• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken doğum riski 30 haftalık

Merve34aslan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2020
179
79
48
24
Kızlar erken doğum riskim var 2 gün önce serum taktilar sancıları durdurdular eve yolladilar ama bugün adet olucakmış gibi kasılmalarım oluyor karnima dokunuyorum taş gibi oluyor yarin doktora gidicem ztn ama telâşlandım böyle olunca 😬

Dinlen ama cok rahatsız olursan acile git sansa birakma.Oturup gecer diye cekme.Bende 32.haftada doğum yaptım ikizlerime şükür sağlıklı doğdular.1 hafta kuvezde kaldilar.

Kızlar erken doğum riskim var 2 gün önce serum taktilar sancıları durdurdular eve yolladilar ama bugün adet olucakmış gibi kasılmalarım oluyor karnima dokunuyorum taş gibi oluyor yarin doktora gidicem ztn ama telâşlandım böyle olunca 😬

Karnın sertleşiyor ve uzun süre (50 60 sn) sert kalıyorsa gerçek doğum sancısıdır o. Bence derhal doktora gidin. Yine serum vs ile doğumu yavaşlatma şansları olur

Benimde gelisimi tamamlanmis erken gelebilir dedi kanalada girmeye baslamis.Iki gundur belime agri giriyor.Sancim zaten ara ara oluyir adet olacakmisim gibi beklmedeyim

Back