Erken Adet Görme - Adet Düzensizliği

vildan1403

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
15
3
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba. Kafamı çok karıştıran bir husus var. 28 günde bir olduğum ve hiç şaşmayan adet düzenim son aylarda 25 - 26 - 24 biçiminde değişiyor.

Çok stresli bir süreçten geçtim fakat internet insanı paranoyak ediyor ve bu düzensizlik belirtileri sebebiyle erken menopozdan korkmaya başladım. Takıntılı bir insanım ve bu durum çok canımı sıkıyor. Yorumlarınızı bekliyorum lütfen tecrübelerinizi paylaşın.

Derdin sadece 1 veya 2 gün erken olmasını yani burada 6 ay boyunca adet göremeyen kizlar var bende dahilim buna ben tedirgin olmuyorum menepoz diye de sen 1 gün erken oldu menepozmu diyorsun... Şaşmaz diye birşey yok canm hormonlar sabit kalmazlar illaki değişim olur bence haline sukret ve kağanı takma yaktıkça psikolojik olarak erken gelecek..

Stres surecinde bu kadarlik sapmalar gayet normal ancak sapmalarin arasi uzar ve bu surekli bi hal alirsa o zaanman dr a gorunmekte fayda var gibi ama once sen rahat ol ki o da duzene girsin

merhaba arkadaslar
bir sorum olacaktı yardımcı olursanız cok sevınırım.29 mayıs,28 haziran,27 temmuz,21 agustos benım adet tarıhlerım.hep duzenlıdır normalde ama agustos ayında 8 gun erken adet oldum cok sasrdım.bu ay ayın kacında adet olmam gerekıyor?eskı duzenıme gore yıne ayın 27 yada 28 ımı yoksa 21 i gibimi?bırde daha 8 gun onceden adet belırtısı yasamaya basladım gece yatarken bıle sancım oluyodu çünku bu ay preseed kullanmıstım .
şimdiden tesekkur ederım vereceğiniz cevaplar için:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…