erken bebek hareketleri

artık galiba be3nde hissediyorum.bugün 19+5 olduk.2 3 gündür bi patlama gibi bişey oluyo karnımda ama yan taraflarda değil.göbeğimin altında omudur acaba?bende yan taraflarda olur die anlamıyorum.ara ara 2 3 kere oluyo .sanki bağırsak larda patlama var gibi .ama tam anlatamıyorum işte.sizinde öylemiydi?

canım bebek hareketleri onlar.herkesinki farklı yerde olur.bebğin duruşuna göre.rahim göbek deliğinin üzerine çıkabilir bebeğin ayakları aşağıdaysa göbeğinin altında hissedersin.benim ki öyle mesela.pıtpıt tekmeliyor :) kimi bebişin ayakları biraz daha yukarda duruyormuş benim bebişimin ayakları aşağıda doktorum gösterdi tam orası pıtpıtlıyor.yani seninki de bebeğinin hareketleri :)

göbeksiz anneler daha şanslı daha erken hissediyorlar ben göbekli olduğum için biraz daha geç hissettim ilk hissettikten sonra 3 gün falan pıtlamadı şimdi hergün mutlaka tekmeliyor bebeğim özellikler birşey yediğim zamanlar kan şekerim yükseliyor o da pıtlatıyor.içerden biri bana dokunuyor.çok güzel bir duygu hep yapsın istiyorum.ama henüz içimde hareket ettiğini hissetmedim.

merhaba bende 19+3 teyim 2 haftadır gayet güzel hissediyorum meleğimi elhamdulillah...5 gün önce yine haraketlendiğini hissedince açtım göbeğimi izledim dışarıdan da gözleniyor...onu görünce gözlerim doldu,tutamadım kendim...rabbimin mucizesi, bizi çok bekletti yavrum hiç gelmicek diye düşündüm zaman zaman ama vakti böyleymiş demekki...çok şükür..rabbim herkese nasip etsin bu güzelliği.amin..

ben ilk defa 17 haftalıkken muz yedikten sonra hissettim artık her gün 1 kaç saniyelik pır pır için muz yiyordum :34:(tatlı ya) şimdi 19. haftadayım ve sırt üstü yatınca tekmelerini hissediyorum. oğlumla oyun oynuyoruz sırt üstü yatıyorum tekme atıyor. Acaba sırt üstü yatınca rahatsızmı oluyor?:50:

merhaba bende 19+3 teyim 2 haftadır gayet güzel hissediyorum meleğimi elhamdulillah...5 gün önce yine haraketlendiğini hissedince açtım göbeğimi izledim dışarıdan da gözleniyor...onu görünce gözlerim doldu,tutamadım kendim...rabbimin mucizesi, bizi çok bekletti yavrum hiç gelmicek diye düşündüm zaman zaman ama vakti böyleymiş demekki...çok şükür..rabbim herkese nasip etsin bu güzelliği.amin..

canım alah bağıilasın senle aynı şeyleri yaşadım bekledim umudumu yitrmedim bu anlarda ise sevinç gözyaşı ve mutluluk yaşıyorum :)

ben ilk defa 17 haftalıkken muz yedikten sonra hissettim artık her gün 1 kaç saniyelik pır pır için muz yiyordum :34:(tatlı ya) şimdi 19. haftadayım ve sırt üstü yatınca tekmelerini hissediyorum. oğlumla oyun oynuyoruz sırt üstü yatıyorum tekme atıyor. Acaba sırt üstü yatınca rahatsızmı oluyor?:50:

dünyanın en güzel duygularından biri bence, allahım tüm kadınlara yaşatsın bunu,ben de 17.haftada hissetmştim,sırt üstü yattığımda hissediyordum,şimdi ise ayakta bile vuruyo:)canım oğlum benım,allah kucagıma almayı nasıp etsın ınsallah,herkese de bana da,,,artık sırtustu ytamıyorum ama cok rahatsız oluyorum,baskı yapıyor,nefes alamıyorum,hamişlerin sol tarafına yatması bebek için daha uygunmuş,sevgiler....

Back
X