Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de göğsünde çok fazla kıl olan erkeği hiç sevmem ıyk.
ahhh ahh bende dertliyim bu konuda canım fazla tüyün varmış ya lazer le gerçektende halledebildinmi
benım ıyıkı hıç kıl sorunum yok
hem sarışınım hem tüysüz çok avantajlı tabıkı çıksa bıle taş çatlasa 5-10 tüy çıkıyor
3 ayda bı ağda yapsam yeter
olmadığı halde erkek arkadaşım çok rahat bu konuda, geçen kış: bacaklarını alma, soğuk ya havalar sıcak tutar demıştı mıkrop
Göbek tüyleri kimisinde alınmasını icab ettirecek kadar kalın olabiliyor demek..Çok şaşırdım valla kızlar....:44:
erkekler bıyığa çok dikkat ediyolar onu biliyorum :))
Kızlar bugüne kadar kıl-tüy konusundan dolayı erkek arkadaşlarımdan yada sevgililerimden bi yorum hiç duymadım (olumsuz bi yorum alsam yüzüm renk gökkuşağı gibi olurdu sanırım düşünemiyorum bile) ama internnette biraz araştırdım bazı erkekler "Seven erkek görmez,rahatsız olmaz alınması gereken yerleri alın ama gerisi Allah'ın verdiğidir" deyip yorumlamış olayı bazıları da direk atar yapıp" İğrenç,tiksinç,ben mi erkeğim o mu,kadın dediğin tüysüz olmalı" gibi kesin yorumlar yapmış.Size bu konuda erkek arkadaşlarınız yada sevgilileriniz tarafında hiç olumlu yada olumsuz gelen yorum oldu mu?(Şu tüylerini alsan iyi olur,yada şuranı neyle alıyosun gibi)
Söylemeden geçemiycem bi oğlan "kıl tüyden çok rahatsız olur musunuz" sorusuna şöyle bi cevap vermiş " O kadar çok rahatsız oluncak birşey değil gereken yerlerin alınması haricinde,siz tek bir yerde bile kıl olmamalı iğrençtir tiksinçtir diyen erkekleri takmayın bi kız gelip 2dk ilgilense bıyıklı bile olsa adamın gözü görmez kılı mı" demiş![]()