erkeklere verilmesi gereken kurslar

E

EU2

Ziyaretçi
1) Mutfagi savas alanina cevirmeden, yemek pisirme taktigi.

2)Alisverise giderken,karisinin eline tutusturdugu alisveris listesi olmadan alisveris yapabilme taktigi.

3)Gece cocuk aglarken, karisini uyandirmadan, cocugu oyalama, uyutma taktigi.

4)Kadinlar hayir dediginde, bunun belki anlamina glmedigini kavrama taktigi.

5)Kadin araba kullanirken, sabirli olma ve cene kapama yetenegi.

6)Kendi pantolonunu, gömlegini ütüleme yetenegi.

7)Kadinin misafirleri gelmisse, hizmet etme yetenegi.

8)Telefonla konusurken, cep telefonuyla mesaj yazma yetenegi.

9)Araba kullanirken, konsantre olabilmek icin, müzigin sesini kisma yada cocuklari susturma gibi seylere ihtiyac duymama yetenegi.

10)Karisiyla koltukta oturup, güzel bir film seyrederlerken, niyetlerinin aslinda sadece film seyretmek oldugunu kavrama yetenegi.

11)Biraz daha mantikli ve duygusal olabilme yetenegi.

12)Güzele bakmak sevaptir kavramini, her firsatta kullanmama yetenegi.

13)Arkadaslarina,"hayir bu aksam sizinle olmiycam, karimla oturup dizi seyredicem" diyebilme cesareti.

14)Kadinlar bir sey anlatirken, dinleme yetenegi.

15)Maco olmadanda, kendi ayaklarinin üzerinde durabilme yetenegi.

kaydirigubbakcemile3 bunlar aklima gelen ilk 15

yola tükürmeme yeteneği..(gerçi çoğu erkek yapmıyorda)
yolda muhtelif yerlerini kaşımama yeteneği....
kadının duygularını anlama yeteneği...

benim aklıma şimdilik bunlar geldi...

Telefonla konusurken, cep telefonuyla mesaj yazma yetenegi.bunu bende beceremem canım bayan olarak çok az klişi becerir herealde diye düşünüyorum...yani hangisine konsantre olabilrisin ki...tlf bitirince çekmek en mantıklısı..
Araba kullanirken, konsantre olabilmek icin, müzigin sesini kisma yada cocuklari susturma gibi seylere ihtiyac duymama yetenegi.
bu yeteneği banada verseler ii olur bende beceremem...karşıdakinin seni bazen o kadar az geliyor ki maalesef aynı olayı bende uyguluyorum...

ve canım
yemekte yada herahangi bir yerde gegirmemek.....
elini burnuna götürmemek......
dişlerini fırçalamak ve öyle uyumak....
yediği yemeği toplamak....

Arkadaslarina,"hayir bu aksam sizinle olmiycam, karimla oturup dizi seyredicem" diyebilme cesareti
işte bu önemli

Telefonla konusurken, cep telefonuyla mesaj yazma yetenegi.bunu bende beceremem canım bayan olarak çok az klişi becerir herealde diye düşünüyorum...yani hangisine konsantre olabilrisin ki...tlf bitirince çekmek en mantıklısı..
Araba kullanirken, konsantre olabilmek icin, müzigin sesini kisma yada cocuklari susturma gibi seylere ihtiyac duymama yetenegi.
bu yeteneği banada verseler ii olur bende beceremem...karşıdakinin seni bazen o kadar az geliyor ki maalesef aynı olayı bende uyguluyorum...

ama genede bu ispatlanmis birseydir kadinlar bir anda bir kac isi ayni anda yapabiliyorlar. sengözlerimebaksanab

X