Erkeklerin kıllara/tüylere bakış açısı,sizin söyleyecekleriniz var mı bayanlar =))

Bende az önce baktım,bukadar iğrenç bir görüntünün neresini beğenip rahatsız olmuyorlar özgüvenine hayran kaldım hatunun.

ilk önce kendim için kıl konusunu hallederim.
hem kendimi temiz ve bakımlı hissetmem lazım hem de kimseye laf bırakmamalıyım.
gerçekten erkeklerden önce ben tiksiniyorum hemcinslerimin kıllarından

bir keresinde sevgilimle çimenlerde oturuyoruz.. altımda da bol bir pantolon var... paçamdan içeriye bir karınca girmiş... nasıl huylanıyorum... ve böyle şeylerden korkarım hemen refleksle bağırdım...

sonra da derde düştüm açamam bacağımı :53:

ama öyle bir bağırdım ki, adam da panik oldu.. ilerlemesin karınca at diye söyleniyor.. açtı hafiften bacağımı ve sonrasında saatlerce güldü..
"benimle mi yarışıyorsun hayırdır" diye :17:
hatta karıncada haklıymış bacağıma gelmekte, ormanda hissetmiş kendini...

böyle bir rezil olmuşluğum var..

ama genel olarak öyle huylu değildir erkek arkadaşım.. bende dikkatliyimdir tabi o günden beri :1:

eee tabi bir de
heyy yavrum hey yaniii, bacağımı görme karınca bahanesiyle dokunma şerefine nail olmuş da kıl tüy mü görür :51: :1:

Son düzenleme:
bir keresinde sevgilimle çimenlerde oturuyoruz.. altımda da bol bir pantolon var... paçamdan içeriye bir karınca girmiş... nasıl huylanıyorum... ve böyle şeylerden korkarım hemen refleksle bağırdım...

sonra da derde düştüm açamam bacağımı :53:

ama öyle bir bağırdım ki, adam da panik oldu.. ilerlemesin karınca at diye söyleniyor.. açtı hafiften bacağımı ve sonrasında saatlerce güldü..
"benimle mi yarışıyorsun hayırdır" diye :17:
hatta karıncada haklıymış bacağıma gelmekte, ormanda hissetmiş kendini...

böyle bir rezil olmuşluğum var..

ama genel olarak öyle huylu değildir erkek arkadaşım.. bende dikkatliyimdir tabi o günden beri :1:

eee tabi bir de
heyy yavrum hey yaniii, bacağımı görme karınca bahanesiyle dokunma şerefine nail olmuş da kıl tüy mü görür :51: :1:

hangi konuya baksam karışılaşıyorum seninle ve gerçekten güldürdün 2. kez beni :D kıl konusuna gelincede bakımın birinci şartıdır insan kendisini temiz hisseder karşı cinsten önce kendimiz için yapmalıyız

bizde sevgilimle bıyıklı kızlardan konuşurken ben dedim "ne var yani olabilir o gün alamamıştır bi aksilik olmuştur.." bana dediği şuydu: "kız dediğinde kıl tüy mü olur ya ıyy iğrenç" :53:sanırım kızlarda kıl çıkmadığını, kıl-tüy çıkan kızların da anormal olduğunu düşünüyor kendisi.. :31:

Kendim mağara adamı gibi kıllı kıllı dolaşayım ama kadında tek tüy görmeyeyim ?Hormonları çalışan tek canlı sizsiniz,kıl erkekliğin şanından :47:

Göbeğimden önümdekini göremeyim fakat 2-3 ve hatta daha fazla doğum yapan karım ince belli olsun :47::47::47:

Manken gibi uzun olsun ama ayakları 36-37 numara olsun,topuklu ayakkabı giymeden de uzun olsun ama topuklu giyince beni geçmesin,oldu canım !
:47::47::47::47::47:

Son düzenleme:
hiç de takılana rastlamadım,bence onlar geyiğine söylüyorlarrdır.En başta dediğiniz gibi kız iki kur yapsa pala bıyık demeden düşer dipleri :))

benim sevgilim..eski sevgilim.. çok gereksiz bulurdu devamlı ağda mağda yapmayı.Ocak ayında eşofmandan görünen temiz bacağıma şaşırıp 'kış ayında niye alıyosun ki,sanki biri mi görüyo' demişti.Kollarımı aldığım zaman 'sen de kendine iş çıkartıyosun he' derdi:)
hatta yazın sırtımı almıştım gaza gelip,pıtır pıtır sivilceler çıktı tüm sırtımda,laf yememek için söylememiştim çocuğa :1:

Mesela ben kollarımdaki tüyleri aldırmak istiyordum ,erkek arkadaşım izin vermedi.Sonra aradan baya zaman geçti yine söyledim aldırcam işte falan diye yok diyor böyle güzel ben böyle seviyorum demişti.Çok şaşırmıştım.
Koldaki tüyden hoşlanmayan erkekte duydum ama ..Kişiye göre değişir bir durum bence.

kıl tüy anlamında maymun gibiyim..her zaman tonla param,zamanım gidiyor acısı da cabası..haftada bir kaç kere almak zorundayım..tüm bunlara rağmen
bana ağır burun yapacaksa umrumda değil,kapı orada...bir de sanılanın aksine çoğu erkek takmıyor bunu..çoğunun koltuk altı bu sıcakta simsiyahken
benim bir iki tel bıyığım daha masum..:19:

ben bu konuyu bir cok defa degisik erkeklerle konustum (hepside arkadaslarimdi) kocamlada samimi sekilde konustum.erkeklerin dedigi su; genital bolgedeki killari onemsemiyorlar,hatta daha seksi bulan bile var.ama yuz,koltuk alti,ve bacaktaki killari tiksinc buluyorlar.

şimdi şöyle diyim birsürü arkadaşım var erkek ve eski sevgililerimi göz önünde bulundurursak,
ben çok kıllı bir insan değilimdir o yüzden hiç kolunu al ıyy ne çirkin diyen erkek olmadı bana karşı
ama bıyık ve kaşa takıyorlar gerçekten. diğer alınması gerekenler yerler dışında kıllı olan kızlardan tiksiniyorlar ama
suratında kıl mı olurmuş kızın ıyy benim gibi sakal traşı yapacak yakında diyen çok, göğüs arasında kıl olan kızdan ekstra tiksiniyorlar sonra hatta daha geçen gün muhabbeitini yaptılar o ne öyle kızdan soğutuyorlar adamı falan diye
pek kıllı tüylü tipler tercihleri değil olmuyor olması gereken yer dışında ne bileyim kolunda çok olan, yüzünde ve vücudunun diğer bölgelerinde rengi belli olan kıllar falan :)

hangi konuya baksam karışılaşıyorum seninle ve gerçekten güldürdün 2. kez beni :D kıl konusuna gelincede bakımın birinci şartıdır insan kendisini temiz hisseder karşı cinsten önce kendimiz için yapmalıyız

o kadar çok forumdayım ki.. doğru vallahi nereye gitsen ben :27:

evet evet temizlik kesinlikle şart..
insan kendini de temiz olunca rahat hissediyor vallahi...

özellikle koltuk altı bölgesi, yazın falan da iyice terleme yapıyor..
insan kendi kokusuna tahammül edemiyor ki, adamlar napsın....

:12: temizz temizzzz

ben bu konuyu bir cok defa degisik erkeklerle konustum (hepside arkadaslarimdi) kocamlada samimi sekilde konustum.erkeklerin dedigi su; genital bolgedeki killari onemsemiyorlar,hatta daha seksi bulan bile var.ama yuz,koltuk alti,ve bacaktaki killari tiksinc buluyorlar.

Poulo Coelho'nun isimler, mekanlar ve yaşananların kendi başından geçmiş olduğunu anlattığı ELİF kitabından bir cümle yazıyorum o zaman

"...o kızın(reenkarnesinin yani) bacaklarının arasında tüyler olduğunu söyledim,şimdi karşımda duransa traşlıydı-bunu iğrenç buluyorum,sanki bütün erkekler küçük kızlara mı düşkündür...Bu alışkanlıktan vazgeçmesini söyledim o da bir daha asla yapmayacağını söyledi "

bu da başka bir bakış açısı mesela :)

Ben erkeklerin kıla,tüye takılmadığını sanırdım.
Hatta "seven erkek sevdiği kadının tüyüne,yününe mi bakarmış ayol" derdim.
Dermiş arkadaşlar evet erkekler kıl,tüy,yün işlerine çok takılıyorlarmış. Aralarındaki bir dedikoduya şahit olmuştum,ne anlatacaklar bakalım diye hiç ses etmedim ki içlerini döksün bakalım bunlar dedim,aman aman şok geçirdim.
Sevgilime dönüp de,"eee benim de kollarım tüylü,ben hiç almadım ki bunları. Sen neden benimle berabersin" dedim usulca.
"Eeeee seninkiler sapsarı belli değil ki. Biz erkek gibi kapkara olanlardan bahsediyoruz" demişti.
Şimdi diyeceksiniz ki erkekler orman kaçkını ya,evet öyle ama ben de mesela sevdiğim adamın sir yaptırmasından hoşlanmazdım. Sanırım biraz bu konuda erkekler gibi düşünüyorum. Kıl,tüy işleri tamam temizlik ama bakıma da giriyor bence. Çok bakımlı bir erkeği beğenmem ben.

Bayağı ünlü bir blogta tartışılıyordu bu kıl tüy konusu bikaç yıl önce blogun sahibi kendisini rahatsız etmediğini savunuyordu, başka bir yorumda da başka bir adamda bikini bölgesini tüysüz görmek istemenin sübyancılıkla alakalı olduğunu -çocuk vücudu yaratmaya çalışmak- olduğunu söylüyordu. Aynı şekilde tersini idda edenlerde vardır tabisi, sonuçta zevkler kişiden kişiye değişir.

Bikini bölgesi dışındakileri tiksinç buluyorlar yani (ki bencede öyle) ama bu konuyu hiç "sübyancılık" alakasıyla düşünmemiştim,mantıklıda geliyor insana ay kızlar yazmaya devam edin çok hoşuma gidiyor bu konuyla ilgili erkeklerin düşüncelerini duymak :52:

ben hiç tüylermi erkek için aldığımı düşünmemiştim, hala da düşünmüyorum belki eşim, eskiden sevgililerim kıl tüyle ilgili hiçmuhabbet etmediklerindendir.ama eşim soruyor arada şurayı nasıl alıyorsun burayı nasıl alıyorsun ne kadar zamanda çıkıyor gibi... ne eziyetli iş bitireni yokmu ona gitsene filan diyo lazeri söyledim erkeklerde gidebiliyor mu acaba dedi :52: traşladığı yerler için hem düşünmeye başladı hemde çekiniyo erkek mi yapıyor acaba diye bana sordu. ne bileyim ben araştır dedim :52:

haa şu kol tüyü meselesine katılmakla beraber bazısıda alması lazım ama kiminde çok iğrenç duruyor. bi kuzenim vardı biraz da saftı hepberaber tatile çıkmıştık kaç sene önce yav o zaman 28 yaşında filandı küçükte değil anam beyaz tenli kollarında simsiyay tüy diyemicem bildiğin kıl ama normal boyutlardada değil baya uzun bide yarısı filan kıvır kıvır havada duruyo. bi araçtaysak veya bi topluluk içindeyken herkes kızın kollarına bakıyor bakılmayacak gibide değilki gerçekten şaşkınlık verici derece defarklıydı:D

al dedim aldı,rahatladı... ama o görüntü hala hafızamda

Beğensinler diye degil beğeneyim diye yapıyorum rahatsız oluyorum.Ama bazen olur kalır ne yani hemen laf mı etcekler kimi erkek kasının ortasını almaktan aciz biz birsey diyor muyuz :23:..

Back
X