• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerin duyguları neden değişir?

Nehirce 32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2016
317
158
103
37
Merhaba kızlar bu aralar kafam çok karşık sizlerle dertleşmek istedim. Ben 5 ay önce nişan attım çok şükür atlattim artık hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı benim sorunum başka biri için ben nisanlanmadan önce kendi memleketimden biri beni istiyordu çok ta seviyordu ilk defa bir erkek ayaklarıma kapanıp ağlayarak beni sevdiğini söylemişti o kadar üstüme düşüyordu ki çok fazla ilgi beni bunaltmisti o istedikçe ben istemedim hep uzaklaştım ondan çok yalvardı ağladı ama istemedim o zman birde dış görünüş olarak ilgimı hiç çekmiyordu yuzune defalarca istemiyorum sevmiyorum dedim ama o vazgecmedi bu olanlardan sonra eski nişanlımla tanıştım 4 yıllık beraberlik bitti gitti sonunda... ben nisan attıktan 15 gün sonra facebook üzerinden bana yazdı teselli etti beni değerli olduğumu üzülemem gerektiğini söyledi son üç aydir da devamlı hep ilgili alakali olmaya başlamıştı "beni istemedin zamanında şimdiye evli olabilirdik ama geçmişi bosverelm geleceğe bakalım kaderini ben cizicem seni sevmeyen aptaldır beni istiyor musun diye devamlı sorardı çoğuna yanıt vermezdim çekindim açıkçası Nisan atınca boşlukta ona yakinlastigimı düşünmesin istedim olumsuz olmadım ama olumlu cevapta vermedim ne olduysa son 15 günde oldu ben ona ilgi duymaya başladım şans vermediğim ıÇin pişman olmustum ben üst üstüne bir kaça gün yazdım buna naber nasılsın diye ilk mesajları sıcaktı yine sonra ki mesajlarında soğukluk hissettim bu defa da kendimı kötü hissetmeye başladım aradım sordum sebebini çok yoğun çalışıyorum senlik bir durum yok falan dedi bu arada hakkaride şark görevinde ama o konuşmada bile sanki bana aşık olan adam değil arkadaş gibi konuştu hep bende inat ettim 1 hafta hiç yazmadım bu gece dayanamayıp yazdım yine iyiyim sen nasılsın işten yeni geldim çok yorgunum falab dedi yine bende iyi bakalım seni daha fazla rahatsız etmiyim dedim estağfurullah görüşürüz iyi geceler bakalim yazdı yine soğukluk var mesajlarında şimdi kızlar kaçan kovalanır mi ben nasıl davranayim şaşırdım ona karşı artık bende boş değilm ama böyle yapınca da gururum kırılıyor

Üstleme. .
Eğer istiyorsa ilgilenir seninle . .
Ustelemek istemiyorum ama arkadaşlarım o senin peşinden çok koştu gururu kırmıştır artık sen uğraş biraz da diyorlar ama havalar girmesini istemiyorum benim ona karşı boş olmadığımı da anlasın istiyorum

Kac sene önce ayakkarınıza kapanmıştı. Dört senelik ilişkiniz bitmişte . Ne zaman sizi sevdiğini söyledi ki sanırım bays zaman geçmiş.
4 yıl önce onunla son görüşmemizde ağlamıştı onu istemiyorum diye sonra benim hayatıma başkadar biri girdi nişanlandım nişanlımla defalarca beni gördü sağda solda ben nişanı attıktan 15 gün sonra facebook üzerinden bana mesaj attı uzunca benim zor günler geçirdiğimi üzülmemem gerektiğini değerli olduğumu söyledi sonrada görüşmeye başladik tekrardan ilgilisi alakası eskisi gibi olmasada var di hep evlilikten konu açardı benim için birşey hissediyor musun sen çok iyisin olgunlaşmasın geçmişi unutalım önümüze bakalım diyordu ne olduysa ben bunu arayıp sormayan başladığım da huy değiştirdi

Usandırmışsın adamı!
Kesin yara bandı olarak kullanıldığını zannediyordur ben olsam ben de çekerdim kendimi.
Bayram değil seyran değil hayırdır eniştem beni niye öptü afallamasında hala bence:KK66:
Usandırmışsın adamı!
Kesin yara bandı olarak kullanıldığını zannediyordur ben olsam ben de çekerdim kendimi.
Bayram değil seyran değil hayırdır eniştem beni niye öptü afallamasında hala bence:KK66:
O yüzden ben nisan attıktan 15 gün sonra yazdığı mesajlara soğuk cevaplar verdim beni yanlış anlamasın istedim arada 5 ay geçti geçen hafta beni istiyor musun diye sordu bende uyumuşum cevap yazamadım ama bellide ettim ilgili olduğumu kafam karıştı nasıl davranmama gerektiğini bilmiyorum onu kaybetmek te istemiyorum

O yüzden ben nisan attıktan 15 gün sonra yazdığı mesajlara soğuk cevaplar verdim beni yanlış anlamasın istedim arada 5 ay geçti geçen hafta beni istiyor musun diye sordu bende uyumuşum cevap yazamadım ama bellide ettim ilgili olduğumu kafam karıştı nasıl davranmama gerektiğini bilmiyorum onu kaybetmek te istemiyorum
Bencede kaybetme ama hemen de üstüne düşme bırak o yazsın;sıcak olduğunu hissettiğin an duygularını söylersin.

Bencede kaybetme ama hemen de üstüne düşme bırak o yazsın;sıcak olduğunu hissettiğin an duygularını söylersin.
Ya benden vazgeçtiyse diye düşünmeye başladım bu kadar sevdiğini söylerken ilgisini belli ederken şimdi ne olduda geri çekti kendini nasil davranacağımi bilmiyorum artik

Ya benden vazgeçtiyse diye düşünmeye başladım bu kadar sevdiğini söylerken ilgisini belli ederken şimdi ne olduda geri çekti kendini nasil davranacağımi bilmiyorum artik
Artık bilemiyoruz ki aklını ,fikrini ,zikrini..ne düşündüyse.
Ama biraz incinmişe benziyor vallahi haklı fakat haklı diye kendini altın tepside sunacakta değilsin ilk adımı yine o atsın sonra da sen 5-10..Allah ne verdiyse hatta koş:KK66:

Merhaba kızlar bu aralar kafam çok karşık sizlerle dertleşmek istedim. Ben 5 ay önce nişan attım çok şükür atlattim artık hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı benim sorunum başka biri için ben nisanlanmadan önce kendi memleketimden biri beni istiyordu çok ta seviyordu ilk defa bir erkek ayaklarıma kapanıp ağlayarak beni sevdiğini söylemişti o kadar üstüme düşüyordu ki çok fazla ilgi beni bunaltmisti o istedikçe ben istemedim hep uzaklaştım ondan çok yalvardı ağladı ama istemedim o zman birde dış görünüş olarak ilgimı hiç çekmiyordu yuzune defalarca istemiyorum sevmiyorum dedim ama o vazgecmedi bu olanlardan sonra eski nişanlımla tanıştım 4 yıllık beraberlik bitti gitti sonunda... ben nisan attıktan 15 gün sonra facebook üzerinden bana yazdı teselli etti beni değerli olduğumu üzülemem gerektiğini söyledi son üç aydir da devamlı hep ilgili alakali olmaya başlamıştı "beni istemedin zamanında şimdiye evli olabilirdik ama geçmişi bosverelm geleceğe bakalım kaderini ben cizicem seni sevmeyen aptaldır beni istiyor musun diye devamlı sorardı çoğuna yanıt vermezdim çekindim açıkçası Nisan atınca boşlukta ona yakinlastigimı düşünmesin istedim olumsuz olmadım ama olumlu cevapta vermedim ne olduysa son 15 günde oldu ben ona ilgi duymaya başladım şans vermediğim ıÇin pişman olmustum ben üst üstüne bir kaça gün yazdım buna naber nasılsın diye ilk mesajları sıcaktı yine sonra ki mesajlarında soğukluk hissettim bu defa da kendimı kötü hissetmeye başladım aradım sordum sebebini çok yoğun çalışıyorum senlik bir durum yok falan dedi bu arada hakkaride şark görevinde ama o konuşmada bile sanki bana aşık olan adam değil arkadaş gibi konuştu hep bende inat ettim 1 hafta hiç yazmadım bu gece dayanamayıp yazdım yine iyiyim sen nasılsın işten yeni geldim çok yorgunum falab dedi yine bende iyi bakalım seni daha fazla rahatsız etmiyim dedim estağfurullah görüşürüz iyi geceler bakalim yazdı yine soğukluk var mesajlarında şimdi kızlar kaçan kovalanır mi ben nasıl davranayim şaşırdım ona karşı artık bende boş değilm ama böyle yapınca da gururum kırılıyor
Üstüne düşme bence artık. Senin yokluğunda onun da hayatında bir şeyler değişmiş olabilir... Oluruna bırak, sen bir daha adım atma.

Hem sen de boşluğa düştüğün için ona yönelmiş olabilirsin.. Bir adım atma sen, sen de kendini dinlersin bir süre, daha sağlıklı karar verirsin o zaman bence.

Valla bu isler boyle oluyor galiba kacan kovalanir bu sozu bu konu dogruladi birkez daha vallahi yine, benim bir arktas var evli istmeyerek evlenmis bununla babasinin zorlamasiyla n eyse adamin sorumsuzluklarindan bikmis istemiyorum diyor ama adam iyi biri sadece sirumsuzluklari vardi ama simdi kadina yalvarmalar falan ustune hep dusuyo bu hala istemyorum diyo keske kus kalsa diyo,bunaltiyomus ilgisi falan, dedim oyle oldugu icin sana itici geliyor hani adam bunaltmis zmaninda yaptiklariyla ama sonucta pisman biloyada adam kadin bunu terketecek falan o yuzden ustune düşüyo, dedim iste neguzel sonucta adam duzelmye caliyo kadin diyo icim istemiyo icimden diyorum adam baska tavirlar yapsa istersin ozman tamam kadininda hakli tarafi var ama adamin cabasini duydukca boyle erkek varmi diyorum,iste adamin ona düşkün olma rahatligindan atip tutuyo kendince adam resti cekse bak ozaman boyle olabilcekmi diyecgim o ki bir taraf nekadr cok sverse ilgi gosterirse diyerinin kaybetme korkusu olmuyor :işsiz:

nasıl bir erkekmiş bu asla dönüp bakmam beni böyle reddeden birine

Üstüne düşme bence artık. Senin yokluğunda onun da hayatında bir şeyler değişmiş olabilir... Oluruna bırak, sen bir daha adım atma.

Hem sen de boşluğa düştüğün için ona yönelmiş olabilirsin.. Bir adım atma sen, sen de kendini dinlersin bir süre, daha sağlıklı karar verirsin o zaman bence.
ayrılıgımın ilk günlerinde bende boslukta ona sarılmayayım dıye uzak durdum zaten kendımı sınadım ama zaman gectıkce ılgı duymaya basladım benım yoklugumdan sonra yanı 4 yıldan sonra kendısı yazdı ilgi gosterdı hala sevdıgını belli etti daha gecen hafta bana senın anne olmak ıstedıgın gıbı bende baba olmak ıstıyorum yazdı bende hayırlısı olsun hakkımızda dedım sonra da benı ıstıyor musun dıye yazmıs evlenmek ıster mısın dedı bende uyudugum için cevap yazamadım sonra bır kac gun dusundum karar verdım tanımak ıstedım ıyıce bu seferde o kendını gerı cekmeye basladı gercı sordum cok yogunum falan dedı hakkarıde sark hızmetınde bılmıyorum naz mı yapıyor zamanında ona cektırdıklerımı yasatıyor bana anlamadım

nasıl bir erkekmiş bu asla dönüp bakmam beni böyle reddeden birine
o zmanın uzerınden 4 yıl gectı benımde onunda fıkırlerı degıstı ki ben olsam bende bakmazdm ama gercekten cok sevıyordu hala ıcınde bırseyler varmıs kı tekrar arayıp sormaya basladı

bence doğru olanı yapıyor ben olsam mesajlarına cevap bile vermezdim.

o da aynı şekilde düşünüyor bence. ayrıca sen bişeyler hissettiğine emin misin ? acını hafifletsin diye seni sevene koşmuş olmayasın ?

Back