• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken dogum riski

Meryemm411

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2021
42
8
16
22
33+6 haftalik gebeyim doktorun alttan bakmisti rahim agzi kisaligi var dedi nst cekildim yatis yapti nst de sanci cikiyor ama ben hissetmiyorum normal mi bu acikligim da yok

Doktorunu dinle nstye güven en azından önlem alınır ciğer geliştirici yaparlar bazen nstye çıkar ama hissetmezsin sağlıkla kavuşun

Haftanız cokta kötü bi hafta degil. Endişelenmeyin. Doktorumuzu dinleyin ve sürekli yatış halinde olun kendinizi yormayın.
Benimde erken dogum riskim var haftam daha küçük doktor oturmamı bile yasakladı sadece temel ihtiyacın için yataktan kalkacaksın dedi. Gözetimde olmanız en iyisi. Saglıkla zamanında geldin bebişiniz 💕

33+6 haftalik gebeyim doktorun alttan bakmisti rahim agzi kisaligi var dedi nst cekildim yatis yapti nst de sanci cikiyor ama ben hissetmiyorum normal mi bu acikligim da yok
Geçmiş olsun, son durumunuz nedir? Benimde 30+3 te rahim ağzı 32 mm ölçüldü doktor rapor verdi, progestan fitil verdi, ilerlerse hastaneye yatış veririm dedi, haftam çok ileri olmadığı için korkuyorum, var mı aynı durumu yaşayan

Geçmiş olsun, son durumunuz nedir? Benimde 30+3 te rahim ağzı 32 mm ölçüldü doktor rapor verdi, progestan fitil verdi, ilerlerse hastaneye yatış veririm dedi, haftam çok ileri olmadığı için korkuyorum, var mı aynı durumu yaşayan
32 mm normal sizim haftanıza göre sanki. 25 sonrası sıkıntı diye okumuştum. Siz rahatlikla 34e varırsınız inşallah. Artık 33 sonrası geç prematüre oluyor ve bir çoğu kuveze bile girmiyor. Hiç korkmayın.

32 mm normal sizim haftanıza göre sanki. 25 sonrası sıkıntı diye okumuştum. Siz rahatlikla 34e varırsınız inşallah. Artık 33 sonrası geç prematüre oluyor ve bir çoğu kuveze bile girmiyor. Hiç korkmayın.
Çok teşekkür ederim inşallah 🤲🏻 34. Haftaya kadar çok dikkat edicez dedi doktorum, normalde 34. Haftada bu değer olması gerekiyormuş, bugüne kadar hep 40 mm lerdeydi, bir anda kısalmasından korkuyorum

Back