Erken Doğum Riski Olanlar Buyrun Bu Günleri Birlikte Atlatalım

prensannesiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2015
347
323
31
Merhaba, bu konuyu araştırdım fakat fazla bilgi bulamadım bende açmak istedim belki günlerimiz daha kolay geçer diye 30+0 günlük hamileyim ve ciddi erken doğum riskim var 27.haftamdan beri yatıyorum birtek wc ye kalkıyorum Allah Zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı.erken doğum riski taşıyan annelerimiz birbirimizi bilgilendirerek geçirelim bu günlerimizii Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..

Bana da 23+4 te erken doğum riskin var dedi dr. Rahimde yumuşama tespit etti. Progestan kullanıyorum ve gece endol fitil. Ağrım oluyo çünkü. Nst de sancı çıkmadı diye herhalde yolladılar beni eve. Ama öyle endişeliyim ki anlatamam. Ayağa kalktığım zaman karnım çok geriliyo ve kasıklarımda zorlanma hissediyorum iki büklüm yüruyorum dik yürüyemiyorum geriliyo diye. Senin neden erken doğum riskin varmış canım? Allah korusun bizi ve bebeklerimizi ben çok mutsuzum

Allahgüç kuvvet versin canım çok dikkatli ol benim nst de sancılarım çıktı karnın çok sertleşiyodu ama ben bebek sanıyodum ağrı eşiğim yüksekmiş sancıları hissetmedim hiç ama meğer sancıymış düzenli doğum sancıların çıktı hemde çok yüksek ayrı ayrı 2 gece yattım hastahanede çok şükür durdurdular sancılarımı ama ara ara devam ediyo hep yatmak zorundayım oturmak bile yasak

Au canım dikkatlı olun 34 haftalık dogum yaptıö bende sancıları anlamadım hop doguma girdim.sormak ıstefiğiniz olurda seve seve cevaplarım

Bende anlamıyorum sancıları ama artık karnımdaki sertlikten ayırt etmeye başladım inşallah 34leri görürüz biZde peki bebeğin nasıl canım iyidir inşallah ne şikayetle gitmiştin hastahaneye nişan flnmı gelmişti

Au canım dikkatlı olun 34 haftalık dogum yaptıö bende sancıları anlamadım hop doguma girdim.sormak ıstefiğiniz olurda seve seve cevaplarım

25 haftalik hamileyim 2 gun once yogun kasilmalarim oldu ve bel agrisi hastaneye gittim erken dogum riski dediler serum taktilar serumlardan sonra biraz normale dondu ama belli araliklarla yine kasilmalarim oluyo progestan ve magnezyum kullaniyorum bugun yine 4 kez kasilmam oldu gitmelimiyim bilemedim yasayan varsa yardimci olabilirmi

Canım 4krre bi saat içinde oluyosa git önemli olan düZenli olması düzensizse dinlenmekle geçiyosa korkma bol su iç ben 27den beri yattım hep ve bebeğim şuan 12günlük kendini yorma kasılmalar artarsada ihmal etme

Arkadaslar merhaba 26haftalik hamileyim benim de erken dogum riskim varmis bebegin basi asagi donmus asagi cok baski oluyo ayakta duramiyorum en fazla 5 10 dk. Doktor sadece 15gun iliskiyi yasakladi bi ilac veya baska bi oneride bulunmadi sizce bu normal mi ilk cocugm baya gec donmustu bu cok erken dondu boyle olupta ilerki aylarda dogum yapan var mi acaba

canım benimkide dönüktü ve sancılarım vardı 27 haftadan 36ya kadar durdu ama hep yattım benim kalkmam yasaktı sende dikkat et dinlen işi gücü boşver inşallah zamanında gelir 36da doğum yaptım ben çok şükür bir sorun yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…