• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler erken doğum sebebim belli oldu....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
E

EU2

Ziyaretçi
beni tanıyanlar bilir 17 temmuzda 34 haftalık doğum yaptım ve bebğim ciğerleri gelişmediği için 24 gün yaşadı :1no2:
ve birsürü araştırmadan sonra vücudumun hamileliği kabul etmediği yani hamileliği yabancı cisim olarak görüp atmak istediği bulundu,,,eğer bir daha hamilelik yaşarsam belli bir süre hergün karnımdan iğne olmam gerekiyomuşş Allah tan tedavisi varmış ,,artık herşeyden bir teselli arar oldum inşallah birgün yeniden hamile kalırsam bu sefer inşallah sorunsuz şekilde yavrumu kucağımada alabilirimm,,Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin,,mevlam bu acımı unutturacak başka acı yaşatmasınn AMİN

canım senin adına sevindim.en azından caresi olan bir durum olduğunu bilmek insanı sevindiriyor.yasadıklarını okudum kolay değil.başın sağolsun allah bir dahaki bebeğini sağlıkla almayı nasip etsin.

canım tekrar başın sağolsun..
başlığını görünce hemen daldım içeriye bende..
göbekten yada koldan farketmiyor.
bende koldan iğne oluyorum her gün..
Rabbim tekrar nasip edecek inşallah,dualarım seninle:Saruboceq:

canım tekrar başın sağolsun..
başlığını görünce hemen daldım içeriye bende..
göbekten yada koldan farketmiyor.
bende koldan iğne oluyorum her gün..
Rabbim tekrar nasip edecek inşallah,dualarım seninle:Saruboceq:

sağol canım senin iğnelerin ne için acaba ?? rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahh,,hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inş..

canım senin adına sevindim.en azından caresi olan bir durum olduğunu bilmek insanı sevindiriyor.yasadıklarını okudum kolay değil.başın sağolsun allah bir dahaki bebeğini sağlıkla almayı nasip etsin.

sağol canım Allah razı olsun ,,mevlam yeterki dermanı olmayan dert vermesin ,,

canım iğneleri doktorum kan sulanması için verdi..
herhangi bir tahlil yapmadı sadece bebeğe giden damarlarda pıhtılaşma olmasını düşünerek önlem olarak verdi..
benimde geçmişten 4 aylık bir kaybım olduğu için yani.

canım iğneleri doktorum kan sulanması için verdi..
herhangi bir tahlil yapmadı sadece bebeğe giden damarlarda pıhtılaşma olmasını düşünerek önlem olarak verdi..
benimde geçmişten 4 aylık bir kaybım olduğu için yani.

Rabbim bu sefer hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahhh :Saruboceq:

beni tanıyanlar bilir 17 temmuzda 34 haftalık doğum yaptım ve bebğim ciğerleri gelişmediği için 24 gün yaşadı :1no2:
ve birsürü araştırmadan sonra vücudumun hamileliği kabul etmediği yani hamileliği yabancı cisim olarak görüp atmak istediği bulundu,,,eğer bir daha hamilelik yaşarsam belli bir süre hergün karnımdan iğne olmam gerekiyomuşş Allah tan tedavisi varmış ,,artık herşeyden bir teselli arar oldum inşallah birgün yeniden hamile kalırsam bu sefer inşallah sorunsuz şekilde yavrumu kucağımada alabilirimm,,Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin,,mevlam bu acımı unutturacak başka acı yaşatmasınn AMİN

sevgili neslihan allah yardımcın olsun ,yaşadıkların karşısında çok üzüldüm...umarım sağlıklı bir bebek nasip eder sana yüce rabbim...sevgiyle kal...

allah sabır wersin acını unutturucak çokta güzel bir bebek tabiiki en kısa sürede. başka ne denirki allah yardımcın olsunn canım acı bir tecrübe allahım kimselere yaşatmasın

inş canım inş en kısa zamanda hamiş kalır ve çok saglıklı bi bebek dünyaya getirirsin sen çok güçlü bi kadınsın seni seviyorum canım :)) öptüm seni

34 haftalık doğan bebeğin yaşamaması çok kötü normalde yaşaması gerekmiyormuydu 30 haftalıklar yaşıyor 32 haftalık doğanlar yaşıyor hem ciğerleri gelişsin diye iğnede yapıyorlar senin doğumun aniden gerçekleşmiş olucak ki bi önlem alınamamış ALLAH kısa zamanda tesellisini verir inşallah.

sevgılı neslıhan allah yardımcın olsun oncelıkle kan uyusmazlıgı sorunun var anladıgım kadarı ıle esın le pozıtıf negatıf durumu oldugu ıcın bebegının kanı senınkınden farklı oldugunda yabancı cısım olarak algılayıp bunu vucudun yok etmye calısmıs.
tedavısı cok kolay olan bısı hatta bunun hamıle oldugunda farkedılmemıs olmasına cok sasırdım desem yerıdır.
daha dıkkatlı doktorlar bulmaya calıs canım.
ıyı aksamlar

cnm ne güzel araştırması yapılmış ve ne mutluki tedavisi var inşallah bi dahki gebeliğinde sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın acını en iyi anlayanlardan biriyim.....

aallah sabır versin ve inşallah allah başka bir dert vermesin olayları kabullenmen bile çok iyi bazı şeylerde yazgıdan ötesine geçilemiyor ne yazıldıysa onu yaşıyoruz bende artık bir sürü sorun yaşadıktan sonra belkide başka kötü şeylerden koruyor rabbim demeyi öğrendim

inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın yeniden allahım tüm hamilelerin ve doğum yapanların bebeklerini korusun hepimizin hakkında rabbim hayırlısını versin

Arkadaşım öncelikle allah sabırlar versin.Bende 1 hafta önce 22 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim.Bu 2.kaybım.İlkini de 20 haftalıkken kaybetmiştim.Bende rahimağzı yetmezliği problemi var bunun için dikiş atılmıştı zaten ancak sancım geldi.Sancının sebebi bulunamadı.Sen ne tür araştırmalardan geçtin ki teşhisin konuldu.Beni bilgilendirirsen sevinirim arkadaşım

sevgılı neslıhan allah yardımcın olsun oncelıkle kan uyusmazlıgı sorunun var anladıgım kadarı ıle esın le pozıtıf negatıf durumu oldugu ıcın bebegının kanı senınkınden farklı oldugunda yabancı cısım olarak algılayıp bunu vucudun yok etmye calısmıs.
tedavısı cok kolay olan bısı hatta bunun hamıle oldugunda farkedılmemıs olmasına cok sasırdım desem yerıdır.
daha dıkkatlı doktorlar bulmaya calıs canım.
ıyı aksamlar

canım sağol ii dileklerin için ama kan uyuşmazlığı yok bizde eşim ve benim pozitif ,bebğiminkide pozitifti,,,

34 haftalık doğan bebeğin yaşamaması çok kötü normalde yaşaması gerekmiyormuydu 30 haftalıklar yaşıyor 32 haftalık doğanlar yaşıyor hem ciğerleri gelişsin diye iğnede yapıyorlar senin doğumun aniden gerçekleşmiş olucak ki bi önlem alınamamış ALLAH kısa zamanda tesellisini verir inşallah.

Allahın takdiri canım elimden bişey gelmiyoo benim içinde çok kolay değill demek ömrü o kadarmışş, doğumum başlayınca iğnelerimde yapıldı fakat olmadıı iştesenağlama iğnelerden sonrada hemen doğumum gerçekleşmedii 36 saat te geçti, bazen doktorlar herşeye çare oluyo ama kısa ömrüde uzatamıyolar

Arkadaşım öncelikle allah sabırlar versin.Bende 1 hafta önce 22 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim.Bu 2.kaybım.İlkini de 20 haftalıkken kaybetmiştim.Bende rahimağzı yetmezliği problemi var bunun için dikiş atılmıştı zaten ancak sancım geldi.Sancının sebebi bulunamadı.Sen ne tür araştırmalardan geçtin ki teşhisin konuldu.Beni bilgilendirirsen sevinirim arkadaşım

canım sanada geçmiş olsun ..Rabim sabırlar versin.. benim doğumdan 3 ay sonra kadar birsürü kan testi yapıldı ve bu kanda çıktıı adıda anti.. bişey ,,şimdişlik sorun bu görünüyo fakat kromozom testide yapılacak kesin tanı için şu an pahalı bir tahlil olduğu için erteledik fakat bir dahaki hamileliğimden önce nasip olursa o testi yaptırmak istiyorum,,sende ii bir doktorla görüş ve bu testleri istee sorun ne araştırılmasını istiyorum diye söle doktorlaraa,,Allah yardımcımız olsun canım

Canım ya Allah sana sabır versin. Tedavisi var en azından. Allah dermansız dert vermesin. Sevgiler...

neslihancım bi daha böyle büyük bi acı yaşamaman dileği ile ...bundan sonra herşey istediğin gibi olur inşallah...herşeyin çaresi varmış öğrenmiş olduk acı tecrübelerimizle...

Back