Erkekleri seviyorum kampanyası başlatacağım :)

poncik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2011
15
0
Erkekleri seviyorum seviyorum seviyorummm... :KK70: 28 yaşına gelmiş hala evlenememiş hatta evlenmeyi bırakın hayatına doğru dürüst erkek girmemiş ve bunun sonucu olarak da östrojeni tavan yapmış biri olarak bu kampanyayı başlatıyorum :KK70: yaaaa kızlarrr yaaa mezar taşıma açılmadan iade oldu yazılsın istemiyorumm :KK43: nolcak benim bu halim böle ya :// sapık yada azgın falan diimm ben, sadece bi sevgilim olsun sonra onla evleneyim etinden sütünden derisinden yararlanayım çoluğa çocuğa karışayım sonrada '' ayyy geberesice domuz nerden girdi hayatıma da evlendim '' diyeyim :KK70: yaa bu sözleri söylemek bile bi ayrıcalık bence :KK43: velhasıl erkekler güzel yaratıklar her işe yarıyolar :KK70: her eve lazımlar :KK70:

ayyyyyyyyyyyyyy :)))))))) tam beklediğim kampanya tatlım sonuna kadar destekliyorum seni.aynı duyguları paylaşıyoruz.çooooook uzun zamandır sevgilim yok benimde ah biri olsun artık yaaaa çok mutlu olalım .hakediyoruz artık:KK43:(

ne günlere kaldik...:KK53:ALLAHIM SEN SONUMUZU HAYIR EYLE YARABBIM...AMIN:nazar:

ayyy yok anacımm nerde yaa benim basiretim bağlı tutmazz oda tutmaz kesin :KK70: keşke poncik yerine bahtıkara aolarak alsaydım nickimi :KK70:

Hay Allah İyiliğini Versin Emi :KK1::KK1:

Kısmet Bu İşler..
Hiç Beklemediğin Anda Karşına Biri Çıkıverir..:KK16:
Miden de Kelebekler Uçuşacak Daha..:KK9:
Pes Etme.. :KK34:

Erkekleri seviyorum seviyorum seviyorummm... :KK70: 28 yaşına gelmiş hala evlenememiş hatta evlenmeyi bırakın hayatına doğru dürüst erkek girmemiş ve bunun sonucu olarak da östrojeni tavan yapmış biri olarak bu kampanyayı başlatıyorum :KK70: yaaaa kızlarrr yaaa mezar taşıma açılmadan iade oldu yazılsın istemiyorumm :KK43: nolcak benim bu halim böle ya :// sapık yada azgın falan diimm ben, sadece bi sevgilim olsun sonra onla evleneyim etinden sütünden derisinden yararlanayım çoluğa çocuğa karışayım sonrada '' ayyy geberesice domuz nerden girdi hayatıma da evlendim '' diyeyim :KK70: yaa bu sözleri söylemek bile bi ayrıcalık bence :KK43: velhasıl erkekler güzel yaratıklar her işe yarıyolar :KK70: her eve lazımlar :KK70:

okuyunca çok güldüm ya nolmuş sana libido yükselmiş:KK1:

X