Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkekte cinsel isteksizlik, doktora da gitmek istemiyor:KK43: bitkisel fln çözüm ya da nasıl yaklaşm
- Konu Sahibi salender
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erkekte cinsel isteksizlik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ocak 2018
- 684
- 1.846
- 113
- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
- 108
En çokta aşk benceTahin pekmez, mesir macunu... Biraz da aşk
- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- 11 Nisan 2017
- 683
- 968
- 103
aynı sorun bizdede mevcuttu. çocuk olmuyordu bizde sperm testi verdi eşim düşük çıktı spermler. sonrasında kan tahlili yapıldı. testestoron hormonları düşük çıktı. beyinde tümör felan çıktı. kesinlikle ihmal edilmemesi gerekiyor. halsizlik baş ağrısı sinirlilik hali gibi sorunlar varmı
- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
Ya öyle bir yazıyorsunuz ki sanki herkes tüm hayatınızı biliyor. Cinsel isteksizlik olayı ne zamandır var, ne kadar zamandır evlisiniz, daha önceden cinsel yaşamınız nasıldı? Kadın cinsel isteksizlik var diyor ne zamandır diyorum 10 gündür diyor mesela. Yani zaten doktora gitse doktor güler. Cinsel isteksizliği cidden varsa da yaklaşımla ya da mesir macunuyla falan toparlayamazsın kusura bakma, o doktora ya da cinsel terapiste gidilecek.
- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
13 yıldır evliyiz. Hep böyleydi. Ayda 2-3 defa ancak istiyor. O da görev gibi. Kendisi normal buluyor. Konu ile ilgili konuşmak istemiyor
13 yıldır böyle, daha şimdi mi aklına yardım istemek geliyor? Seni sevmeyerek evlenmiş muhtemelen ya da başka bir durum var. Biyolojik bir sorunu olduğunu zannetmiyorum. Zira normal bir durum değil kendisi de farkında ve üstelemeyin diye konuyu kapatmaya çalışıyor. Yardım için çok geç kalmışsın, doktorluk olduğunu da düşünmüyorum. Dediğim gibi muhtemelen aranızda tutku yok, mantık evliliği yapmış seninle.
- 21 Ekim 2017
- 528
- 474
- 53
- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
13 yıldır hiç çare aramadınız mı?13 yıldır evliyiz. Hep böyleydi. Ayda 2-3 defa ancak istiyor. O da görev gibi. Kendisi normal buluyor. Konu ile ilgili konuşmak istemiyor
Erken yaşta mı evlilik yaptınız? Çocuğunuz var mı?
Onun istekleri kadar sizin istekleriniz de önemli. O konuşmak istemeyince konu kapanmış olmuyor.
Diğer konular nasıl?
Çalışıyor musunuz? Size iyi davranır mı? Sorumluluk sahibi biri mi? Sizi sevdiğini düşünüyor musunuz? Bu kadar görmezden gelmesinin sebebi sizce ne olabilir?
25 yaşında evlendim. Kızımız var. İyi davranır evet. Saygı konusub13 yıldır hiç çare aramadınız mı?
Erken yaşta mı evlilik yaptınız? Çocuğunuz var mı?
Onun istekleri kadar sizin istekleriniz de önemli. O konuşmak istemeyince konu kapanmış olmuyor.
Diğer konular nasıl?
Çalışıyor musunuz? Size iyi davranır mı? Sorumluluk sahibi biri mi? Sizi sevdiğini düşünüyor musunuz? Bu kadar görmezden gelmesinin sebebi sizce ne olabilir?
- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
13 yıldır Pess nasıl dayandınız .13 yıldır evliyiz. Hep böyleydi. Ayda 2-3 defa ancak istiyor. O da görev gibi. Kendisi normal buluyor. Konu ile ilgili konuşmak istemiyor
Bence cinsellik evliliğin temel taşı .
- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
Düşünceniz bu yöndeyse adamda isteksizlik var diyip çözümü bunda aramamalısınız.Çalışıyorum. Bir kızımız var. Saygı konusunda bir sıkıntı yok. Ben kendi kendini tatmin ediyor diye düşünüyorum. Ona söyledimde aslında. Red ediyor.
Bence haddinden uzun bir süre şans vermişsiniz.
Resti çekin. Bu işin sonu boşanmaya gider diye bilirse belki en azından doktora girmeyi kabul eder.
Yok düşündüğünüz gibi kendini tatmin ediyorsa birlikte terapiste gidersiniz
En azından sizin için çözüm aramak zorunda.
Sizin için çabalamayan birisi için daha fazla vakit harcamayın.