Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir keresinde sevgilimle çimenlerde oturuyoruz.. altımda da bol bir pantolon var... paçamdan içeriye bir karınca girmiş... nasıl huylanıyorum... ve böyle şeylerden korkarım hemen refleksle bağırdım...
sonra da derde düştüm açamam bacağımı![]()
ama öyle bir bağırdım ki, adam da panik oldu.. ilerlemesin karınca at diye söyleniyor.. açtı hafiften bacağımı ve sonrasında saatlerce güldü..
"benimle mi yarışıyorsun hayırdır" diye![]()
hatta karıncada haklıymış bacağıma gelmekte, ormanda hissetmiş kendini...
böyle bir rezil olmuşluğum var..
ama genel olarak öyle huylu değildir erkek arkadaşım.. bende dikkatliyimdir tabi o günden beri
eee tabi bir de
heyy yavrum hey yaniii, bacağımı görme karınca bahanesiyle dokunma şerefine nail olmuş da kıl tüy mü görür![]()
![]()
hangi konuya baksam karışılaşıyorum seninle ve gerçekten güldürdün 2. kez benikıl konusuna gelincede bakımın birinci şartıdır insan kendisini temiz hisseder karşı cinsten önce kendimiz için yapmalıyız
ben bu konuyu bir cok defa degisik erkeklerle konustum (hepside arkadaslarimdi) kocamlada samimi sekilde konustum.erkeklerin dedigi su; genital bolgedeki killari onemsemiyorlar,hatta daha seksi bulan bile var.ama yuz,koltuk alti,ve bacaktaki killari tiksinc buluyorlar.