordum Erzurum da da özeli tercih ettim neden erken doğum olduğu konusun da hala bişey diyen yok sebep suyun gelmesi diyorlar ama kese den neden gününden önce su geliyor bunun Nedenini söyleyen yok ikinci bebek nasip olursa onda da aynı şeyi yaşarmıyım bilmiyorum yorumlarınızı bekliyorum

Rahim agzi yetmezligi olabilirmi bi arastirin ayni seyleri bende yasadim cunku.tekrar hamile kalmayi dusununce iyi bi doktora gorunun derim gecmis olsun

Bilmiyorum sonraki hamileliğim de daha detaylı bir hamilelik geçirmek istiyorum Allah nasip ederse tabi burada ufak yer ne derece iyi bir doktor olur bilmiyorum tekrar hamile kalır mıyım onuda bilmiyorum Allah kimseye vermesin

Enfeksiyonunuz var mıydı? Benim ilk bebek sebepsiz erken doğdu. Ikincisinde geciremediğimiz enfeksiyona yoruyorum

Ilki erken doğdu ikincisinde bütün araştırmalar yapıldı serklaj bile yaptırdık
Çok üzüldüm ne zor şeyler şimdi benim ikinci olur mu bilmiyorum olursa böyle olur mu diye kafam öyle dolu ki Allah yardımcımız olsun

Çok üzüldüm ne zor şeyler şimdi benim ikinci olur mu bilmiyorum olursa böyle olur mu diye kafam öyle dolu ki Allah yardımcımız olsun
Butun tahlillerini yaptir buji testini de yaptır canım. Ray olup olmadığı anlaşılıyor böylece. Ben bu sefer yaptırmayı düşünüyorum

Gebelikten 6 ay öncesinden rahim kültürü de ver canım
Ben Erzincan da yaşıyorum o testler i hiç bilmiyorum ama burda yapıldığını sanmıyorum ama büyük şehirde yaptırırım o evre de bu arada doğumlarınız sezaryen mi bana ikinci bebek için bekle diyen var 4,5 ay yeterli diyen de var sizin nasıldı

Ben Erzincan da yaşıyorum o testler i hiç bilmiyorum ama burda yapıldığını sanmıyorum ama büyük şehirde yaptırırım o evre de bu arada doğumlarınız sezaryen mi bana ikinci bebek için bekle diyen var 4,5 ay yeterli diyen de var sizin nasıldı
Canım sana tavsiyem haftanda büyükmüş bir yıl bekle hem rahmin hem vücudun toparlasın hemde psikoloji olarak sende toparla kendini biraz canım. Ben de doktorlara uydum 4 ay bekledim sonra düşük yaptım sonrada 6 ay bekledim ikinci bebeğe hamile kaldım. Arada bir düşüğüm oldu yani. Bir yıl bekle derim bu testleri de yaptır

Canım sana tavsiyem haftanda büyükmüş bir yıl bekle hem rahmin hem vücudun toparlasın hemde psikoloji olarak sende toparla kendini biraz canım. Ben de doktorlara uydum 4 ay bekledim sonra düşük yaptım sonrada 6 ay bekledim ikinci bebeğe hamile kaldım. Arada bir düşüğüm oldu yani. Bir yıl bekle derim bu testleri de yaptır
Benim ilk bebek 25 haftalikti. Aynı senin yaşadıklarını yaşadım ikinci bebekte 22 Haftalik doğdu maleseff

Bende 6 ay beklemeyi düşünüyorum ama Allah ne zaman nasip eder o ayrı hayırlısı herseyün hayırlısı

Pıhtılaşmaya eğilim çıkmıştı sadece. O yüzden ikincide iğne kullanmıştım

Back