Erkeklerin kıllara/tüylere bakış açısı,sizin söyleyecekleriniz var mı bayanlar =))

ben de göğsünde çok fazla kıl olan erkeği hiç sevmem ıyk.

dimi yaa ellerini bi sokarsın o göğüs arasına ormandan kaybolmuşa dönerler:))))

ya göğüs kılı bi nebze de ben sırttaki kıllardan hiç haz etmiyorum yaa...Allahtan benim kocam kıllı değil hatta kılsız bile denilebilir:)

bu konu kişiden kişiye değişir. bazı erkek hiç kıl görmek istemez, kimisi ise umursamaz. genel bir kural yok yani.
bazı arkadaşlar kıllı erkekten nefret ettiklerini yazmışlar, ama ben aksine çok severim kıllı erkeği :30:

Bu kişiye göre değişir bence ama bakımlı olmak çok önemlidir kendimiz için...

tüm bacaklarımı, genital bölgemi ve koltukaltımı lazere gidiyorum

göbeğimi ve kollarımı ağdayla alıyorum

bıyık ve kaşlarla uğraşmaktan da telef oldum

bir de üstüne benim öküz sevgilim " şu belindeki tüyleri alsan ya" dediğinde oklava tava kızgın metal elime ne geçerse allah ne verdiyse saldırmak istedim

daha ne yapiyim ayı sen git önce kendi sakallarını düzgünce almayı öğren

ahhh ahh bende dertliyim bu konuda canım fazla tüyün varmış ya lazer le gerçektende halledebildinmi

lazerle vücudumun belli bölgelerini halledebildim canım bacaklar vs gitti, ama kol ve yüz kesinlikle bitmiyor. yüzüm için iğneli epilasyona başladım çok faydası oldu. koluma da napcam bilmiyorum belki ağdayla devam etcem ömrüm boyunca. iğneliyle çok uzun sürer bitmesi ve de çok masraflı olur. zaten benim döktüğüm paranın haddi hesabı yok bu işe kaç senedir:)
onun dışında göğüs arası ve göbeğimin üst tarafına da başlıcam iğneliyle. büyük bölgeler bittikte onlar gözüme batmaya başlıyor;)

benım ıyıkı hıç kıl sorunum yok :27:
hem sarışınım hem tüysüz çok avantajlı tabıkı çıksa bıle taş çatlasa 5-10 tüy çıkıyor
3 ayda bı ağda yapsam yeter
olmadığı halde erkek arkadaşım çok rahat bu konuda, geçen kış: bacaklarını alma, soğuk ya havalar sıcak tutar demıştı mıkrop :25:

ne şanslısın yaa maşallah nazar değmesin:)))

Göbek tüyleri kimisinde alınmasını icab ettirecek kadar kalın olabiliyor demek..Çok şaşırdım valla kızlar....:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
benim de ince ordakiler, iğneli epilasyondaki kıza gösterdim burasını da yaptırcam diye, o da şaşırdı gerek yok ki ben de daha kötü sanmıştım dedi ama başka yerler bittikçe heryer sıfır olsun istiyorum taktım:)

valla arkadaş bunlar etrafta halı ssaha gibi dolaşırlar kendi
kıllarından tiksinmezler ama kadınlara gelince süt gibi olsun
oldu canım bende kendimde sevimyom kıl ama insanlık hali
bazen hasta olyosun bazen hiç halim olmuyo kışın soğuk cabası
nediyim doğanın kanunu

benimki nefret eder kıldan kolumdaki kıllara bile takık. saftirik eliyle yolmaya bile yeltendi de napıyosun ya seninki kadar yok ya ne çekiyon dedim :52:

Kızlar bugüne kadar kıl-tüy konusundan dolayı erkek arkadaşlarımdan yada sevgililerimden bi yorum hiç duymadım (olumsuz bi yorum alsam yüzüm renk gökkuşağı gibi olurdu sanırım düşünemiyorum bile) ama internnette biraz araştırdım bazı erkekler "Seven erkek görmez,rahatsız olmaz alınması gereken yerleri alın ama gerisi Allah'ın verdiğidir" deyip yorumlamış olayı bazıları da direk atar yapıp" İğrenç,tiksinç,ben mi erkeğim o mu,kadın dediğin tüysüz olmalı" gibi kesin yorumlar yapmış.Size bu konuda erkek arkadaşlarınız yada sevgilileriniz tarafında hiç olumlu yada olumsuz gelen yorum oldu mu?(Şu tüylerini alsan iyi olur,yada şuranı neyle alıyosun gibi)
Söylemeden geçemiycem bi oğlan "kıl tüyden çok rahatsız olur musunuz" sorusuna şöyle bi cevap vermiş " O kadar çok rahatsız oluncak birşey değil gereken yerlerin alınması haricinde,siz tek bir yerde bile kıl olmamalı iğrençtir tiksinçtir diyen erkekleri takmayın bi kız gelip 2dk ilgilense bıyıklı bile olsa adamın gözü görmez kılı mı" demiş :52:

Benim sevgilim sevdiğinden midir bilmem, umursamaz öyle bendekileri pek,kaştır,koldur :16:Ama başka kızlarla bu konuda dalga geçtiği oldu :17:

şuana kadar tanıdıgm butun erkekler bu konuya çok dıkkat edıo normal arkadas oldugumuz ıcın uni ortamında rahatca soyluolar ilk kola bakarım dıende var bıyıga bakarım dıende var .bencede çok onemlı bısey .

ama erkek arkadasım tabı uzun cıktmz ıcın heralde hıc onemsemıo yerım dıo :52:

Back
X