Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minnoş ya rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı olsunda cinsiyeti ne olursa olsun hamilelerin duası tutarmis bana da dua et inşallah birgün bende bu duyguyu yaşarım bana ve isteyen herkese nasip etsinO kadar meraklıyım ki cinsiyet ini merak ediyorum 8 haftalık ultrason la tahmin edebilen varmı şu merakimi giderin lutfenn
Amin canım rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu benim 2 . Bu bir kızım var 3 yaşında bunuda oğlan istiyorum ikisinide tatmak istiyorum o kadar merak ediyorum ki Rabbim gönlümüze versin inşallah hepimizinMinnoş ya rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı olsunda cinsiyeti ne olursa olsun hamilelerin duası tutarmis bana da dua et inşallah birgün bende bu duyguyu yaşarım bana ve isteyen herkese nasip etsin
Rabbim hayırlısını versin oğlan çok istiyorum 1 kızım var 3 yaşında birde oğlum olsun istiyorum ikisinide tatmak istiyorum hayırlısı inşallah . Ramzi teorisine göre mi tahmin ettinizBebeğin cinsiyeti yok şu an, tahminler sadece sallamasyon ama kız dicem
Ramzi mamzi hikaye ya doğruluk payı çok düşük. En başarılısı nub, ona da erken zaten biliyosunuzdur. İçime doğan diyelim :))Rabbim hayırlısını versin oğlan çok istiyorum 1 kızım var 3 yaşında birde oğlum olsun istiyorum ikisinide tatmak istiyorum hayırlısı inşallah . Ramzi teorisine göre mi tahmin ettiniz
Nub için tekrardan aticam . Ramzi teorisinde kız göründü öle söylediler bende tüm teorileri denedim maya takviminde erkek çin takviminde erkek yüzük testinde erkek . Lakin ramzide kız bide Yıldız namemdenkiz artık şaşırdım bende hepsini deneyinceRamzi mamzi hikaye ya doğruluk payı çok düşük. En başarılısı nub, ona da erken zaten biliyosunuzdur. İçime doğan diyelim :)
Amin canım benim seninde gönlünden geçen tüm güzellikler seninle olsunAmin canım rabbim isteyen herkese tattirsin bu duyguyu benim 2 . Bu bir kızım var 3 yaşında bunuda oğlan istiyorum ikisinide tatmak istiyorum o kadar merak ediyorum ki Rabbim gönlümüze versin inşallah hepimizin
Tahmin alabilirmiyimRamzi mamzi hikaye ya doğruluk payı çok düşük. En başarılısı nub, ona da erken zaten biliyosunuzdur. İçime doğan diyelim :))
Sankim kızTahmin alabilirmiyim
Hayırlısı ya ama bunlarda nubu belli olmuyor çünkü ense için yan çevirdik vs ben nubunu gördüm ama ekran alamadık bu şekilde çıkartmışlarSankim kız
Buda yeniler denSankim kız
Çok küçük duruyor ya rabbim gönlünüze göre versin kız gibi hissettim bir an bakınca bende hamileyim bir türlü öğrenemedim cinsiyetini ve 21 haftalık olduk bir hafta sonra detaylıda öğrencez inşallahBuda yeniler den