- 24 Eylül 2011
- 290
- 350
Malesef öyle ama 15 dakika üstünde gec boşalma oluyor sanırsamTeşekkürler
Aynen çoğu çiftin sıkıntısı erken boşalma ve ereksiyon sorunu maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef öyle ama 15 dakika üstünde gec boşalma oluyor sanırsamTeşekkürler
Tartışılır bir konu kimine geç kimine ideal bana göre 15 dakika altı olsa orgazm olamam belkide ilk rvlendigimiz zamandan itibaren böyle olduğu için bana normal ve ideal geliyordur birşey diyemem ama sorun yaşayan arkadaslar içinde üzülüyorumMalesef öyle ama 15 dakika üstünde gec boşalma oluyor sanırsam
hayır sizden etkilenmiyor demedim ki. konu bu değil tabiki etkileniyordur neden etkilenmesin. erken boşalmasının bununla ilgisi yok diyorumNe alaka ki ön sevişmeyi az tutuyor diye benden etkilenmemiş mi oluyor biz sevişmek yerime ilişkiui tercih ediyoruz zamanı orda öldürelim diye
Yok benim için değil de çok emin konuştunuz gibi geldi bana hepsi aynıymışhayır sizden etkilenmiyor demedim ki. konu bu değil tabiki etkileniyordur neden etkilenmesin. erken boşalmasının bununla ilgisi yok diyorum
Hepsi aynıymış derken? Anlamadım ne demek istediğinizi. Sizce 1 sn içinde boşalması normal mı? Evet emin konuştum çünkü normal değilYok benim için değil de çok emin konuştunuz gibi geldi bana hepsi aynıymış
Boşalma için değil demiştiniz ya etkilenmeyen erkek sevişmeyi kısa tutar diye onunla ilgili konuşuyorum ben konu karıştı galibaHepsi aynıymış derken? Anlamadım ne demek istediğinizi. Sizce 1 sn içinde boşalması normal mı? Evet emin konuştum çünkü normal değil
Valla karıştı ben öyle birşey demedim. Ben etkilenen erkek sevişmeyi de cinsel ilişkiyi de uzun tutar dedim. Etkilenmeyen erkek sevişmeyi kısa tutar diye bir cümle kurmadım ben başkası kurmuş olabilir mı?Boşalma için değil demiştiniz ya etkilenmeyen erkek sevişmeyi kısa tutar diye onunla ilgili konuşuyorum ben konu karıştı galiba
Sorun yok 12 dakika sürdü boşuna endişelendimUzun süre olmayınca erken boşalma olur ama 1 saniye değer değmez fazla heyecan yaptı sanırım
Sorun yok yeni güncel paylastım1 saniye 1 dk asla normal değil hele birde 2.ye gecemiyorsa gercekden durum kötü
Bu sefer dk mı tuttunSorun yok 12 dakika sürdü boşuna endişelendim
o istemsiz oldu caktırmadan saatime baktımBu sefer dk mı tuttun
Galiba olabilir yorumla derken size kaydı galibaValla karıştı ben öyle birşey demedim. Ben etkilenen erkek sevişmeyi de cinsel ilişkiyi de uzun tutar dedim. Etkilenmeyen erkek sevişmeyi kısa tutar diye bir cümle kurmadım ben başkası kurmuş olabilir mı?
erkekten erkeğe değişiyor.ama kesintisiz ilişki için de gayet olabilir bir süre.Bu 15-20 dakika dediğiniz kesintisiz makine gibi git gel mi yoksa aralarda ufak duraksamalar oluyor mu? Pozisyon değiştirme, boşalacağını hissedince aşırı yavaşlama, öpüşme gibi duraksamalarla mı yoksa hızlı ve kesintisiz mi
Ortada başka da cinsel sorun yok zatenTeşekkürler
Ne 15 dakikasi saatlerce sevişenler insanlar var.resmen insanlık dramı yaşıyor kadınlarımız.hayata tutunabilmek için savunma mekanizması geliştirip, herşey olumlu bakmaya çalışıyorlar.sonra da bana gelip niye bu kadar umutsuzsun diyorlar.Maşallah diyeyim. En az 15 ve üstü olsa mutlu mutlu yasarızmalesef toplum olarak mutsusuz
Kadıncağız üzüldüğü için normal olduğunu düşünmek istiyor.Hepsi aynıymış derken? Anlamadım ne demek istediğinizi. Sizce 1 sn içinde boşalması normal mı? Evet emin konuştum çünkü normal değil
Neyseki normale dönmüşKadıncağız üzüldüğü için normal olduğunu düşünmek istiyor.
Ee iyi.Neyseki normale dönmüş