- 19 Ocak 2016
- 317
- 158
- 103
- 37
- Konu Sahibi Nehirce 32
Merhaba kızlar bu aralar kafam çok karşık sizlerle dertleşmek istedim. Ben 5 ay önce nişan attım çok şükür atlattim artık hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı benim sorunum başka biri için ben nisanlanmadan önce kendi memleketimden biri beni istiyordu çok ta seviyordu ilk defa bir erkek ayaklarıma kapanıp ağlayarak beni sevdiğini söylemişti o kadar üstüme düşüyordu ki çok fazla ilgi beni bunaltmisti o istedikçe ben istemedim hep uzaklaştım ondan çok yalvardı ağladı ama istemedim o zman birde dış görünüş olarak ilgimı hiç çekmiyordu yuzune defalarca istemiyorum sevmiyorum dedim ama o vazgecmedi bu olanlardan sonra eski nişanlımla tanıştım 4 yıllık beraberlik bitti gitti sonunda... ben nisan attıktan 15 gün sonra facebook üzerinden bana yazdı teselli etti beni değerli olduğumu üzülemem gerektiğini söyledi son üç aydir da devamlı hep ilgili alakali olmaya başlamıştı "beni istemedin zamanında şimdiye evli olabilirdik ama geçmişi bosverelm geleceğe bakalım kaderini ben cizicem seni sevmeyen aptaldır beni istiyor musun diye devamlı sorardı çoğuna yanıt vermezdim çekindim açıkçası Nisan atınca boşlukta ona yakinlastigimı düşünmesin istedim olumsuz olmadım ama olumlu cevapta vermedim ne olduysa son 15 günde oldu ben ona ilgi duymaya başladım şans vermediğim ıÇin pişman olmustum ben üst üstüne bir kaça gün yazdım buna naber nasılsın diye ilk mesajları sıcaktı yine sonra ki mesajlarında soğukluk hissettim bu defa da kendimı kötü hissetmeye başladım aradım sordum sebebini çok yoğun çalışıyorum senlik bir durum yok falan dedi bu arada hakkaride şark görevinde ama o konuşmada bile sanki bana aşık olan adam değil arkadaş gibi konuştu hep bende inat ettim 1 hafta hiç yazmadım bu gece dayanamayıp yazdım yine iyiyim sen nasılsın işten yeni geldim çok yorgunum falab dedi yine bende iyi bakalım seni daha fazla rahatsız etmiyim dedim estağfurullah görüşürüz iyi geceler bakalim yazdı yine soğukluk var mesajlarında şimdi kızlar kaçan kovalanır mi ben nasıl davranayim şaşırdım ona karşı artık bende boş değilm ama böyle yapınca da gururum kırılıyor