- Konu Sahibi ecrin bebek
erken doğum sebebi enfeksiyon olanlar acaba tekrar gebe kalırsam tekrarlar mı?sağlıklı bir gebelik geçiren var mı<? daha önce böyle kötü bir deneyim yaşayıpta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayra 42 sen şu an hamilemisin canım?
canım ya mesajını şimdi gördüm.evet allaha şükür şu an 31+6 günlük hamileyim....
hayırlı olsun bitanem .rabbim zamanında sağlıkla yollasın inşallah .nasıl bir süreç izledin ve şu an ne kadarda bir gidiyosun doktoruna. Dr özel bir hastanede mi yoksa üniversitede hocaya mı gidiyorsun? Canım kusura bakma çok sordum ama çok korkuyorum da.çok öpüyorum.
amin güzelim.rabbim bir daha beni ve kimseyi evlat acısıyla sınamasın.canım normal doğum yaptım.4 gün sonra yavrumu kaybettim.daha sonra bir dünya test yapıldı ve hiçbir şey bulunamadı.yapılan bir testte enfeksiyonumun yüksek olduğunu gebeliğimin son üç ayında enfeksiyon geçirdiğim yazıyordu.allahıma sığındım dua ettim namazlarımı kıldım.folik asite başladım.4 kez adet gördüm ve bebeğim geldi.şimdi özel hastaneye gidiyorum.birbirinden habersiz iki doktorum var 15 güne bir dolayısıyla iki tane olduğu için her hafta kontrolüm var.enfeksiyon 26.haftada yapılan kültür testiyle yine çıktı ama çok şükür atlattık.ama şimdide kanımda enfeksiyon var ciddi olmadığı için sıkıntı yaratmıyor ama korkuyorum.
canım hamile kaldığındada bitmiyor malesef.korkular tam gaz.yine rabbime sığındım ve çok zor hamilelik geçiriyorum.ağrılarım berbat boyutta.üç aydır evdeyim ve hala çok korkuyorum....
darısı başına.fazla korunma.yeni bebek yarayı azda olsa sarıyor....
canımsın ya. rabbim korusun inşallah bebişini.ben acaba özel hastane dr ları es geçiyo mu diye sordum gerçi nerden bilsin enfeksiyon olacağını hiçbir problem yokken .yani insan suçlu arıyor ya ondan bana göre en büyük suçlu benim ya o başka.nasıl anlaşıldı son üç ayda olduğu yani birkaç gün değilde neden üç ay.doğum belirtin sancımıydı yoksa suyun mu geldi? meleğinin ve şimdiki bebeğinin cinsiyeti ne? ilk bebeğin miydi?çok soruyorum ama ne olur affet bitanem.çok şaşkınım neyapsam bilmiyorum. bebek çok istiyorum ama oluncada çıldıracağıma eminim birşey olacak diye. yani inan 40 hafta hastanede yatmaya bile razıyım düşün(inşallah öyle birşeye gerek olmaz tabi de)of ya.canım seni çok öpüyorum.rabbim bebeğini korusun.
yaaa çok üzüldüm ben d e35 haftalık erken doğum yapım, ama çok şükür bbeğim sağlıklı doğdu, erken doğum yapmamın sebebi de bilimiyor ama diğer gebelikte de erken doğum riski olabileceği için doktor takibinde gebelik geçirmem gerekiyormuş, yani diğer gebeliğimde diken üstünde olacağız anlaşılan
yaaa çok üzüldüm ben d e35 haftalık erken doğum yapım, ama çok şükür bbeğim sağlıklı doğdu, erken doğum yapmamın sebebi de bilimiyor ama diğer gebelikte de erken doğum riski olabileceği için doktor takibinde gebelik geçirmem gerekiyormuş, yani diğer gebeliğimde diken üstünde olacağız anlaşılan
allahım esirgesin inşallah zamanını bekler ve gününde doğar bitanem .ağrıların neden var onu anlamadım evde bazı işleri yapıyor musun yoksa hiç kalkmadan yatıyor musun?rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.yok hayır.özel hastane ama doktorum ilkinin erken doğduğunu biliyor ben ağlayarak anlatmıştım ve her kontrolde elim kalbimde ağlayarak dinledim.iki doktorumda allahıma şükürler olsun çok iyi ve bana prenses gibi davranıyorlar.acımın farkındalar yani.canım ilkinde hiçbir şey anlamadım kanama başladı ve sabaha normal doğum yaptım.testler yapıldı ve ankaraya gönderildi gelen raporda son üç ay yazıyordu.meleğim erkekti şimdikide erkek.evet ilk bebeğimi kaybettim.şimdi allahın izniyle doğacak olan ikinci.yani iki çocuğum var biri ölsede.allahım onun ömrünü kardeşine eklesin.bende çok korktum ve halada çok korkuyorum aynen senin gibi 40 hafta hastanede yatmaya razıydım ama yüce rabbime şükürler olsun gerek kalmadı.çok ağrılı ve zor geçiyor hamileliğim.bunada şükür.3 temmuzdan itibaren riskim bitiyor yavrum temmuz ayından itibaren doğabilirmiş doktor öle söyledi.dua et olurmu yavruma?
bu arada hiç bekleme ben 4 ay bekledim ve şükürler olsun yaradan aratmadan tekrar verdi.ayağa kaldırdı beni.dünyadan kopmuştum çünkü.korku hiç bitmiyor malesef ama tedbirli olursan ve rabbime sığınırsan herşey güzel oluyor canım...