• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erken bel ağrısı normal mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi herald
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

herald

Ziyaretçi
2 buçuk aylık hamileyim. daha erken olmasına rağmen bel ağrıları hissetmeye başladım. sanki bel kemiğim ayrılıyor. bu normal bişi mi sizce. kasık ağrılarının erken başladığını duydum fakat bu tip bel ağrıları için çok erken değil mi 2 buçuk ay

Bende o kadar erken başlamadı bel ağrıları canım ama bir arkadaşımda aynı sendeki gibi ilk aylarda bel ağrısı başladı.Her zaman olmuyormuş.Çok ayakta kalınca veya belini zorlayacak hareketler yaparsan ağrır.Hareket ederken ağır ve dikkatli olmaya çalış.Kendine eskisinden daha çok dikkat etmen gerekiyor artık.
Geçmiş olsun.Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle..

çok teşekkürler edolinacım. bel ile ilgili sorunlarda normal doğumun zor olduğunu da duymuştum, o yüzden biraz endişelendim fakat inşallah öyle bi durum söz konusu olmaz ilerde

çok teşekkürler edolinacım. bel ile ilgili sorunlarda normal doğumun zor olduğunu da duymuştum, o yüzden biraz endişelendim fakat inşallah öyle bi durum söz konusu olmaz ilerde

Şimdiden bu tür korkulara kapılıp endişelenme bence.Herkesin hamileliğinde yaşadıkları farklı.Hamileyken normalde olmayan şeyler oluyor insana.Herşeye ağlamak gibi mesela.Yakında bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayacaksın.En olağanüstü duygu da bu.Hamileliğin keyfine varmaya çalış.Kötü şeyler getirme aklına.a.s.

Benim bel ağrılarım da 2.5 aylıkken başladı, şimdi 34. haftadayım ve hala yaşıyorum. İlk yaşamaya başladığım zamanlarda doktoruma danıştım ve ağrılarımı tarif ettim, o da bana bunların tipik gebelikte yaşanan bel ağrıları olduğunu ama ben de çok erken başladığını, normalde 5 aydan sonra başlaması gerektiğini, bu sebeple benim gebelik öncesinden kalma belle ilgili bir deformasyon olabileceğini söyledi. Ama tabi bu dönemde emar ve röntgen de çektiremediğimiz için mecburen sabrettik :) Doktorumun bel ağrılarımdan bahsettiğimde ilk sorduğu soru daha önceden geçirdiğin bir eklem rahatsızlığı oldu mu sorusu oldu, ben de böyle bir hastalık olmadı gebelik öncesi ama demek ki bir alakası var ki sordu.
Fazla ayakta kalmamaya gayret et canım, yürüyüş mutlaka yap ama sabit ayakta kalmak beli zorluyor çok ve eğilmemeye çalış. Dönem dönem fazlalaşıp, dönem dönem rahatlama oldu ben de ama bazı hareketleri kısıtlamak gerekiyor tabi. Geçmiş olsun

benımde aynı sekılde cok erken basladı bel agrılarım kendını yormamaya calıs

Benimde başim çok fena agriyo ve kasiklarim sanki adet olucakmişim gibi agriyo

canım benimde cok agrıyordu hemde hamile kalır kalmaz belim kopacak gibiydi.. dalga bile geciyorlardı cıt kırıldımsın diye magnezyuma başla ii gelecek cnm

ya herkeste farklıdır ama şiddetine göre değişir benimde erken başlamıştı ayakta durduğum anda belim kopyodu hemen oturma ihtiyacı hissediyorum ve erken doğum yaptım Allah kimseye yaşatmasın.......

hamilelik kisiden kisiye degiseen birseydir...herkeste bel agrisi olacak ya da olmayacak diye birsey yok.....ama bu kadar erken olmasi da tuaf insallah onemli birsey degildir...fazla ayakta durma canim,ani hareketler,kalkislar da yapma....kendini de cok zorlama...ilk aylar cok onemli...

ilk 3 ay içinde olması çok normal..
hiç kafanı takma..
ayaktada kalma yalnız.dikkat et kendine..
birde doktorun sürekli baksın.
yani muayene süresi 15 de bir olsun..
geçmiş olsun.

Benimde bel ağrılarım başladı sırt üstü yatmam imkansız yan dahi uzun süre yatamiyorum:(

2 aylık hamileyim karın ve bel agrılarım var sizce bu normal mi..

bel ağrırsa erkek demişlerdi bana benimde bel ağrım erken başladı ve oğlum olucak inşallah canım :) erkek beli kız kasığı ağrıtırmış :))

kasıklarımın agrısı şimdi belli oldu hayırlısıyla bir kızım olucak inşallah :)

İlk defa duydum bel ve kasık ağrısında cinsiyeti ilkinde kaşığın çok ağrırdı ve kızım oldu şimdi yine hamileyim ve Belim çok ağrıyor değişmediyse dktr erkek demişti bayramdan sonra kesin sonucu ogrenecem yani bende tuttu :)

Benim ikinci gebeliğim. ilk doğumum normal doğumdu ve gebelik boyunca ne ağrı ne sızı ne sancı hiç bir şey hissetmedim ve doğumum da kolayca olmuştu. Ancak bu hamileliğimde sanırım acısı çıkıyor ve 7. haftadan beri hem kasık hem bel ağrısından duramıyorum. Hiç istemediğim halde ağrıya dayanamayıp doktorumun tavsiyesiyle parol içtiğim bile oldu. Ama benimki ikiz gebelik.Belki de ağrılarımın sebebi rahimin iki bebeğe göre genişlemesi. Ağrısız gebelikler herkese

Arkadaşlar merhaba. 7+1 deyim ama inanılmaz bel ağrım var. Doktorum progestan vermişti. Onu kullanıyorum. Bu dönemlerde bel ağrısı çeken var mı ?

Arkadaşlar merhaba. 7+1 deyim ama inanılmaz bel ağrım var. Doktorum progestan vermişti. Onu kullanıyorum. Bu dönemlerde bel ağrısı çeken var mı ?
Cnm bende 9+2 deyim 8+6 dan beri hafif bel agrim var rahim genisledigi icin bele baskı oluyor sanirim şuan iyi misin

Back
X