• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekleri asla yontamıyorsunuz

Huzunkovankusu13

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2019
76
14
3
41
Okadar yorgun ve okadar mutsuzum ki hayatımın en kötü zamanlarını yaşıyorum. Bir erkeğin tek bir yanlışını görüyorsanız sakın değişir, gelişir diye kendinizi avutmayın. Evlenmeden önce küçük gibi görünen hataları evlenince binle çarpılıyor. Maalesef artık gülmeyen gözünüz, sürekli ağlama isteği, derin bir yalnızlık.. Anlatsanız anlamaz, isteklerinizi düşüncelerinizi dinlemez, üzüntülerinizi küçük görür.. Yeni evleneceklere tavsiyem nolur ama nolur değişir düzelir demeyin hemen uzaklaşın nolur...

Erkekler evlenilecek insan değil aslında. (kastım herkes değil , sözün kimleri kapsadığı malum)
Yıpratmayın kendinizi nolur.. Hayat sınırlı, güzel geçirmeye çalışın. Hiçbir şeye mecbur değilsiniz..

Okadar yorgun ve okadar mutsuzum ki hayatımın en kötü zamanlarını yaşıyorum. Bir erkeğin tek bir yanlışını görüyorsanız sakın değişir, gelişir diye kendinizi avutmayın. Evlenmeden önce küçük gibi görünen hataları evlenince binle çarpılıyor. Maalesef artık gülmeyen gözünüz, sürekli ağlama isteği, derin bir yalnızlık.. Anlatsanız anlamaz, isteklerinizi düşüncelerinizi dinlemez, üzüntülerinizi küçük görür.. Yeni evleneceklere tavsiyem nolur ama nolur değişir düzelir demeyin hemen uzaklaşın nolur...

Bu yazıyı , nişanlı ya da sevgili olup bir çok şeyi görmeksizin hataya koşan herkes okumalı..
6 yıllık evli bir kadın olarak altına imzamı atarım .

Malesef ki doğru. Bazı şeyler zora gelince yumuşayabiliyor tabiki ama ömrünüzden ömür gidiyor. Mesela çoraplarını her yere atmaktan vazgeçip kirli sepetine atmak gibi.

Bnde 5 yıllık evliyim iyi giden bi evliliğim var ama bayanın soylediklerine katılıyorum asla degismiyor ve daha beter oluyor evlenince degisir yalanini kim çıkardı acaba

Kimse düzelmez, kimse iyileşmez...
Karakteri hastalıklıysa hastalıklıdır değişmez
Sonra vah ki ziyan olan ömüre

umarim hersey istediginz gibi olur

Back