Erken bosalma

Dur başlat yöntemi var canım işe yarıyor. Elinle uyarıyorsun eşini tam gelecekken duruyorsun tekrar eski haline geliyor ondan sonra yeniden başlıyorsunuz 4.de boşalmasına izin veriyorsunuz bu yöntemle erken boşalıyor zaten merak etmeyin zamanla ereksiyon da erken boşalma da değişiyor iyice araştırın bu yöntemi bununla ilgili yazılar var.
Bu saatte neden yazdığımı tahmin ediyorsundur canım. Ne kadar sürede düzeldi. Biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim mesajda atabilirsin şimdiden teşekkür ederim.

Bu saatte neden yazdığımı tahmin ediyorsundur canım. Ne kadar sürede düzeldi. Biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim mesajda atabilirsin şimdiden teşekkür ederim.
Özel mesaj atamıyorum canım sana ayarlarına mı baksan bi belki kapatmışsındır

Ilaç neydi nolur söyleyin bizde o problemden muzdaribiz ne doktora gidyo söyleyemiyomda yanlış anlar diye

Benım esımdede vardı canım ama dr gıttı sgknın karsılamadıgı bı ılac vermıs cok dusuk doz ama cok etkılı bundan 1ay bıyunca kullanacaksın sonra bırakacaksın demıs esıme yanı 1kutuda 15adet var ıkı kutu kullanıcak ve 150tl kutusu. Ben fıyatı duyunca soka gırdım neee bıde ıkı kutumu dıye ama ılk ıctıgı aksam dr ıcın ne dualar ettım varya sımdı ıstesede 20dkdan once gelemıyo:KK71::confused:
Merhaba ilaç ismini yazarmsınız lütfen?

X