canım 18 19 yaşına kadar yolu varmış bunun.bu konu hakkında bir çok başlık var doğal yollarla büyütme vs. sende iyi değerlendir yaşını ve büyümesine takviye olarak birşeyler yapabilirsin eğer çok dert ediyorsan.dümdüz tahta gibi olmadıkça sorun edilecek birşey değil bence.artı sarkık olup da çok büyük olmasından da iyidir sanırım bunuda düşün erkeklerin bunları beğeneceğini zannetmiyorum.hem onu küçültmek de ancak estetik operasyonla olur. sen en iyisi bu güzel siteden faydalan ve takviyelerini yap.kendin için en azından...
çok erken daha küçük göğüslü oldugunu idda etmen için. her bünyede değişir elbet ama benim 22ye kadar falan büyüdüler. hatta 5 kg alsam bir beden büyüyüveririr. öyle bir şey yani..
daha dik ve dolgun göstermek için göğüs egzersizleri yapabilirsin ama.. ben kendimi bildim bileli çalıştırırım göğüs kaslarımı. büyük ama dik oluşlarını sanırım spora borçluyum.
çok erken daha küçük göğüslü oldugunu idda etmen için. her bünyede değişir elbet ama benim 22ye kadar falan büyüdüler. hatta 5 kg alsam bir beden büyüyüveririr. öyle bir şey yani..
daha dik ve dolgun göstermek için göğüs egzersizleri yapabilirsin ama.. ben kendimi bildim bileli çalıştırırım göğüs kaslarımı. büyük ama dik oluşlarını sanırım spora borçluyum.
meLekLerrr
sizLer evLiyseniz.. veya erkek arkadaşlarınız varsa onLarın küçük göğüs hakkındakı fikri nedir?evlendgmde sıkıntı yaşarmıyım cok tedirginim yaşım ufak ama bukonuda aşırı takıntılıym..daha büyürmü hç fikrim yok.. 17 yasndaym..
erkekler sevgilisi ya da karısı küçük göğüslüyse ben küçük göğüslü severim ne o öyle eşşek kadar ne gerek var derler:))
ama güzel ve büyük bir göğüs görünce de gözlerin yerinden fırlarr
yani erkek=yalancı
erkekler sevgilisi ya da karısı küçük göğüslüyse ben küçük göğüslü severim ne o öyle eşşek kadar ne gerek var derler:))
ama güzel ve büyük bir göğüs görünce de gözlerin yerinden fırlarr
yani erkek=yalancı